Kalsongföretag

Igår åkte jag tåg...med SJ...jag hatar SJ och jag hatar SJ´s nya, fläshiga hemsida, jag tror att det tog mig typ 45 minuter att beställa en enkelbiljett ner till Gbg.

Aja, här nedan följer ett litet bildspel med en ganska direkt anspelning på min 70-mila resa. Har du inget bättre för dig - scrolla ner...




















Jag var uppe tidigt men eftersom jag inte sett en soluppgång sen Armstrong stutsade omkring på månen så var det fett värt!

image135










Och jag satt nosebleed-section, fönsterplats 60, that´s how I roll!

image136










Jag tänkte att jag skulle försöka sova en stund...

image138










...men när herren i svart satte igång sitt sågverk kunde inte ens mina nyinförskaffade in-ear-koss-hörlurar rädda upp situationen 

image139










Givetvis hade jag med mig lite föda, "Emellanåt" för att vara så där exakt så att folk nästan blir lite irriterad. Finns det någon som vågar sig på en kvalificerad gissning: hur gammal är ungen som figurerar på folielocket?

image140










Inte helt oväntat hade jag glömt en massa saker hemma, en ut av dessa var en sked. Visst, jag är nog inte den första som tagit till mig av uttrycket "nöden är uppfinningens moder" och duktigt vikt en egen sked av locket men av någon anledning ville jag lyxa till det lite så jag snubblade iväg till "Bistron" för att haffa en sked. Och efter att jag haikat över bäbisar, ben, hundar och resväskor så var det som att stiga in i sked-paradiset. Där fanns alla sorts skedar. Stora skedar, små skedar, långa skedar, korta skedar, sexiga skedar osv. Jag fastnade för en alldeles lagom sked i plast. Jag frågade artigt om jag kunde ta den ur en plastmugg där den uppskattningsvis stod tillsammans med 10.00000000 andra skedar. Nej fick jag till svar. Med förundran såg jag på den korta och troligvis väldigt ensamma damen som tittade på mig och antagligen önskade mig typ...död. Vi kan inte bara GE bort saker fortsatte hon. Jag var inte på humör, så jag tänkte att jag ganska snabbt kunde köpa ut henne för att sedan ta mig tillbaka till min plats för att avnjuta min "Emellanåt". Efter noga övervägande och för att göra processen kort bjöd jag henne två kronor! Hon spände sina väldigt, väldigt gammla och trötta ögon i mig för att seda kasta huvudet tillbaka samtidgt som hon gav ifrån sig ett hemskt och ondskefullt skratt, ett skratt som till stordel påminde mig om Skeletor (han, onda snubben i HE-man...HE-man som för övrigt måste var det mest maskulina namnet som går att tillgå en hjälte). Fem kronor ska jag ha! Jag rotade lite i fickan och till min förfäran hade jag inte ett öre mer...För att göra en ganska lång och tråkig historia kort och tråkig så slutade det hela med att jag fick betala skeden med mitt Visakort.

image141










När jag kom tillbaka till stol 60, förnedrad, utblästrad och fattig fanns det bara en sak som kunde rädda upp resan...

image142










I Sthlm stod vi stilla i några minuter, jag kastade mig av vagnen för att rusa in till Pressbyrån och införskaffa mig lite reselektyr, typ Bamse..., jag hamnade på pocketshoppen med årets best-seller i näven

image143










"Linas kvällsbok", se den, bra skit!
image145










"Ahlgrens Bilar"- sursockrade, köp INTE, dålig skit!
image146










För att sammanfatta denna resa. JAG HATAR SJ! Resan var helt okej, men JAG HATAR SJ!!! Att tåget var 20 sent kändes mer som standard...
image148










Imorgon blir det Scaramanga med Birdy i spetsen, det ska bli skoj! Scaramanga rockar, whoha! Nu ska jag övertala Ida till att bjuda mig på mat och bio...som ni kanske förstår är det jag som är den handlingskraftiga i denna kombo-relation!








Jordgubbs-saft
Marabou-nonstopp
Bergakungen
Gratis sms
Mina betalda räkningar


Sten-i-sko
Obetalda lån från CSN
Att Ida är invalid
Obetalda räkningar
Painkiller Jane, fan vilken kass serie



Hede

På begäran kommer  jag nedan att publicera en av väldigt få existerande stillbilder på odjuret från Hansebodarna, även kallad Leo i folkmun. Det är på egen riskt ni tar del av detta fotomaterial, entrevlig.blogg.se tar inget som helst ansvar för eventuella ångestattacker eller mardrömmar.


image133












Imorgon ska jag hem till Gbg och betala räkningar, jag är så uppspelt så att jag nästan kissar ner mig! Sen bär det av till Kalmar-town, Hunken fyller ju 27...eller var det 29?! Aja, han fyller skit-gammal i alla fall!









Nu ska jag gå och hälsa på Mormor och Morfar, dock så är jag inte helt 100 på om Morfar släpper in mig nu när jag inte hunnit med att köpa någon bakelse åt honom...man kan väl säga att Morfar har gett uttrycket "gottegris" ett rynkigt ansikte.











Jordgubbs-saft
Farmors stuvade makaroner
CL. Och för att quota folkets Hjärt Fylking: ÄNTLIGEN!!!!
Syrrans soffa, shit vad bra jag sover på den.
LimeWire (när DC ratar min IP-adress
Hanna Hede snart
Kalmar-city snart


Sten-i-sko
Min telebobo som checkar ut vilken dag som helst
Att åka tåg imorgon i 7 timmar
Att jag har alldeles för mycket packning




Hundskrälle

Snubblade över en fett tung slogan idag!
image131
Pastavagnen...Säg att du är "tok-hungrig" och att du vill ha en "skinka-ädelost"!







Idag fyller Ida år, grattis Ida och grattis till gipset! Synd bara att jag ringde och förstörde din fördelsedag för dig, det är väl klart att alla människor är tattare och tjyvar tills motsattsen är bevisad!












Jag och Leo var ner till havet här om dagen och havet tog emot oss med öppna armar och jag kan inte sticka under stolen med att jag troligvis inte skulle klara mig utan min konternuerliga dos av saltvatten och havsbris.
image132








Sen skulle jag nog inte klara mig utan Portello heller....Jag har köpt en pava till dig också Ida. Nu sk jag kolla på "Spelberoende", en sjukt grym musikdokumentär om Carlos Kanon,  Kjell Kriminell och de andra schlookarna!








Jordgubbs-saft
Perry, det är så himla ball att du gillar vår idé!
Portello
Portabel internetuppkoppling
Pissvädret som blivit pussväder
Pälsdjuret Leo som är väldigt trevlig när han är på bra humör


Sten-i-sko
Leo som bitit sönder min mobil
Leo som bitit sönder min rakapparat
Leo som bitit sönder mina favvo-byxor
Leo som bitit sönder mina skor
Leo som bitit sönder mina armar



LTR

Igår brände jag och Glenn 1500 bagis på Jysk och det kändes fasen okej. Jag tror att en investering i täcke och kudde är att på långsikt sett investera i sig själv....hahahahahaha!




Idag måste vi hålla tummarna för Anna-söt som har uppkörning...sen uppmanar jag samtliga innom Gävleborgslän att att hålla sig innomhus....

image130
Är hon lika duktig på fotboll som att köra bil så är det ju lugnt!











Sommaren 08 kan bli något alldeles extra, särskilt om du har en fot med i Crew,  Hur och varför återkommer jag med. En sak är säker, om rätt personer skakar tass kommer Juni, Juli och Augusti bli ganska ball!
















Vik en Tisha!







"Painkiller Jane", WOHA! 










Jordgubbs-saft
Hanna som vill förstå mig
"Cloverfield", den kan ju inte vara något annat än bra!?
Fruktsoda
Hoffmaestro som släppt nytt, köp på bengans.se
Min nya externa på 500 GB, nu kanske man kan unna sig en film emellanåt
Blandsaft och Vodka


Sten-i-sko
SJ, fan vad jag hatar SJ! FAAAAN!!!



David B

Vintern i Gbg i ett nötskal...

image128











Just i skrivande stund bedriver jag exentiell självömkan medans jag tittar på V.I.P med Pam men jag tror inte riktigt att V.I.P är serien som kommer att rädda mig från mina svarta tankar. Jag längtar efter David B

image129







Quadriceps

Jag fick mitt nya linne idag and got damn it was sweet!


image127

Det finns ganska mycket man kan blogga om, väldigt mycket faktiskt. Jag brukar inte blogga om något särskilt men idag tänkte jag faktiskt skriva en rad om Britney Spears. Jag såg hennes nya video på MTV nyss och av någon outgrundlig anledning satte jag mig faktiskt ner för att lyssna på lyriken i hennes "Piece of me" och det var bra, shit, det var riktigt bra, jag satte på låten på youtube och soundet var också bra. Med två fingrar kollade jag lite snabbt min puls samtidigt som jag med handryggen mot pannan kunde konstatera att jag varken hade feber eller hög hjärtfrekvens.

Hur som, jag gillar Brittans nya låt och även om jag inte inte slaviskt följt hennes karriär så är jag ändå under intrycket av att hon har haft det ganska kämpigt och att fortfarand faktiskt kunna leverera (då hennes nya skiva blivit hyllad som fasen) måste ju tyda på någon form av styrka.


Tex och amatörvideo som ger dig en liten, liten glimt av att det inte alltid är glass med kola sås att vara kändis. Ibland känns det som att det borde vara skottpengar på paparazzis...


 



I'm Miss American Dream since I was 17
Don't matter if I step on the scene
Or sneak away to the Philippines
They still gon put pictures of my derrière in the magazine
You want a piece of me?
You want a piece of me...

I'm Miss bad media karma
Another day another drama
Guess I can't see the harm
In working and being a mama
And with a kid on my arm
I'm still an exceptional earner
you want a piece of me?

I'm Mrs. 'Lifestyles of the rich and famous'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'Oh my God that Britney's Shameless'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'Extra! Extra! This just in'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'She's too big now she's too thin'
(You want a piece of me)

I'm Mrs. ?You want a piece of me?'
Tryin' and pissin' me off
Well get in line with the paparazzi
Who's flippin' me off
Hopin' I'll resort to some havoc
End up settlin' in court
Now are you sure you want a piece of me?
You want a piece of me...

I'm Mrs. ?Most likely to get on the TV for strippin' on the streets'
When getting the groceries, no, for real..
Are you kidding me?
No wonder there's panic in the industry
I mean, please, do you want a piece of me?

[Piece Of Me lyrics on http://www.metrolyrics.com]

I'm Mrs. 'Lifestyles of the rich and famous'
(you want a piece of me)
I'm Mrs. 'Oh my God that Britney's Shameless'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'Extra! Extra! this just in'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'She's too big now she's too thin'
(You want a piece of me)

I'm Miss American Dream since I was 17
Don't matter if I step on the scene
Or sneak away to the Philippines
They still gon put pictures of my derrière in the magazine
You want a piece of me?
You want a piece piece of me...

You want a piece of me?

I'm Mrs. 'Lifestyles of the rich and famous'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'Oh my God that Britney's Shameless'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'Extra! Extra! this just in'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'She's too big now she's too thin'
(You want a piece of me)

I'm Mrs. 'Lifestyles of the rich and famous'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'Oh my God that Britney's Shameless'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'Extra! Extra! this just in'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'She's too big now she's too thin'
(You want a piece of me)

You want a piece of me
You want a piece of me

Okej, credd till Brittan!








Jag fysade med Ida igår (nej Sven, vi låg inte med varandra), vi gjorde sittups, armhävningar och benböj...och det var benböjen som tog knäckten på mig, jag kan ärligt skrivet inte stå upp idag och vad är bästa medicinen mot träningsvärk...jo, MER träning...Ironiskt...ja, lite!



Jordgubbs-saft
Träningsvärk
Min nya säng (japp, i natt också)
Mitt nya basketlinne
Kexchoklad
Hunkens promote-DVD som blev jävligt fet!
Fotboll med David Brent imorgon


Sten-i-sko
Träningsvärk
Min dator som inte riktigt har alla hästar hemma



konstgräs

Ikväll var Ida och jag och latjade lite boll, Ida ville spela på två mål, okej tyckte jag varpå total förnedrade henne med de ganska talande siffrorna 10-9, hon hade alltså med andra ord inte en sportkeps!






image123
Inte helt oväntat försökte Ida avsiktligt skada mig...hon lyckades ganska bra.






image124
Jag fintar höger, jag fintar vänster, Ida går och köper falafel med stark sås och jag kan ganska problemfritt rulla in 8-6






image125
Onödigt av bortaklacken att kasta in mynt i 86:e






image126
Justice at last...10-9...och så fruktansvärt rättvist!










Sen måste jag boosta en hemsida jag snubblade över: www.footballpoets.net, för fotbollsälskare!



"When we were winning two-nil,
The sun was shining bright.
The sky was blue as blue can be,
No dark clouds were in sight.

I munched my half-time hotdog,
And sipped my Bovril sweet.
For we were winning two-nil,
With no thought of Defeat.

When we were winning two-nil,
I heard a wise man say:
"My son, I'd have you know this is
A ninety-minute game.

There's five and forty left to play,
The match ain't over yet.
There's still time for that ball to find
Its way into our net..."

The rival teams then re-emerged,
I clapped and cheered with glee.
For we were winning two-nil,
No use to talk to me.

Those ninety mins have now elapsed,
We're filing out the Ground.
And pitch-black clouds blot out the sun,
A cold rain buckets down.

I chew my full-time Mars Bar,
Though it don't taste so sweet.
For we were winning two-nil,
But three-two we got beat..."

-Denys E. W. Jones




En film jag längtar efter: "Cloverfield", jag tror att den kan vara hur bra som helst! Nu ska jag göra oboy och ostmacka och njuta som bara Juffe kan!





Jordgubbs-saft
Mitt basketlinne som kommer med posten imorgon!
Johans BlueVilla-Promote-DVD som kommer med posten imorgon!
Popcorn
Fiskpinnar och spagetti
Min nya säng


Sten-i-sko
Halsbränna
Lingondryck
Att Bella kastade min Gitarr i golvet
"Singing Bee" som inte har koll på rätt upphovsman/kvinna bakom rätt låt



Thropy

Okej, jag erkänner, jag har precis kommit underfund med hur man postar videos men whata´fuck, klart jag måste göra det nu när jag är skillad!




The Cheeser Returns- Trailer!


BlueVilla Productions Copyright © 2007





Inrikes

Stig Rubensson - Sveriges officiellt otrevligaste människa.
Jag skulle köpa en tågbiljett av honom idag, efter att ha samtalat med honom i 37 sekunder ville jag leja en hitman för mina sista kronor i stället för att köpa biljetten av honom och åka hem och träffa min bror som jag inte sett på över ett år! Det var ju inte direkt så att jag strök honom ur min black-book när vi precis funnit varandra i en mental handskakning per telefon, och han helt sonika bestämmer sig för att höja biljettpriset med hundrafemtio spänn (efter som det var sånt "tryck" på den). Sen förstod jag inte riktigt vad han menade när han skrev: Priset kan diskuteras vid snabb affär.

Från att jag ringde och sa: Hej hallå, jag ringer angående en biljett jag hittat på blocket. tills att jag kastade några skryngkliga sedlar i ansiktet på Stigs vindögde son inne på 7Eleven i Vasastaden tog det exakt 52 minuter, det måste fanimej räknas som "snabb affär"!? Eller så kanske jag har misstolkat hela "priset kan diskuteras vid snabb affär"-grejen. ´Det kanske är så att ju längre man väntar desto billigare blir det...undra vad jag hade fått ge för biljetten dagen efter avresedatumet...shit, då kanske jag hade fått biljetten, två tusen spänn och en IPod-Shuffle i handen?!








Nu är klockan 05.55 och jag borde nog gå och lägga mig snart! Senare idag ska det sparkas boll med Ida, det ska bli fint, hoppas att solen kanske skiner...hahahahahahahahaha!











Jordgubbs-saft
Idas kladdkaka (som kommer att få en stående plats under denna rubrik)
Afasis nya, Hotell Stress 2 - Still Stressin
Boston Tucked In - Sjukt bra Beat som Hanna-söts bror David Hede aka Thropy har svängt ihop, gå gärna in, lyssna och credda honom på www.myspace.com/thropy
Jenna Jameson - Att älska som en porrstjärna (ljudbok), tjejen har levt ett specielt liv, att påstå något annat vore att ljuga
Fest den 29 Mars här på Chapmans, kom hit för fan! "vi ska riva hela haket - SÅ KLART"
Hanna som fortsätter att mata mig med bra musik
Linnéa (tack för i Lördags, det var du, jag och diskbänken)


Sten-i-sko
Stig Rubensson (jag hatar din son också men det är inte hans fel)
Min DVD som helt lagt av, den hånskrattar åt mig när jag försöker stoppa i en skiva
Jag har inte tränat på nästan en vecka



helt overkligt...

helt overkligt så lyckades jag hitta trailen till "Hårda bud i Mellerud"...



image121
http://www.heylisa.net/hardabud/




Credd till Frans Huhta Karlsson...the maker!

solidaritet

Det finns mycket att säga och skriva om många reklamfilmer...men några som fångat och då verkligen fångat mig är friends* kortfilmer (jag vill inte riktigt kalla de för reklmafilmer). Shit vad bra dom är. En av de mest klassiska som de flesta känner igen skulle jag gissa på är den nedan...och visst blir man lite varm när man ser den. Dock så gillar jag den nyaste bäst, den med "de tunga orden"...Aja, nog ordat om det.














Drar till världsmetropolen Hudiksvall nästa vecka, det ska bli "intressant". Något definitivt är att jag och Glenn ska rå om varandra så som bara två vuxna män kan rå om varandra.




Igår jag var jag premiärvisning av underground-filmen "Hårda bud i Mellerud" och det var verkligen bra, man får följa tre levnadsöden i 3 så om ni i framtid skulle snubbla över just den filmtiteln, sno, tanka, hyr eller köp filmen och se den för den var riktigt bra!















Jordgubbs-saft
Scribe (bra hiphop)
Krögarpytt och stekt ägg
Måla
Födelsedagskalas hos Kajsa
Friends (inte bara kortfilmerna)


Sten-i-sko
Mitt CV som blev sju sidor
SJ (jag hatar SJ)
Att jag inte har råd att gå på Håkan Hellström
Att Johans födelsedag krockar med Hoffmaestros spelning








*image120 mot mobbning: www.friends.se (där kan man se samtliga kortfilmer så när som på den senaste) samt faktiskt ta del av vad det är Friends gör.

RSS 2.0