Hufvudstaden

Crew minus Judas är bättre än ingenting!
.
.
Bra saker händer när bra saker förenas
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Om några timmar bär det av på äventyr till Sthlm där 75% Crew väntar och jag vågar nog påstå att det kommer att bli episkt!
.
Av tidigare erfarenhet vet jag att när Sven bjuder upp till dans tackar man inte nej. Att gästlistan består av 87% tjejer är varken förvånande eller en besvikelse.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jag gjorde en obehaglig upptäckt igår, obehaglig enligt Hunken. Jag är lite betuttad i Amy Daimond. Varför vet jag inte, jag har tillsvidare rubricerat det som oförklarligt och jag vågar nog inte riktigt vidareutveckla det.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Var och klubbade med Carl igår, David och Månen stod för musiken och fan vilken bra musik! Jag kan inget annat än att rekommendera Västar Götalands nation, en gång i månaden...just då David och Andres står vid mixerbordet!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

SD

Slaget om svenskheten – Ta debatten med SD (Sverigedemokraterna) Ett seminarium med Mats Wingborg, journalist som skrivit en faktabok (tillsammans med Anna-Lena Lodenius) om hur vi tar diskussionen med SD på alla områden (ex.skola, miljö, fack, familj o kultur)

 

Onsdag 4.e november kl 17.0020.00

Lokal: Vårdförbundets utbildningslokal

Bangårdsgatan 4A (vån.5) i Uppsala

 

 

 

 

 

Föranmälan:

[email protected]

 018-7272450 eller 0708-563796

Enkel förtäring serveras

Arrangör: TCO-rådet i Uppsala










Har du inget bättre för dig, följ med!











HB

Den må vara lågbudget men den är förbaskat bra!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jag kan inte påstå att Humanbiologin är över...men det är halvtid!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
För er som har alldeles för mycket pengar, sätt gärna in en slant på; clearing - 8129-9, konto - 43 143 529-6, då kanske jag har råd att hälsa på Sven, Johan och Kalle i helgen!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
I dag har jag ätit Klyftpotatis, det smakade precis lika bra som förra veckan...och veckan innan det! Jag har även kommit fram till att jag måste köpa en ny telebobo! Den har en stand-by tid på 43 minuter!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ljuspunkter

Även om det här dagen genomsyrades av studier och tristess hade den sina ljuspunkter!
.
.
.
.
.
Ljuspunkt
Frugårman - De första två fru Gårmanskyltarna sattes på onsdagen upp på Hällbygatan vid ett övergångsställe nära en förskola. Ytterligare en skylt monterades på Hugo Alfvéns väg vid korsningen med Stenhammars väg.
.
.
.
.
.
Ljuspunkt
Ett av de absolut trevligaste samtalen idag levererade Charlien "The Ranger" Kiffer. Efter en stunds tystnad var det otroligt fint att höra att du mår bra och att du skiner!
.
.
.
.
.
Ljustpunkt
Josefin, det är så himla fint att jag finns i dina tankar emellan åt och jag känner mig så otroligt hedrad över att du vill stå mig så nära som du gör. Kärlek
Snygg tröja!
.
.
.
.
.
V, hur kan jag inte tycka att du är det tuffaste som hänt sedan skivat bröd, när du ringer mig och sjunger så fantastiskt vackert för mig!
.
.
.
.
.
.
Ljuspunkt
Homosexuella par ska kunna vigas i Svenska kyrkan från och med den 1 november i år. Det beslutades på kyrkomötet. Men sju biskopar varnar nu för splittring i kyrkan och kritiserar hur beslutet har förberetts. Stockholm. Homosexuella par ska kunna vigas i Svenska kyrkan från och med den 1 november i år. Det beslutade kyrkomötet i dag. Beslutet, som bygger på kyrkostyrelsens förslag, innebär att Svenska kyrkan även i framtiden förrättar vigslar, såväl av heterosexuella som homosexuella par.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Det blev ju en ganska sweet dag tillslut.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Och veckan toppas med en resa till Gbg och Lovely, det bästa av två världar!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Har fått tid för min loong-sleve jag ska göra. Det blir liljor.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


20-något

Föreläsning 08.00 till 16.00
.
Tentaplugg 16.00 till 17.00
.
Middag 17.00-18.00 (Knorrs frystorkade pasta bolognesen)
.
TV3 18.00 (Navy CIS)
.
Svt1 19.00 Kulturnyheterna
.
Sängen 19.15
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. 22 Oktober 2009 går inte till världshistorien som bästa dagen i mitt liv.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Illest Battle!

Round1
.
.
.
.
.
Round2
.
.
.
.
.
Round3
.
.
.
.
.

Usch och fy!

Så jävla överskattat att fylla 26!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nu vill jag bara släppa Uppsala och dra till Gbg! Släppa tentan och släppa IF!
Sen vill jag spela fotboll, jag vill snöra på mig ett par nya fotbollsskor, känna det väldoftande gräset min handflata.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Det enda som kan rädda upp den här dagen är lite
Och tro det eller ej, Icas sockerdricka smakar riktigt bra!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sen måste jag bara posta en bild på en otroligt vacker person (och på ett par otroligt snygga jeans). Jag har snott den från Ansiktsboken, hon vet nog inte om att jag lägger upp den så säg inget.
Isis , jag är skyldig dig så mycket mer än en ursäkt. Jag hoppas du mår bra och att du skiner som bara du kan!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nu ska jag dricka vatten!

Tack Henrik!

Jag ska fatta mig kort!
.
.
.
.
Jag känner helt enkelt att det är min skyldighet som fotbollsintresserad att uppmärksamma faktumet: Henrik Larsson, en av Sveriges absolut största fotbollsspelare någonsin lägger skona på hyllan efter de tre sista matcherna med HIF.
.
.
.
.
.
Tack Henke ,tack för 15 år av fotboll i världsklass!
.
.
.
.
.
Vi kommer att sakna dig!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Men shit, vad håller Barca på med?! 1-2 på hemmaplan mot ett gäng bärplockare!

Heil Aftonbladet!

Anneli, 40, trodde att hon var en häst!

Hade småbarn, karriär och fritidsintressen – en dag sprack bubblan
Drabbades av psykos: ”Gnäggande galopperade jag in på psyket och började äta på en blomma”.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Shit, jag måste släppa min kvällstidningsbojkott! Fattar ni hur många rubriker som den ovan jag kan ha missat efter 4 långa år av hat!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Aftonbladet for president!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Snart Gbg, vackert!

Världens sämsta dammsugare 2009!

entrevlig.blogg.se kan stolt presentera Världens sämsta dammsugare 2009!



Dammsugaren är av märket TC, modell 688 och införskaffad någon gång strax efter 1600-talet.

Juryns motivering:
"Med total avsaknad någon som helt funktionalitet, med ett fruktansvärt oattraktivt yttre och med en osmidighet som trotsar diverse naturlagar representerar TC 688 det absolut äckligaste och avskyvärda hemelektronikbranchen har att erbjuda"









Idag kan jag konstatera att förgående veckas meny inte var så dum efter allt.

v42
Måndag: Klyftpotatis
Tisdag: Klyftpotatis
Onsdag: Klyftpotatis
Torsdag: Klyftpotatis
Fredag:Klyftpotatis
Lördag: Klyftpotatis
Söndag: Tacopaj

v 43
Måndag: -
Tisdag: -











Det var alltså bättre förr...











1.5

Tenta om typ en kvart och jag har nog aldrig varit så här oförberedd...men det löser sig, det brukar ju  göra det. I morgon ska jag till Akademiska och träffa Kharim 16, killen som sydde ihop min arm. Sen blir det hårda studier...eller inte.

På torsdag fyller jag 26, faaaaaan! Inte nog med att det kommer att bli löjligt dyrt att åka tåg, jag är ju på tok för gammal för att gå på Stadtshotellet!

Det är mycket jag inte riktigt förstår, som till exempel hur det kan kosta 1.5 miljoner att ta fram Apotekets nya logga?! Vad är det egentligen som kostar; blyertspennorna, suddigummen, ritblocken? VAD I HELVETE ÄR DET SOM KOSTAR 1.5 MILJONER?! FAAAAAN!!!

Nå väl, så här ser nya loggan ut!
Jag vågar nog påstå att jag för 3 miljoner bugg hade jag levererat något lite mer vågat.










DAGENS CITAT:
"Det pirrar i snippan, gör så igen" - sa Henrietta 6 när jag, på hennes fritids inför fröknar och föräldrar, för tredje och sista gången kastade upp henne i luften.










Portugal - Malta: 0-1

Jag kände mig utnyttjad och förnedrad. Jag kände mig naken och tom. Ännu en gång dog en del av mig men trots detta sitter jag här framför Kanal6 och väntar...väntar på ett mirakel, väntar på att den gud vi så sporadiskt tillbedjer direkt nedstigen från sin himelska tron ska lägga sin hand på min axel och säga; det ordnar sig, Portugal - Malta: 0-1.

Helt ärligt trodde jag inte att jag skulle ta en eventuell förlust särskilt hårt, samtidigt som en eventuell förlust inte existerade i min ekvation. Det fanns liksom inte på världskartan. Men så förlorade vi och ännu en gång dog en del av mig. Besvikelsen var utomjordisk och hade det inte varit för Stina, hade jag nog inte klivit ur sängen morgonen efter.

Det finns inte så mycket jag känner att jag vill eller kan skriva så när som på att jag faktiskt tycket att vi var bättre än Danmark.

Spelar Malta lika eller om Malta besegrar Portugal i kväll lovar jag att gå i kyrkan varje söndag fram till nyår. Det LOVAR jag!





Men helgen var inte helt värdelös. Som skrivet ovan välsignade Stina min weekend med sin fantastiska uppenbarelse och hon måste vara av älglikavkomma. Vem köper Prinsesstårta och Must för sina sista kronor?!







Lite senare kunde jag och Stina konstatera att det råder total Anarki i Uppsala.






Men trots dessa extremröda och svinkalla höstvindar och trots att "Polacken" utgjorde den större delen av sämsta dagen i mitt liv och trots att helgen bara bestod av 3 dagar och två nätter så blev det ändå en helg att lägga på minnet. Alla helger med Stina är helger att lägga på minnet.






Fan, jag skrev en lång jävla artikel här men så skulle ju givetvis fitt-internet lägga ner.










Bull








Ilu...




Det enda som funkar som det ska här på Ilu är nätverket. I övrigt är Ilu ett skämt. Organisationen är som roliga timmen i åkurs 5, Studievägledarna är bittra och gammla, om det går att dra några paraleller mellan dessa faktum låter jag vara oskrivet men min längtan efter Gbg och Pedagogen växer sig allt starkare för var dag som går.





Tentan...
Tyvärr var det tentan som ägde mig och inte virseversa men det känns skönt att ha skyfflat den ur vägen, att ett G ligger overkligt långt ifrån en verklighet är en annan sak. Just nu måste jag fokusera på HB-kursen som äter upp mig inifrån. Jag ser inte mig själv som någon idiot men efter 3 timmar Humanbiologi känner jag mig som världens dummaste 25:åring. Är det verkligen bara jag som inte förstår någonting över huvudtaget? FAN!





Igår tog min matkassa slut, synd kan man ju tycka...och jo, lite synd är det, särskilt eftersom jag får fin-besök i helgen. Kerstin Skjärvold kanske borde samla in pengar till mig i stället.





Var på Akademiska sjukhuset i dag angående min arm. Tyvärr känns det faktiskt helt omöjligt att få någon form av upprättelse för deras fuskjobb. Fick en tid om någon vecka men vad kan jag  göra om Kirurgen säger: Niklas, det här jobbet ser ju kalas-bra ut!

Och att det ska vara så jävla dyrt att träffa alla dessa specialister utan att något händer...





I dag ska jag fantisera om att äta...
 










DAGENS CITAT:
"Cocain is a hell of a drug" - Rick James











Tenta...

...i morgon, jag borde studera...jag borde studera hela natten men just nu är det endast Entourage som gäller! Sen The Office...sen ska jag duscha, tvätta, damsuga, duscha, kolla Family Guy och sortera papper.

Varför går jag i Billabong T-shirt när alla andra går i Canada Goose-jacka? Helt ärligt måste det bestämt vara något seriöst fel på mig. Visst att man sitter på lite extra underhudsfett men att svettas i kortärmat när det är 2+ ute kan inte var helt normalt, än mindre hälsosamt!





Jag har moppe-musche och jag skäms inte över det!





Svt har INTE hör av sig, bara så ni vet. Dock överväger jag att skicka iväg senaste versionen av Urkult 2009 eftersom arbetskopian de fick inte riktigt lever upp till "The Final Cut".

Premiären gick hur bra som helst! Runt 50 vackra människor gjorde oss sällskap i Iggesund och Agneta, Stina och Signe ska ha stort tack som stod för det helt fantastiska fikat!









Min längtan till lördag är smått obeskrivlig! Matchen mot Danmark kommer antagligen bli det största som händer i år...ja, det och om jag fixar tentan i morgon...och den 27:e. Dock tror jag i ärlighetensnamn att det är större chans att Sverige krossar och förnedrar Danmark med oförskämda 12-2 på bortaplan än att jag sätter båda tentorna...men som HipHop-gurun Mange Schmit sa: only god can judge me. Henke och Zlatan back in biz, härligt men det finns en spelare som alltid lyser med sin frånvaro de sista 20 minutrarna och det är inte Martin Dahlin eller Klas Ìngesson jag har på hjärnan. Spelaren jag skriver så varm om heter Marcus Allbäck. Minns ni EM-kvalmatchen 2006 mot Spanien då Allbäck trollade bort Carles Pyol och gjorde 2-0. Mingus har många viktiga mål på sitt samvete och har nätat mot storlag så som Man United! Hans främsta egenskaper som forward är hans snabbhet och hans sinne för avslut och det är lite det vi saknar även om vi vet att Zlatan kan göra mål...i Barca i alla fall. Henke är väl varken den idealiska målskytten eller lättfotad som vinden, just därför vill jag se Allbäcks snabba djupledslöpningar ännu en gång sätta solida försvar i gungning!











Mackan, jag saknar dig!










Plugg eller kex...











Ilu

Enda argumentet för att spendera en regnig söndag på Universitet är att deras internetuppkoppling är så himla mycket bättre än den jag har hemma...film, jag sitter på skolan och tankar film.

I dag tänker jag äta tacos vare sig gud vill det eller inte. Stina har förätit sig på tacos och Juffe ska tydligen leva "sunt". Så jag står med andra ord helt utan medbrottsling!

Det lutar åt lite bio i dag men egentligen går det inget jag vill se. Man kanske skulle våldgästa Amani, det går illvilliga rykten om att hon sitter på en massa kanelbullar! Eller så åker jag hem, kastar in lite Lasagne i ugnen, klär av mig naken och fångar kvällen!




Det blir lasagne...










I morgon ska jag sitta barnvakt åt Henrietta ocj Ingeborg, vad har du att säga om det Konge?! Jag har även examination i Gymnastik och sen tenta på onsdag....usch, skolan är överskattad.









Nu ska jag lyssna på Carl!










Fred ut!









RSS 2.0