Hello nasty


Kladdigt...









Nu vankas det klassfest! Det ska bli spännande att få se dessa, annars så städade människor, bjuda upp till dans! Synd att Spotify jäklas!










Och synd att jag sitter med världens absolut största musikbibliotek men utan en enda låt jag vill höra.





Vi ses när morgonstjärnan dalar






Gips

Snart gott folk åker gipset av och då lovar jag att blogga som om det vore min sista dag i livet med två fullt fungerande händer!

Imorgon ska jag hänga i den Kungliga Hufudstaden med Karl. Karl-plus, inte Karl-konungen. Sen bär det av ner till Gbg och shit vad fint det kommer att bli!

Nu måste jag fortsätta med min hemtenta!




Skin du vackra, skin!

Oflyt

Tips 1: sätt aldrig din arm i en fönsterruta om du inte är stålmannen.



Tips 2: har du planerat att förblöda, för guds skull, ta då på dig ett par röda skor, INTE ett par vita.





Just nu sliter jag faktiskt lite ont så man får gärna tycka lite synd om mig.






Skolan hägrar och just idag känns den extra tung.






Wednesday, bloody wednesday





Ingen bild

Haha, shit vad överskattat det är med ångest. Egentligen borde jag ha ångest minst tre-fyra gånger om dagen men nix, jag är inte det minsta familjär med den känslan. Möjligtvis att jag för en sekund per vecka kan oroa mig över att jag inte oroar mig över huvudtaget.

Idag har varit en helt fantastisk dag och jag vet inte vart jag ska börja...så jag skiter helt enkelt i att delge er. Just nu tvättar jag, tidigare idag har jag dammsugit, bäddat sängen, ätit fil och flingor (vuxenpoäng för att vara mig), varit ute och gått, bäddat sängen igen, lyssnat på musik, messat med Dr B, kollat¨på Grey´s och tvättat. Jag har gjort preis allt utom att plugga. Och visst borde jag plugga då jag har en dugga på 100 sidor om mindre än 48 timmar men shit...det löser sig. Just i skrivande stund sitter jag och väntar på att Alkaida, Dr B och Indie ska tömma sina brukar, rapa och hiva ner sig på stan.

Sen måste jag ju bara berätta om mitt  battle idag...med Miss Li (Lisa Alv) och trots att föreläsningen var en av de mer givande lyckades vi få till det ganska bra på våra små pappersbitar! Hög Ahlgrens för den Lisa!

Nu ska jag nog placera mig i duschen...och jag mår lika jävla dåligt varje gång då jag måste sitta ner...jag HATAR att duscha på arslet...det funkar inte så!!! FAN!

Nå väl. Vi ses i diset!










God natt och lycka till!







Konst

Jag ska inte sticka under kjolen med att jag inte helt är införstådd med det genigaliska i tavlan som Goude fick pynta en förmögenhet för. Men, men. Gör den honom lycklig så är ju det vad som räknas!

Och helt ärligt...ser han inte helt fantastiskt lycklig ut?!










Nu är jag i Knivsta...och rent spontant känner jag att fan vad Knivsta är underskattat. Vågar man skrapa lite på ytan tror jag att Knivsta kan vara hur trevligt som helst! Nå väl, nu ska jag sälja min telefon så att jag har råd med mat! På onsdag vankas det ju ManU - Inter...fii fan vad skoj det ska bli! Imorgon har jag VFU och det ser nog bra ut om jag i alla fall är där 1 av 5 dagar.







Skin mina barn, för ingen kan nå er!








Bra helg!

Shit, jag vet inte om jag fattat det hela rätt men om inte jag är helt galet ute så kommer man att slopa hela Secret Service-grejen vid Vita Huset och köra på en enda försvarslinje!

But can they handle this?!










Helgen i Gbg har varit bedrövligt bra och jag kan inte nog bestyrka hur kåt jag är på Gbg. Det spelar ingen roll att staden har 15 sol dagar per år och det kvittar att alla luktar fisk i Gbg och jag skiter i att IFK är ett av allsvenskans med överskattade lag! Vad gör det då du kan tillsammans med Goude kan klär dig i Grön/Svart och gå och se ett lag med hjärta eller då du, på en stenmur någonstans i södra Gbg, tillsammans med Flickan kan fånga en hel sommar på en dag eller då du tillsammans med Ida kan äta tacos tills du svettar eller då du kan ligga i sängen med Lööf en hel jävla söndag och inte ens märka att det regnar. Göteborg is the shit!





Nu sitter jag på ett av SJ´s äckliga tåg och jag mår lika jävla dåligt varje gång då jag tvingas göra affärer med dessa skojare! Och vilken jävla polisstat; har du inget giltigt leg med dig kastar dom av dig. Tjejen tre säten framför mig, runt 15 , kunde inte styrka att hon var under 20 så hon fick kliva av strax utanför Allingsås. Härlig fingertopps känsla där SJ!





Det bakades även i helgen! Jag hade lovat Stina en av mina Tjernobyltårtor och sagt och gjort!

Den smakar bättre än vad den ser ut.





Förövrigt borde jag vara på VFU just i skrivande stund men jag tog lite ledigt så att jag kunde somna ifrån Stina igår kväll och det var det värt!










Se på mig och ha en hand i stormen!







Fisk-town!

Ja, jag tror ärligt talat att jag är kär i Gbg! Det känns så jävla bra att vara här...även om jag i bakhuvudet har fruktansvärt mycket i skolan! I skrivande stund sitter jag på BK och gamar ström! Dock ska jag ta mitt pick och pack och förflytta mitt bruna ass till Ida. Hon ska fläsha sin nya lägenhet för mig samt bjuda på lite...wait for it...TACOS!

Imorgon blir det bio med Stina Love...och kanske, kanske...H.B-potatis! Synd bara att jag är allergisk mot Stinas lägenhet! Tur är att jag i alla fall kan lukta gott när jag är där! Låt mig presentera VÄRLDENS ABSOLUT MEST GODLUKTANDE TVÅL!!!!






Köp den eller lukta illa för resten av ditt liv!!! Nu ska jag fixa lite lemonad, Ahlgrens och och matolja så är kvällen räddad!





Var inte rädd för mörkret!






Tråkigt

Japp, då visar det sig att jag inte börjar för än 13.15. Där ser man...

Som skrivet var bär det av till Gbg i helgen, det ska bli fint. Jag saknar Gbg än mer för varje dag som går. Sen ska ju Ida bjuda på löjliga mängder med Tacos! Och Stina bjuda på Hasselbackspotatis!

Bio känns inte som en omöjlighet. Hostar Maggan upp mina pengar innan helgen tror jag banne mig att jag bjuder Stina på en V.I.P!

Sen kan jag lika gärna
göra lite smygreklam för Sony Ericssons W595. Jag tappade den på E-fyran här om dagen, i samma veva blev den överkörd av en bil...men...MEN nu fungerar den bättre än någonsin! Visst, den fick sig en repa här och där men va fan! Jag kan ju tänka mig att både du och jag hade fått oss en repa här och där om vi blivit överkörda av en bil men frågan är om vi fungerat bättre efter det?!

Aja, nu ska jag unna mig...nått.






Stay cool in the vårsol!





Mega-Stinta

Nu har jag liiiite brådis, har examination om bara några minuter men jag tänkte att jag skulle hinna klämma upp Mega-Stintas gaddning!

No pain, no gain!









Nu ska jag ha sex timmars examination med världens absolut sämsta lärare, det ska bli fint! Sen bär det av till Gbg!




Fred och popcorn!




Sorry!

Jag vet, dålig uppdatering av bloggen men jag jobbar på det. Glömde strömen i K-town men så fort jag fått fatt i sladden ska jag kasta upp lite foton på syrrans nya och jävligt feta gaddning!


Stay coll så länge!



Peys!

Bra helg!

Igår började bra och slutade i succé! Efter att jag fått hjärninflammation av att Linnéa i två timmar hetsat oss om hur jävla brådis det var med att fånga dagen, tog vi oss till slut ner på byn. Jag införskaffade ganska omgående en hoodie och två öl. En hoodie eftersom det var mycket kyligare än vad solen, 20 minuter tidgare gett sken av. Två öl eftersom det skulle slås på stora bongotrumman senare på kvällen! Med andra ord skulle "vårt leverne bli mer skandalöst än hur bögar festar"! Men nu ska jag inte gå händelserna i förväg. Efter att jag shoppat tills jag nästan droppat haffade vi lite snabbmat och satte oss på våra ääshlen...i solen så klart! Och fy vad trevligt vi hade det...ja, ända tills Goude tiltade och kastade ut alla sina pommes frites på marken...varför vågar vi inte ens spekulera i.






För att sedan mata de stackars änderna med de grus-dippade stripsen...











Väl hemma började vi med att kastai ut Linnéa, givetvis protesterade hon högljutt men ikväll kunde inget stoppa Bluevilla! Som för övrigt, en gång för alla, bandade "These walls" i The Crew-cave! Efter att vi skapat musik-historia knäckte jag första ölen och sakta men säkert moonwalk´ade jag tillsammans med Goude och Johan, in i den lite spännande, men ack så täta dimman. Något trögare gick det för vår vän Sven, han svettades och kämpade med en halsbränna bortom allt förstånd...men efter att  ha gått under jorden i en timme entrade han vardagsrummet med ett riktigt äckligt, ariskt smajl och den absolut dimmigaste blick jag någon som skådat! Och nu mådde Sven som en Tysk Tsar bör må! Runt 23.34 fann vi tillslut varandra i den mentala armkrok vi jobbat för hela kvällen! Väl utan för krogen entourage´ade vi förbi den 15 meter långa kön precis som sig bör för att två minuter senare tvinga dansgolvet på knä! Synd var att dom spelade fruktanvärt dålig musik, sen var det även lite synd om Freddy och Johan som blev, på gränsen till vulgärt, uppraggade av två oförskämt lösaktiga damer, synd eftersom de båda kilar snuskigt stadig. Aja, jag tyckte att det var lite synd i alla fall...och komiskt....komiskt eftersom dom såg riktigt panikslagna ut, båda två.





Efter att Johan försökte lura systemet men blev haffad, efter att Sven fingar färdigt på Emilia och efter att Freddy gett alla under 19 onda ögat avrundade vi kvällen på Pizzeria Venicia...som för övrigt serverar världens äckligaste Pizza. Tillskillnad från Pizzerian vi besökte idag som vunnit Pizza-SM med sin Struts-pizza. Och Goude var ju inte den som var den!











Nu ska jag säga hej då till Freddy! Han ska precis till att sätta sig på det berömda fitt-tåget (Kust-till-kust-tåget). Jag vill att vi sänker våra huvuden och håller en tyst minut för Fredrik.



Snart bjuds det ManU-Tottenham, sen bjuds det en snabbkurs i "ryska som andraspråk" samt rysk novellfilm med Caroline...som för övrigt har legat med Ingvar Karlsson.










Som en god vän sa till mig en gång; ge mig en ahlgrens!





RSS 2.0