Gräs

image230


Vi har sett honom vinna Champions League tillsammans med Ronaldo de Assis Moreira i Barca, Elizabeth den II utsåg honom till herdersriddare av den Brittiska Imperieorden på begäran av Celtic FC´s supportrar, 2007 vann han Premier League med Manchetsr United. Han har vunnit tre guldbollar och igår visade han ännu en gång prov på sitt fotbollkunnande när han med två underbara mål tog sitt HIF till seger.

Henrik Larsson i våra hjärtan och visst minns vi det som igår...det glada 90-talet, när Henke "lurar spelarna två-tre gånger om"...Sverige - Bulgarien, 4-0, Henke var 23 då...med facit i hand har han hunnit med en hel del.

Nu stundar EM 2008. Lagerbäck säger till Aftonbladet; "Man ska ha tillgång till de bästa spelarna och han är i fantastisk form" och visst vill vi se Henrik Larsson i EM 2008...ett sista mästerskap. Han må ha entrat ålderns höst som fotbollsspelare men det går inte att förneka att han fortfarande är en av Sveriges allra bästa fotbollsslpelare, så tycker i alla fall 6000 svenskar, dvs 75 % av de som deltagit i en omröstning om hurvida Henrik Larsson är Allsvenskans bästa spelare.

Så snälla Henke, fräls oss en sista gång med din fruktansvärt sega skånska, ditt otroliga spelsinne och din underbart ful-snygga tunga!










Imorgon 20.45 är det avspark för årets, kanske mest intressanta match. Omgång två i CL-semifinalen mellan Manchester United och FC Barcelona. 0-0 i senaste mötet på Camp Nou, United - hårt tillbakapressade, bör vara och var nöjda och med 0-0. Imorgon kommer United tvingas att flytta upp eftersom man kommer att tillämpa den ganska kontroversiella regeln: flest mål vinner. Och detta kommer i sin tur, troligvis att resultera i mer och större ytor för Messi att leka på och håller man på Man Red imorgon är det lika med dåligt! Det som talar till Uniteds fördel är att man sällan, väldigt sällan tappar poäng på Old Trafford samt att om Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro är på spelhumör och om Roony vaknat på rätt sida av sängen kan dessa två herrar ställa till det riktigt ordentligt för Barca. Oturligt för Barcelona fick man Márquez avstängd senast, turligt för Barcelona är att Pyol är tillbaka. I vilket fall som helst tror jag på en tjock bra match imorgon...

image231










Jordgubbs-saft
Fotboll, i alla former
Idas pannkakor!
Vårvädret (som hittat tillbaka)


Sten-i-sko
Sömnlös i Gbg
Post-it som inte fastnar










Dagens Punchline

"It's not always about the mountains sometimes you've got to see the valley" - Johan Eriksson

Dwight

This is for you Linnéa!



...and please, come back home soon so we can laugh our asses of, together!












Anna and Joni

This post goes out to Anna and Joni...

A few nights ago a was taking a stroll down by the harbour, suddenly this very instense but warm feeling grab the hold of me, at first i could not spot it, but when I came around the corner and saw the ship remembered...
image228

Thank you Anna and Jonie, you made my summer. I really hope that you got the money, time and desire to get your monkey-asses back here! I miss you and I hope I´ll see you soon!

image229










"Faan vad jag känner mig cool, det är så jävla mycket folk här"
- Kalle Dahberg, Lördag 26 April, 23.44 (Gågatan i Hudiksvall)










Jordgubbs-saft
Sommarvädret är på väg tillbaka
Träning med Järnbrottet imorgon
Ny-tändning i LTR-projektet


Sten-i-sko
Jag är pank










Dagens Punschline

"I'm so ahead of my time my parents haven't met yet" - Big L

CL

"Hade han hållt bollen på planen hade mexikanaren varit ett halvt jordklot efter Ronaldo!"

0-0 blev det men shit vad Barca spelar bra fotboll...Nu väntar kanske årets match hemma på Old Trafford! Ska jag vara ärlig så tror jag att Barca kommer att få det tufft! Och shit vad "Paul Scholes" var bra idag...däääaaaaaaiväääg.
image227










"Vad ska jag göra Jimmy!?"

Så underbart..."som nå slags typ öhh, rastaflätor eller nånting"













Batteri

Kärlek på riktigt...
image224










Idag skulle vårt onda frysfack avfrostas och inte helt oväntat var det jag som åkte på det. Som tur är har man parktiskt taget doktorerat i kreativ problemlösning, med andra ord utsattes inte min super-hjärna för någon överdriven belastning










Efter träningen i morse visade det sig att Kenta haft lyset på i två timmar, givetvis tyckte han att det var skandal att jag inte noterat detta. Efter mycket om och men lyckades vi få tag på ett par hopp-kablar...men sen va´ de ju de hära´ me att sätta dom rätt. Efter mycket om och men även här, och efter att jag skrattat mig lycklig (innombords såklart) åt gubbarnas vilda diskussion angånde hurvida oljestickan är en del av bilens kaross eller inte, klev jag lika bryskt in i handlingen som Oleg Salenko gjorde efter 15 minuter mot Kamerun -94 och vips så satt vi i kentas hergårdsvagn som om inget hänt...men ärligt talat, rött-rött/plus-plus, svart-svart/minus-bilens kaross, hur svårt kan det egentligen blir?! Jag trodde faktiskt att majoriteten av det manliga släktet som har 40 på nacken, har koll på hur man använder ett par startkablar...Och ja, visst är det hemskt hur jag könsbestämmer kunskap...men jag står för att jag faktiskt tror att det är fler män som vet hur man använder ett par hopp-kablar än antalet kvinnor som vet...eller som har fått changsen att använda ett par startkablar.
image225










Fick LTR´s nya idag...signad och good to go!
image226










Ut i solen ska jag nu...måste jobba på beach-brännan...det är ju inte så att man har den gratis direkt...










Jordgubbs-saft
Att börja dagen med fotboll och att avsluta dagen med fotboll.
Emma kommer hit över Valborg, då gör det ju inget att jag inte har råd att åka till Kalmar
Mina nya Hörlurar, hell yeah!


Sten-i-sko
Min telebobo är verkligen, verkligen inne på sista versen
Att Maggan inte hör av sig...Får vi bo kvar eller?!










Dagens Punchline

"Du ser ut som en flicka / fast du är pojke som Remedeeh" - Organism 12

Godis

När jag ser det här klippet för andra gången slår det mig hur jävla skadad hon måste vara!

...och jag kan inte låta bli och fundera över vad hon gör...en kväll som denna?!










Fick hem mina "Scull Candy" idag...och shit vad fet dom är...aren´t they!?
image222










Träning om sju timmar på GAIS-gården. Shit, natter är ju lika ung som Freddys hubbabubba-tjejer! Då hinner jag riva av några "The Office"-avsnitt...










THIS IS WERE THE SHOW-DOWN IS TAKING PLACE, 20.45, WEDNSDAY!!!
image223
Hell to the yeah! Imorgon 20.45 smäller det...Imorgon kvart i nio är det semifinal två i Champions League och för första gången på...ja, väldigt länge (typ, skit-länge!) möts Barcelona FC och Manchster United. Första matchen spelas på Barcas hemma arena Camp Nou .










Jordgubbs-saft
Linne hela dan´, varje da´
Nya headphones!
Vår nya vardagsrumslampa!
Non-stop


Sten-i-sko
Jag har ingen vår-jacka!
Jag har inte råd att åka till Kalmar










Dagens Punchline

"Alla här inne kan se på / när vi bevisar att vi är super-bra som en alkoholiserad BH" - Seron

Bergakungen

Idag har jag gjort...
image214
...och det tog mig nästan två timmar...





Det fanns bara en sak som kunde rädda upp en dag som denna...
image215
...och förstå hur stort det kommer att bli!!!










image216
...eller vad säger du Josefin?!









Nu blir det...
image217

+

image218

+

image219

som är =

image220










Imorgon blir det Innebandy + CL + Fotboll med guds bästa barn!









Jordgubbs-saft
Bio-popcorn
Ahlgrens bilar (så mycket mer än bara godis)
Inte ett moln så lång ögat kan nå
Risen


Sten-i-sko
AMS...kom igen nu!










Dagens Punchline

"And even after all my logic and my theory / I add a mutherfucker so you ignorant niggers hear me" - Lauryn Hill

Julia

Hur ska jag med hjälp av det svenska språket ge er en ärlig uppfattning om hur en Brownie från 7/11 smakar...alltså, när en brownie dör...då kommer den till 7/11
image209










Idag var det Vår på riktigt. Jag hookade upp med Karin ute i Saltholmen och med ett stort leende på läpparna kunde jag utan någon som helst gåshud glida omkring i mitt "Pippen"-linne.
image211










Imorgon har jag möte på AMS, det ska blir riktigt roligt och spännande...Vem ville inte göra några timmar på statens offentliga Vuxendagis?!

image213

"Välkommen till Arbetsförnedringen

Går du till Arbetsförmedlingen för att få ett jobb? Får du ett där? Inte? Bara en bråkdel av alla jobb läggs ut på Arbetsförmedlingen.

Alltså måste Arbetsförmedlingens riktiga uppgift vara någon annan än att hjälpa dig att hitta ett arbete. Med hotet att dra in din försörjning (a-kassa eller socialbidrag) kan Arbetsförmedlingen tvinga dig att söka vilket skitjobb som helst. Till och med praktikplatser utan riktig lön. Individuella handläggare utövar kontroll över din fria tid och kan maktfullkomligt dra in din försörjning när de anser att du inte sköter dig. Du tvingas upp tidiga morgonar till meningslösa möten, söka jobb du inte kan få och gå på kurser du inte är intresserad av.

Kontrollen utgår från att du är lat, oduglig och måste tvingas till att arbeta. Men är det ditt fel att du är arbetslös? Knappast. Vi hävdar att Arbetsförmedlingen medvetet strävar efter att få dig att känna dig misslyckad för att du inte lyckats ta dig in i det "underbara arbetslivet".


Arbetslösheten och därmed Arbetsförmedlingen ska se till att det finns gott om desperata människor på jakt efter arbete. Genom konkurrens bland potentiella arbetare ska lönerna pressas ned, arbetsförhållandena försämras och arbetsdagarna bli längre. Företagsägarna ler och håvar in stålar medan staten gör grovjobbet.

Arbetsförmedlingen ägnar sig åt förnedring, inte förmedling. Kalla den vid sitt rätta namn: Arbetsförnedringen!"

http://www.arbetsfornedringen.se/











Nu ska jag kolla "Pretty Woman" och äta tacos!










Jordgubbs-saft
Tacos
Pretty Woman
Mitt Pippen-linne i symbios med vårsol
FIFA07, fy fan vad jag rockar!
Idas home-coming (Ullared - WOHA!)


Sten-i-sko
AMS!!!!
Real borta (torsk med 3-1)










Dagens Punchline

"Du är alldeles för stor i munnen / som brunetten i gAy-teens" - Seron


Choklad

Ensamhet är kalas när man kan väljer den och fruktansvärd när den tvingas på en.










Idag bar det av ut till Gammlestan, till HipHop-Akademin närmare bestämt. Anna-hiphop skulle battla och givetvis var jag där och representerade southside aka Green-Village aka Maja-town! Booya!
image206
Anna
and here homegirl V





Battle 1
image208
Inget snack om saken...Anna krossade sitt motstånd!





Och tog sig till kvartsfinal!





image207
Anna served some mad skills on the floor
men tyvär räckte det inte hela vägen!





Här är några andra som också hade hyfsad koll på armar och ben!










Imorgon blir det Taccos, Svenska C uppsats och Bio...hell to the yeah...det är så vi rullar...jag och Ida! Nu ska jag knalla iväg ner på byn och införskaffa en chokladkaka...kanske en marabou-daim.









Jordgubbs-saft
Anna-hiphop, du rockar!
Tjock bra väder idag me!
Natten är ung
Brownie från 7/11


Sten-i-sko
Mitt Visa-kort är fortfarande borta
Crew är i Sthlm...jag är i GBG










Dagens Punchline

"Varför inte ta saken i egna händer som en inlåst dildoförsedd nymfoman..." - TR

Grön-Svart

Det vankades derby i Torsdags. Och vid sjutiden snubblade jag in på Dubliner för att hitta en glad och segervis Freddy.
image203
GAIS-ölen flödade och Goude glittrade!





Och visst fasen var det ett jävla liv på Ullevi, med nästan 30.000 sålda plåtar och blå himmel var det upplagt för fotbollsfest!
image204





Trots 0-0 resultatet bjöds det på bländande fotboll och GRÖN-SVART gjorde en beundransvärd insats och när spelarna efter matchen tackade sina fans var det ganska svårt att inte känna med GAIS.

image205










Nu ska jag bege mig ut i Aprilsolen och köpa mig en tyrolerhatt...eller en fotboll...vi får se vad det blir.










Jordgubbs-saft
http://mjukbrallans.bloggspace.se/
Solen!
Min säng (fortfarande)


Sten-i-sko
Jag är ensam hela helgen
Det går bara skit på bio
Jag har supit bort mitt 6:e VISA-kort









Dagens Punchline

"Jag säger så sköna grejer att du har mina rim att runka till" - Supreme från Loop Troop


Oförskämda

Jag kan inte på stå annat än att PingisklubbenPustervikbaren i måndags var en succé. Synd att Judas ännu en gång valde att hugga oss i ryggen.

Tyvär räckte inte den Colombianska finessen hela vägen. Det var Tysk organisation och rå-styrka som fick indie-patrasket på knä!
image197
Det var alltså ingen diskussion om vem som var pingpongkingen!







Pingpongkingen som för övrigt är en kanonfilm!










image200
Fotbollsträning på GAISGÅRDEN imorse 07.00 Sen frukost med Fredrik Lundgren





image199









Idag är det Göteborgs derby med Goude som gäller. GAIS - IFK Göteborg och runt 30.000 sålda plåtar.
image202









image201
Valter Törnberg, 78, ångrar sig lite för att han slog ner rånaren. "Det var ett oschyst slag. Men det är inte ärligt att sikta på folk med skarpladdade automatvapen heller."

Och visst har Valter rätt, det är inte helt Jordgubbs-saft att sikta på folk med skarpladdade automatvapen!










Nu ska jag nog ut och härja lite...man måste göra det ibland...härja.















Jordgubbs-saft
Derby med Judas
Konstrgärs, morgondagg och nya fotbollsskor
Sova naken
Looptroop Rockers "Good Things", du kan tjuvlyssna på: http://www.myspace.com/looptrooprockers


Sten-i-sko
Jävla skit-väder!
Att man håller på och renoverar fastighetsfasaden, eller rättare skrivet, att man varje dag klockan 06.30 börjar renovera fastighetsfasaden











Dagens Punchlin

"We've got a heart of stone like medieval pacemakers" - Proffessor P

Lukta gott

image192
Det rådde inga tvivel om vem som nyligen fyllt tjugofem. Judas och T bjud på svin-god mat och underbart sällskap feat Hiphop-Anna och Mike och Goude de äldre. Tack för en grymt trevlig kväll!









image193
Bra saker händer när bra saker förenas!










image194
Ett ganska roligt inslag var när Judas sparkade igång sin polisradio från 1953 (läs: tidsmaskin, kärnvapenreaktor, Sonys första walkman osv)










Efter lite Music-Quizze á la 90-tal drog vi till Inferno, ett jävligt soft ställe, mingelvänligt: ja, skaka-ass-all-night-long-vänligt: sådär. Men shit vad Mats Nileskär (han på P3 Soul) spelade bra musik, där drog det iväg vågar jag nog påstå! Vi skulle kunna sammanfatta kvällen med: Mot någon jävla vägg! Eller vad säger du Joey?










Efter olidlig och lång väntan är den här! FITT-PARFYMEN!! Och som vi har väntat (jag och Sven) för ärligt talat, när passar det sig INTE att lukta kvinnakön?!?! 




image195


www.smellmeand.com ja, det är faktiskt på riktigt...VULVA heter den!









Idag ska vi kolla på Kalmar FF - Gais på Dubliner med Backstabber, det kan nog bli en trevlig tillställning...dvs om Konge håller sig på sin mattkant...han är ju kanske Kalmars FF absolut största fan!










Jordgubbs-saft
Glory Glory ManUnited (shit vilket plast-fan jag är)
Anna...som får Sven att må dåligt!
Hon vi träffade på Hemköp (fan Sven, vi skulle ha bjudit över henne på The)


Sten-i-sko
Att jag har sjukt mycket i skolan nästa vecka










Dagens Punchline

"Min mor sa alltid: Det finns inget dåligt väder Mårten! / Det finns bara dåliga kläder! / Jag lär säga: Det finns inga dåliga affärer min son! / Det finns bara dåliga kläder!"  - Promoe

Go och glad

När jag satt i bilen påväg hem visste jag vad som väntade...och visst längtade jag...jag längtade och längtade och jag visste att snart...snart skulle jag få sätta tänderna i min kexchoklad.

Väl hemma, utan att ta av mig varken skor eller jag jacka, nästan sprang jag in till gästrummet, kastade mig ner i min ryggsäck...men den var borta, min KEXCHOKLAD var BORTA! Jag letade precis överallt men kunde inte hitta den någonstans. Jag vågade inte knappt tänka tanken...tänk om någon ätit...nääää, min familj vet bättre än så...men vart är den då...Jag letade och letade och tillslut fanns det bara ett ställe kvar som jag inte kollat.

...jag kände hur det knöt sig i magen när jag försiktigt sköt spegeldörrarna åt sidan...och där låg den...kall och orörlig...och den hade inte haft en changs...det hade varit en massak...smulor överralt...jag ville kräkas...jag måsta titta bort...










image190










När den värsta chocken lagt sig kunde jag inte låta bli att fundera över vem som bragt min...min kexchoklad om livet...vem som anser sig stå över gud och livet i sig själv...tankarna snurrade och jag mådde fortfarande illa. Men vem var den skyldige?! Jag kände en ilning längs ryggraden...men var han verkligen så kallblodig...var han verkligen kapabel till ett sådant vansinnesdåd...jag kände mig iaktagen...kunde han kanske läsa mina tankar...jag måste härifrån!

Jag satte mig i bilen och körde...utan att se mig om...köra så långt tanken räcker...men jag kunde inte fly från bilden av honom som etsats sig fast på min hornhinna...och plötsligt, från ingenstans satt han där...och hån-log!










image191









Ticnet

HIYA!!!! Jag och Ida skaffade plåtar till Busta Ryhmes här om dagen, det kan nog bli en fet spelning. image188










Jay Z´s första spelning här i Sverige, den 19 juni kan nog också bli ganska fet! Biljettsläpp 16 April, stay on your toes!










Idag blir det Sticky-Icky med Judas, T, Hip-hop-Anna, Mikey-mike och två gäst-lirare! Kvällen kan alltså med andra ord sluta precis hur som helst.
image189
Vi ses i Nangijala!










Jordgubbs-saft
Busta (15 Maj)
Kalas hos Freddy och T
Biffarna och klyftpotatisen jag åt inatt
Josefin, tack Josefin.


Sten-i.sko
Vädret (det är ditt fel UFFE)









dagens punchline

"Du och jag hör inte ihop som två döva siamesiska tvillingar" - Hamish


Philips

Igår var det Brynäs dag och det var GAIS dag men framför allt så var det Fredrik Goudes dag och med tjugofem år på Njutångersnacken bjöd Freddy på fotboll och öl. Goude den äldre bjöd på mat, tack, tack som fasen och GRATTIS Fredrik. Imorgon blir det all jävla skit i taket!
image186
Bra saker händer när bra saker förenas!





               Jävligt FÖRE                      Jävligt EFTER
image187
Jag är ledsen Hunken men jag så ju så jävla mesig ut!










Jag hade saknad på tungan...hon hade Oscar på tungan.









Idag baxade Ida en Dvd med USB-port, så jävla grymt! Tanka ner filmen (Boob-hunter 34, om man heter Konge), lägg över filmen på ditt flash-minne, sparka in ditt minne i Dvd´n och avnjut den Old-school!









Nu ska jag kolla film...var det ens spelbart?









Jordgubbs-saft
Goude, grattis kompis!
Vår nya DVD (så klart!)
Ida, som försörjer mig
Vädret! Fy fan vilket vårväder!!!!


Sten-i-sko
släppa och gå vidare









Jag snubblade över en gammal hemsida här om dagen, "Dagens Punchline" heter den och ni som har gjort er tid på hiphop-forumet Whoa.se vet vad jag snackar om. Hur som, DP kommer att vara ett återkommande inslag här på entrevlig.blogg.se och har skulle just du sitta på en riktigt fet punschline, maila mig god damnet!!



dagens punchline

"Säg inte att det inte är all about the money, för då mejar vi ner dig" - TR

Ketchup

Sprang på en riktigt skön snubbe på 7-11 för en timme sedan. När tjejen vid disken frågade vad han ville ha sa han: Allt, jag vill ha allt! Vadå allt, undrade hon. Han svarade att han ville ha ALLT...en korv med ALLT...utom bröd. Ivan hette snubben och var finlandsvensk. Givetvis hette det han åt en Ivan-special!

image184








"Toure trodde varken sina ögon eller öron men reprisbilderna visade att Fröjdfeldts bedömning nog var korrekt"     
 
Då kan man ju fråga sig om det är upp till Marcus Leifby på Aftonbladet att avgöra. Det är sportsidorna i Aftonbladet han skriver för, ingen jävla spalt i Rönnbys lokaltidning. Partisk kan du vara när du sitter hemma på toaletten.

Och visst sörjer jag med Konge...Arsenal är bättre och Arsenal borde ha gått vidare, att påstå något annat vore att ljuga...och det är fult att ljuga.









"Käre Gud, tack som fan för mensen"
image185

"Linas kvällsbok"
är tamejfan bland det bästa jag har sett. Mylaine Hedreul och Viktor Axelsson är ju så underbar i sina roller som Lina och Ivar. Fuck Arn, Fuck Göta Kanal 2, Fuck Beck 62! Linas Kvällsbok är Svensk film när den är som bäst! Så har du 86 minuter över...tanka den och se den! Givetvis finns det säkert någon som inte håller med mig...jag säger som Afasi&Filthy sjunger: Jag kunde inte bry mig mindre! Kalle-Plus vet vad jag snackar om!










Jordgubbs-saft
Fotboll med Backstabber på Torsdag
Linas kvällbok (86 minuter feel-good)
CSN (ja, tro det eller ej)
Han i OK-reklamen som ska fixa sin frus bil...jag kan så jävla hårt se mig själv i honom!
United - Roma (20.45 imorgon)
My sweet week in K-town. Tack för all kärlek, Spindelmannen och Uffe


Sten-i-sko
Att Liverpool är vidare i CL
Kristin på Condeco, du skulle ju ringa...


En annan måndageftermiddag...

Stensö, 7 April












Jordgubbs-saft
Grabbarna
Våren


Sten-i-sko






Jay Z

Jag är verkligen ledsen...det här är sista videon jag postar!










This is what I do when I got nothing to do...in K-town.


Djungelboken i ny tappning...

Det här inlägget tillängnar jag dig Goude...





07.03

Per Moberg - Världens farligaste man
image181

Det är inte många människor jag är riktigt rädd för men Per Moberg är en man som ger mig kalla kårar. Herr Moberg är just nu involverad i ett matprogram på 4:an som heter "Vad blir det för mat" och hans roll som hemma-pappa som lagar väldoftande mat är lika bizarr som sklettet Åkes biroll i "Ika i rutan"...

image183









Cirka sextio sekunder innan jag filmade Uffe sa han: Shit, det börjar bli ljust ute och jag är inte ett dugg trött!


Motorsåg

I fredags var det rajraj och uttrycket "det sas att det hade supits, men det har jag inget minne av" fick en helt ny innerbörd. Inte ens nattamaten på The Corner smakade bra...

Även igår bjöds det upp till dans och det var David Cassidy som stod för lokal, bacon och makaroner. Det skulle visa sig bli en mycket angenäm tillställning! All kärlek till dig David!

Givetvis figurerade Kalmars fines i skuggorna
image177
Sven i sin nya "frisyr"...









LIKA SOM BÄR!?
image178
Förlåt Sven men någon måste ju säga nått!









Som tur var räddade Alex Szi One upp Svens så kallade "magplask" med sin blotta närvaro. Och ärligt talat, Alex kan nog vara det absolut sötaste som gått i ett par skor...
image179
 








05.33 fann jag och Sven åter varandra i en mental armkrok...vid havet. Tack för all kärlek Sven! Samtidigt gjorde en av mina favo-superhjältar en storstilad comeback!
image180









Sen måste det ju ha varit himla skoj för Fanny eftersom hon inte var minst (eller yngst) på festen! Nu ska jag försöka lägga upp en klipp på Sven i sitt allra bästa jag!









Okej, det gick inte riktigt som jag tänk mig...men ge mig någon timme så ska det lösa sig. Nu är klockan halv sju och jag behöver duscha...









Jordgubbs-saft
David C, du är grym!
Spinelmannen, du är tillbaka!
Konge, du är...du ser fan inte klok ut!
Szi One, vi tar det tillbaka, Old School!
K-town...jag älskar att jag hatar att jag älskar dig
Liverpool spelade 1-1 mot Arsenal (IGEN)


Sten-i-sko
Jordgubbssaft, jag ska ALDRIG mer grogga på jordgubbssaft
Handfatet på The Corner
Killen som skrek "JÄVLA FETTO" åt mig på Larmtorget (det är väl klart som fan att sanningen svider)



RSS 2.0