Highwon

Helt ärligt, hur fet är inte den här låten?!
Och den 11:e släpper dom nytt, varför inte förhandsboka kakan på www.bengans.se.
.
.
.
.
.
Soft lördag, soft söndag, snart måndag och snart NY!
.
.
.
.
.
Fräsht häng på inspelningen av "Irene Huss", haffa filmen och bli inte förvånad om jag dyker upp lite här och där. Tack till Scenografi som bjöd med mig på Efter-Inspelning. Chokladtårtan var bland det mäktigaste jag ätit. Den var lite som mitt Mount Everest. Nu ska jag städa lite och känna livet i fingertopparna.
.
.
.
.
.
Bra match på tisdag samt att jag måste var världens torraste människa. Det är Valborg och jag ska dammsuga.
.
.
.
.
.
"Summer is coming to kidnap you and she will take you out into the warm night, and invite youto good and evil, passion, pain and euphoria"
.
.
.
.
.
Bless

INTE att glömma!

Vårdoppet 12.00, Delsjön!
.
.
.
.
.
OHposten - "Imorgon, fredag, är det dags för vårdoppet i Delsjön. Packa badkläderna, åk upp till Delsjön klockan 12 och bada in våren. På kvällen finns möjlighet att fira Valborg vid Härlanda tjärn. Underhållaning för gammal som ung från klockan 17.00. Klockan 20.00 tänds brasan".
.
.
.
.
.

Kärlek

Ordet kärlek rymmer mycket. I dag rymmer ordet "nya pjucks", "negerbollar" och "tvätt". Jag vet seriöst inte vad det är för fel på mig men jag tycker att det är så himla fint att tvätta. Man glider till "stugan", meckar två maskiner, glider upp och kastar på ett avsnitt "The Pacific". Man glider ner, kör en tumlare, messar lite med Erika, halkar upp och kastar på ett nytt avsnitt "The Pacific" - that´s thuglife!
.
.
.
.
.
Men helt ärlig, vad är det för fel på folk som är med i lyxfällan? Visst, jag kanske borde anmäla mig då jag egentligen är som klippt och skuren för förnedringsprogrammet men jag kan omöjligen tänka mig att jag, oavsett hur trean frenetiskt försöker klippa och vinkla, skulle framstå som hjärnskadad.
.
.
.
.
.
I sommar bjuds det bröllop och grymma vuxenpoäng...och förhoppningsvis riktigt bra mat. Det kanske bjuds på så pass bra mat att det blir värt att svida om till en kostym. Jag kanske borde på att kasta iväg ett Grattis till Lisa och hennes sämre hälft!
.
.
.
.
.
Anyhow, nu ska jag soffa. Peys!
Hämtade lite vår hos Shelta (www.shelta.se)
.
.
.
.
.

Botaniska

Jag har hittat himlen på jorden.
...en balkong i Botaniska. Om vi leker med tanken att Gbg skulle ha, overkliga 14 soltimmar om dagen så har denna balkongen 13 soltimmar och 49 solminuter.
.
.
.
.
.
För övrigt sitter jag och tittar på världen bästa 0-0 match. Fy fabian vad bra Barca spelar, det är löjligt. Sen vill jag passa på att tacka Bröderna Eriksson för fantastiska dagar. Vad vore mitt PS2 utan er. Och tack Qandra för en fantastiskt god rulltårta. I morgon ska det skrivas Blocketannons, dammsugas, diskas och letas efter lägenhet.
.
.
.
.
.
Adjö

Månadsgatan 8B

...trappuppgången som Anna Skipper glömde.
.
.
.
.
.
Just nu lever jag och Jesper liv ni dödliga knappt vågar drömma om och jag tror att vi älskar det!
.
.
.
.
.
Nu ska jag skriva sms.
.
.
.
.
.

Jeppe E

Han är stilig, han är troligtvis välhängd och han är en jävel på att kasta en amerikansk fotboll.
.
.
.
.
.
Jesper "Gaga" Eriksson - min bror från en annan mor. Vi har praktisk taget vuxit upp tillsammans, Strandvallen var vår arvedel. I dag fångar vi solen tillsammans, Jesper skolar mig i hur man kastar boll. Vad som händer i kväll återstår att se. Jag måste kasta in ett stort tack till Juffe för köttbullarna och kärleken. Vi ses om två veckor.
.
Spontant känns det som att det kan blir en jam-kväll med Gaga, är han på humör är jag på vad som helst! Vi ses på högkant!
.
.
.
.
.
Bless
.
.
.
.
.
Just ja, grattis till Gaga som testade Pizza.nu för första gången. Jag tror att skiten svepte honom av fötterna.
.
.
.
.
.

Träffade jag dig?

Det skulle kunna ha varit vilken lördag som helst men den kom att bli biblisk! Lätta diskussioner hade förts om ett eventuellt alkoholintag men inget hade skrivet i sten. Runt 14hundra kastade Stina iväg ett sms till mig och undrade om hon "trots allt" inte skulle halka förbi bolaget och haffa ett par kalla. Jag funderade en nanosekund innan jag klickade "gilla". Väl hemma och väl efter en ostmacka som enda kostintaget den dagen korkades det upp och samtalsvolymen ökade successivt. Det skulle bli en stökig kväll på Månadsgatan 8B.
.
.
.
.
.
Första ölen slog som ett lokomotiv mot min frontallob och ska jag vara helt ärlig kan jag endast fortsätta detta blogginlägg utifrån hörsägen. Hur som, jag var redigt berusad och jag hade Jesper, Stina och Johan hack i häl och även om Stina än i dag förnekar sin roll i det hela kom det att bli så att Stina var den som ankrade först. Det sjöngs och skålades i goda vänners lag och det var länge sedan jag var så full och så glad så jag vill passa på att tacka alla inblandade. Fram mot småtimmarna bestämde sig Jesper och Johan för att gå ut, ett beslut de senare bittert skulle komma att ångra. Att jag och Stina inte hade några problem med att roa oss själva rådde det inga tvivel om. Synd dock att Stina somnade efter intensiva 5 minuter. Top-5 denna kvällen: 1.Jespers och min debutsingel - Den är trasig, 2.Johans ångest efter att han ätit kebabrulle horsedick-size, 3.När Stina ankrade mellan två soffkuddar, 4.När Johan förde tre konversioner smatidigt, 5.Dumle med nötter. Kvällens konstaterande: Festar man snyggt har man roligt.
.
.
.
.
.
07.00 var jag på fötter, 07.30 var jag på kontoret och jag vågar nog sticka ut haka och påstå att av dom som befann sig på kontoret just då, var jag den som var mest onykter.
.
.
.
.
.
Nu sitter jag på min balkong och känner mig ett med livet. Jag såg precis en humla och för första gången i år vågar jag snudda vid tanken på att våren och sommaren faktiskt kanske hittar hit dom också.
.
.
.
.
.
I dag bjuds det finbesök från Falkenberg, jag borde dammsuga och sånt men Jesper sover som ett drogat barn i soffan och även om han inte är i direkt behov av någon skönhetssömn tänker jag låta honom sova.
.
.
.
.
.
Bio i kväll - Adjustment Bureau, den kan inte vara annat än bra!
.
.
.
.
.
Bless
Det blir inte mycket...bättre än så här.

Premiären

...gick bra och strax innan vi rullade igång filmen var det fullsatt. Vi hade lite problem med formatet men det gjorde inte så mycket. Jag hoppades intensivt på att vinna en biljett till Urkult men så blev det inte, dock kommer jag nog att åka upp ändå. Tanken är att de ska visa vår film även i Näsåker. Stort tack till Astrid och MusicDoc tog vår film under sina vingar. Jag hoppas verkligen att ekonomin och energin finns för att genomföra festivalen nästa år.

LTR - Trädgårn´

Jag kan inte annat än att häpna över hur fruktansvärt tighta LTR är. Onsdagens spelning var en av de bättre med DVSG kollektivet. För Jeppe var det en extra stor kväll då han såg LTR live för första gången och jag är ganska övertygad om att han blev bortblåst! Pelle var inte lika imponerad men han var ju där i alla fall. I dag bjuds det vernissage och fylla. I vilken ordning vet man inte.
Ursäkta kvalitén men bättre än nada.
.
.
.
.
.
Nu ska jag nanna en timme till, sen halkar jag iväg till Rum26, har du inget för dig är du hjärtligt välkommen!
.
.
.
.
.
Bless

Kalle-Guldfot

Jag tror att jag älskar att Skypa med Glenn!
Han är ju så jävla snygg!
.
.
.
.
.

Glöm inte Music Doc

...och premiärvisningen av "Resan till Urkult", Skansenskrona 19.00 på fredag!
.
.
.
.
.
Jag är ganska nyss hemkommen från "De Ofrivilliga" med Ruben Östlund som live-kommentator och det var fruktansvärt intressant att höra om inspelningen och allt runt omkring. Att Ruben verkar vara en människa av rang råder det inga tvivel om. Efter att ha pratat med Ruben vill jag inget annat än att regissera film. Just nu är han i full färd med att klippa sin tredje långfilm och jag längtar, filmen heter PLAY!
.
.
.
.
.
I morgon blir bra, i morgon blir det LTR! Jag vet, det var ett jävla tjat men det kommer att bli bra!
.
.
.
.
.
God natt

Vad är det som händer?

Inte för än 17.15 tar jag mig ner på byn och möts av Metros löpsedlar som säger att sveriges enda högerexterma parti tagit sig in på topp-4:a lista över största partier i Sverige. Som vilken vettig människa som helst kan jag endast fnysa åt kvälls- och gratistidningarnas löpsedlar men en viss oro sprider sig i min stora, bruna kropp. Usch, nu vill jag inte lägga mer energi på det. Nu är det Jag och Ruben mot världen.
.
.
.
.
.
Kyss
.
.
.
.
.


Från sängen till soffan...

...och inte en meter längre. Jag är ledig i dag och innan 17 tänker jag nog inte göra mycket mer än att andas. Har hunnit riva av 4 filmer, tyvärr ingen av värde. Dock kan jag varna för Prowl, den var fruktansvärt dålig. Nästan så dålig så att jag tänkte kliva upp...men nu har jag kastat på LTR´s "Professional Dreamers", jag måste ju lyssna in mig lite innan onsdag.
.
.
.
.
.
Diskhögen växer men den får ligga tills 5. Senare i kväll blir det Sitdown med Ruben Östlund borta på Bio-Roy, han har regisserat "De Ofrivilliga" som enligt mig är den bästa svenska filmen som någonsin producerats. Har du inte sett den, se den!
.
.
.
.
.
Inte en meter i onödan.
.
.
.
.
.
Bless

Just ja!

Jag åt ju glass i dag, Sia-glass för att vara exakt. En kula smakade fantastiskt, en smakade mindre bra, nästa gång knallar jag nog iväg till "Lejonet och Björnen". Just i dag var det inte så noga hur glassen smakade. Så länge den smälter i vårsolen funkar det för mig.
Det vankas äventyr till helgen. Om inte annat ska jag pimpa min balkong. Sen lutar det åt att jag halkar iväg och köper mig en grill!
.
.
.
.
.
Nu ska jag leta efter en longboard!
.
.
.
.
.
Kärlek

Winter took his life och Ida

Jag var på konsert i kväll på Bio Capitol, det var trevligt och fint och det bjöds på 5 liveframträdanden. Jag fastnade för två.
Och...
.
.
.
.
.
I morgon vankas det ryggläge, jag är ledig och tänker inte göra mycket mer än jag behöver. LTR på onsdag, kommer att bli stor även om nya plattan inte föll mig i smaken.
.
.
.
.
.
.
Lugnet efter stormen. SDU hade en liten gathering och inte helt osökt slutade det med hästar som trillade, poliser som vevade och löst folk som kastade smällare. Jag tycker absolut att man kan knalla ner på stan med en visselpipa när SD försöker göra sin grej men att avsiktligt skrämma slag på diverse djur polisen väljer att blanda i ståhejet in känns mest dumt och har flera gånger visat sig vara sådär bra marknadsföring för de så kallade motdemonstranterna. Med brandbomber och Kinapuffar gör vi SD till martyrer och det vill väl ändå inte?
.
.
.
.
.
Nyponsoppa

Lördagnatt

Hur kan jag inte känna mig som en gud då jag 01.18 lördagnatt, plockar ut nygräddat morotsbröd ur ugnen.
.
.
.
.
.
Det sägs att om man tittar tillräckligt länge åt vänster så kommer spårvagnen. Jag kan som van lokaltraffiksnyttjare konstatera att det stämmer i 10 fall av 10.
.
.
.
.
.
I dag har det varit juliväder här i Gbg, jag har och omkring i lägenheten och förnöjt, brummat som ett bi. Jag hoppas av hela mitt hjärta att vädret håller i sig. Fast egentligen kvittar det vad hans majestät bjuder på för väder, nästa helt kommer att bli något utöver det vanliga. Det har smitits planer i skydd av aprilnätter. Så mycket kan jag skriva som att "Resan till Urkult" har UR-premiär på Skansenskrona nästa fredag 19.00. Bli där eller blir en sopa. Biljetter kan ni haffa på ticnet.se. Jag kan inte låta bli att tycka att det är ganska coolt! Jag måste helt enkelt kasta upp en print-screen. Håll till godo. Nu ska jag dricka nyponsoppa och äta lite morotsbröd. Stort grattis till Freddy som fyller 28, måste komma ihåg att ringa honom i morgon!
.
.
.
.
.
.
Kärlek

Övertid

Planeringsdag i dag, mitt arbetslag kom inte fram till särskilt mycket. Jag kom i alla fall fram till att jag kan skriva ganska fint när jag vill.
.
.
.
.
.
Tanken var att jag strax efter 19.30 skulle glida hem och bli ett med min soffa men när klockan slog 22.30 var jag inte ens nära hemma. Jag är gjord av övertimmar, jag vet att Per hatar det men det är sant. Väl på spårvagnen hem fanns det endast en sak som kunde rädda upp världens längsta kväll.
.
.
.
Att Chords är en av sveriges absolut tyngsta liveakter råder det inga tvivel om, att han släppt 3 plattor av episk kvalité rådet det inte heller några tvivel om.
.
.
.
.
.
I morgon ska jag baka morotsbröd och slicka mina sår. Vi ses på högkant!
.
.
.
.
.
Bless

Theophilus London

Livekonserterna står som spön i backen, i kväll Theophilus London och nästa vecka LTR och jag lever precis som jag lär då mitt nyårslöfte inför 2011 bestod av att just gå på fler livekonserter.
.
.
.
.
.
Skön låt med Theo
Han har skönt swag!
.
.
.
.
.
Planeringsdag i morgon, kan bli hur skoj som helst eller inte. I vilket fall som helst håller vi tummarna för United i kväll, de spelar hemma mot Chelsea och det kommer med all säkerhet att bli en match av rang. Förhoppningsvis håller Pelle Liiif i the live-update.
.
.
.
.
.
Nu ska jag ladda in för kvällen!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bless

Våren...

...har hittat till Gbg och visst klär jag i Aprilvädret...






Deklarerade nyss och kunde konstatera att jag får tillbaka 17 fiskar i skatteåterbäring. Det känns fint och rättvist. Senare delen av 2010 har jag jobbat mer än någonsin. Att det är fantastiskt tajmat går inte att förneka då jag halkar iväg till NY den 16:e Juni. Förhoppningsvis räcker pengarna till en tripp till Marocko i oktober. I vilket fall som helst känner jag att jag inte behöver jobba i påsk.




Nu ska jag göra en skiva till dig.




Kärlek

99 Problem

Jag har 99 problem men mina pjucks e okej.

I kväll har jag för 4:e gången sett "The Kings Speech" och det vore lögn om jag skrev annat än att jag tycker att den är fantastisk. Det må låta bajsnödigt men fotot är något utöver det vanliga och varje scen, både innomhus och utomhus, är som en dröm.

I morgon sjösätter vi en ny vecka. En vecka beståendes av planeringsdagar och längtan efter ett liveframträdande av Looptroop Rockers.

Det tåls att nämnas att jag sedan Stinas födelsedag har vadad i vad som måste vara världens godaste morotskaka - Charliene Kiffer COPYRIGHT (©)2011, det gick rykten om att hon skulle skicka mig sitt recept men än så länge har det stannat vid just rykten.

Nu ska jag dricka vatten, världens godaste vatten.











RSS 2.0