Stinta!

Fick ett himla fint kort på min syster...av min syster. Tänkte jag skulle fläka upp fotot här på entrevlig.blogg.se så att ni kan se vilken förbannat snygg lillasyrra jag har (hon har min näsa)!

Lite skoj är att folk som inte träffat Angelica tror att hon är  min flickvän! Fy helvete vilka stora händer jag har....men ni vet ju vad man säger om killar med stora fötter och händer!





Klockan är snart tre och jag är hungrig som Spindelmannen. Kottbullar och pommes?! Orkar jag verkligen styra i det? Eller så nöjer jag mig med lite sockerdricka...för visst var ryktet sant!










DAGENS CITAT:

"men vi hörs och syns när jag kommer hem från afrika (afrika låter coolare än egypten)" - Stinta, Ain´t that the truth!









Min blocketannons!

Klicka för att se nästa bild
 

Max hyra: 3 000:- Min antal rum: 1 Min boyta: -
Typ: Lägenheter, Önskas hyra

Hej!
Jag heter Nicolas, fyller 26 i höst och i skrivande stund läser jag till HK- och Idrottslärare på ILU här i Uppsala och jag har minst 4 år kvar. Från den 1:a september står jag utan tak över huvudet, där av denna annons.

Om jag nu får önska lite ang. mitt boende så önskar jag att hyra en 1:a eller ett rum ganska centralt. Jag flyttar gärna in hos dig/er som inneboende, har bott så tidigare och gillar det. I maxhyran (3000:-) önskar jag att El/vatten, Tv och Internet ingår och när jag ändå är igång så önskar jag mig en bubbelpool på taket men det är inget krav. Så, nu har jag önskat klart.

Kort om mig:
Djur- och rökfri
Röd
Kilar stadigt med Stina
Lagar gärna mat
Fri i tanken men svag för rytmen
Nätpirat
Glad i choklad
Har en böjelse för att små-plocka

Skulle jag vara en potentiell hyresgäst och du/ni vill veta lite mer om mig, tveka inte, slå mig en pling på min Bat-mobil eller dra iväg ett mail.

Fred ut!



Utifall någon med ett rum över skulle halka in på min blogg!





Dope!

Shit, nu är jag grymt hungrig på Organismens nya kaka "Om Gud Vill och Vädret Tillåter"! Senaste mixtapet (V.2) som Herr Ågren släppte med Large var genialiskt! Jag kan inte tänka mig annat än att ny plattan kommer att sitta som en...











Idag sitter jag på mitt ass i min säng och jag är lika rast-lös nu som när jag gick i femman och Jesper Lindqvist morsa var rektor på Idenorsskolan! Hon gav straffet kvarsittning mitt ansikte!

Borde sitta med skolarbete men istället för studier upp till knäna sitter jag med Organism 12´s blogg i mitt knä. Har du inget bättre för dig en fredag som denna samt att du gillar svensk hiphop när den är som bäst, slå en runda:  http://organismen.blogspot.com





Jag tror banne mig att jag har lite sockerdricka i kylen, man kanske skulle kolla upp det ryktet!





Väl mött!










DAGENS CITAT:
"Fan Martin, ibland vet man inte om du gillar kuk eller fitta" - Orkan, helt från ingenstans.











Anton för ett BD-riff!

Jävligt skön freestyle av Anton Kristiansson över ett Broder Daniel riff, . Bluevilla kanske kan göra nå liknande, eller vad säger du Spindelmannen!









Nu ska jag vänta in snusk- Martin. Han borde dyka upp snart om han inte fastnat framför youporn!










DAGENS CITAT:
"En busschaufför, en busschaufför, det är en man med glatt humör" - Busschauffören igår morse ang. att älska sitt jobb











All over Majorna!

Söndagen den 24: blev en söndag att minnas...på många sätt. Det jag vill minnas är när Morfar och jag la nät vid stora stenen och Loppisen i Majorna!

Men vad är loppis utan Öl och Kolakakor!? Inte ett skit! 

Här läggs grunden för en, förhoppningsvis, återkommande succé!





Givetvis skulle GOUDE bjuda alla GAISARE på påtår och om man för en sekund reflekterar över det tresiffriga antalet öl Freddy tvingat i sig så ser skylten faktiskt ganska bra ut!

Japp, tummen upp på den!





Ska man produktplacera så måste man ju göra det med stil!...som nedan!

Med löjlig precision prickade jag in "varm hälsning" efter "varm hälsning" på kaffemugg efter kaffemugg men inte fan dök GP upp för de´!





Självklart ställde Fredrik till med en sju-helvetes scen kvällen innan då Lööf/Näsman kom på den briljanta idén att, för en symbolisk summa sälja kärlek på termos.

Tittar man riktigt noga kan man se hur Fredrik kräks lite i sin egen mun...dels pga av att hans Mexikanska skrot inte sålde särskilt bra men kanske mest pga. att tvingats äta upp sin egen svettiga, sportkeps och i samma veva komma till insikt med att Lööf/Näsman snickrat ihop det vinnande konceptet!





Det vinnande konceptet! 

Det vill skriva; en trevlig nuna, en termos med kaffe och världens godaste kolakakor!





Efter att sanningen sparkat Goude i skrevet några gånger fanns inte så mycket annat att göra än att vänta in de bättre tiderna...som senare skulle visa sig var upptagen med annat.

Mexikanskt skräp...





Jag tror att mycket av Lööf/Näsman´s framgång låg i den sjukt snygga och regntåliga "Ekologisktkaffe"-skylten som Stina hookade! Bra jobbat där!

Inte ens rädda-alla-träd-och-kaffe-plantor-från-skövling-Charliene kunde hålla sig från det svarta, flytande guldet!
















Jag känner att jag vill avsluta med den här bilden...den förmedlar så mycket på en och samma gång! Jag kan inte sätta fingret på det men jag gillar verkligen den här bilden...










Efter att vi räknat ihop våra guldtior, ätit upp de sista kakorna och länsat vår granne Calles skivsamling bjöd Freddy på glass och vi kunde tillsammans konstatera att det blev Söndag att minnas.





Nu ska jag upp om tre timmar, dags att sova en stund! Vi ses på andra sidan!










DAGENS CITAT:
"Du och jag har blivit ett grammatiks fel" - Charliene ang Flickor och Hundar

















Dr Kosmos

Nu sitter man här på hörnet till Karl Johans och mår som en spansk adelsman i början på 1400. Och efter tre 5.2:or är livet inte så dumt ändå! Kola-kakorna blev utomjordiska goda, Goudes GAIS-skylt blev utomjordiskt bra och vädret imorgon kommer att blir utomjordiskt bra! Du fattas Challe och det kan jag stå för även om jag är lika packad som Christer Pettersson fem timmar efter frikännandet!

Nu ska Goude spela Dr Kosmos och dansa magdans! Detta vill jag ju inte missa för en miljon oskulder i världen. På återseende!














KVÄLLENS CITAT:
"Det är Stina Rööv från Lum tjugosex" - Stina presenterar sig världsvant för sin hyresvärd för att medela att månadens hyra kommer att bli en vecka sen.






 


Loppis i Majorna!

Igår insåg jag det, Fredrik Goude är ett GAIS-fan, han är ett GAIS-fan ända ut i fingertopparna och hela han, själ som kropp, känner med GAIS, han lider med GAIS som Jesus led med människorna och jag kommer aldrig mer kalla honom för plastfan. Aldrig mer!

Idag ska det bakas, kolakakor och Carros himelska kladdkaka! Men vart är Challe, vart är du när vi behöver din söta bakdel som mest!?

Sen kanske du undrar vad vi ska ha ha kakorna till?

Vi kommer att sälja allt från kläder, Che-drapperier och porslin till filmer och höga femmor! Bli här eller dö!










Nu ska vi på Saigon och sen ska vi shoppa vetemjöl! Ha ett bra liv så ses vi på söndag!










Fred ut!





DAGENS CITAT:
"Det är är det absolut tröttaste jag någonsin sett" - Kassörskan ang mitt körkort



GAIS vs IFK!

Idag bjuds det drabbning av den köttigare sorten! GAIS vs IFK klockan 17hundra på Gammla Ullevi! Klockan 12.00.02 klippte Goude första ölen och på den vägen är det! Vi får väl helt enkelt se hur länge Freddy står, som tur är så är hans fallhöjd inte särskilt imponerande.

Synd att Stina är så JÄVLA upptagen, tur att Fredriks soffa är ren och ledig!

På söndag blir det knyt-loppis-kalas här i Majorna! Man ska alltså försöka slå Världs Rekord i loppmarknad och givetvis kommer vi att figuerar i periferin! Dock vet jag inte om jag har så mycket att bidra med, i värstsa fall får jagf väl göra som Alina Percea och sälja min oskuld, bättre begangnad vill skriva.

Nu ska vi börja göra oss redo, det kommer att bli en lång dag och appropå långa dagar.











Fred ut!




DAGENS CITAT:
"NEJ! Jag får inte kissa än, jag får inte skämma bort kroppen" - Goude ang sin tuffa kärlek till sin kropp!




Star Trek eller X-Man?!

Det är frågan, jag tänkte unna mig en bio i kväll eftersom jag studerat så flitigt och eftersom min kära far än en gång räddat mig ur fattigdom och misär (för tillfället i alla fall).

Jag är inte super-sugen på någon utav dom, det är mer ensamheten och biomörkret jag vill åt. Och ska man nu pröjsa 100 bagis för två timmar i en biostol kan man lika gärna se något där får ut så mycket som möjligt av ljudformatet DTS-ES, dvs att se en film med lite pangpang osv.

Hookade med Bajsmannen på Bullit i går, trevligt med kort. Där sprang jag på en tjej som är inne på sitt tredje år på ILU och enligt henne blir inte lärarutbildningen bättre än AUO1, tydligen ska AUO2 suga AUO1 i kvadrat. Vad motiverande tänkte jag tog en klunk av Johans öl i hopp om alkoholförgiftning. Jag vet att Uppsala fått massiv kritik för sin lärarutbildning och jag vet att lärarutbildningen har fått löjligt med smisk överlag och ska jag uttala mig personligen har den här terminen känts som Barn och Fritid XL. Vad har man då gjort för revolutionerande åtgärder, jo, man har utökat utbildningen med 5000 sidor litteratur. Så här i efterhand kan vi ju konstatera att åtgärden har varit lika framgångsrikt som SJ´s "Eftersom vi haft så otroligt mycket förseningar stänger vi dörrarna 30 sekunder tidigare"-paket. Jag har ju tydligen bestämt mig för att studera i 5 år och om det inte blir bättre än så här så känns läraryrket ganska avlägset. Nu börjar jag min första inriktning till hösten och det känns ändå rätt okej. Så vi får väl helt enkelt se vart det slutar.





Ännu en klassiker!










"Fri i tanken men svag för rytmen" - Ska vi boka tid snart Challe!?










DAGENS CITAT:
"roflmao" - CS nörden Martin inbillade sig för en sekund att jag också är en nörd







Tacka vet jag Heja Björn

Är jag den enda i hela jävla Europa som inte bryr mig om Eurovision Song Contest?! E.S.C kan vara bland den mest överskattade och överexploaterade tillställningen i modern Tv-historia. Vad fan är det med folk, ärligt talat?! Jag tänker fan inte ägna en enda rad till åt E.S.C. Så jävla ovärt!











Senare idag tänker jag, på fullaste allvar, sätta mig med lite skolarbete. Kalla mig brun och svettig men tiden är fan inne. 





I skrivande stund tar jag beslutet att faktiskt bjuda er på en favorit! Gilla det eller dö.



Stina, vårt första barn ska heta Jan Stenmark. Ja, även om det blir en kille.





Sen svängde jag även ihop en "här vaktar jag"-skylt åt Carro, använd den med sunt förnuft! Missbruk kommer att beivras!

Jag tycker faktiskt att den blev ganska bra, den sänder liksom ut signalen att "här vaktar jag, ingång sker på egen risk, jag är en lös kanon så ta dig inga friheter".










Nä, nu ska jag göra god natt! Jag överväger på fullaste allvar att ställa klockan på 05.24 enbart för att, när den ringer, sula den utomjordiskt hårt i väggen varpå jag somnar om som ett litet barn som druckit sig lätt berusad på bröstmjölk.








DAGENS CITAT:
"Jag säger inte att du är gay. Det var bara ett statement! Fan vad du är gay. Och det menar jag." - Björlin tycker inte att jag ska behöva läsa mellan raderna








Varje hjärtslag

Säga vad man vill om remakes men det här är fan en bra remake, tycker du något annat är du dum i huvudet och bör ställa dig själv frågan om du fyller någon funktion över huvudtaget!












Helt ärligt, snusk-martin är nog den snuskigaste människan jag känner! Och en jävla sju-sovare är han också! I vilket fall som helst så blev det ju givetvis dåligt väder idag eftersom vi övervägde att grilla. Martin, vi får göra något annat, vi kan ju lägga oss på spåret utanför mig och fundera...





Jag borde ju studera lite idag men när det till och med är roligare att göra absolut ingenting än att plugga så känns det som att det produktiviteten uteblir och då finns det ju ingen egentlig mening med att studera. Jag gör nog bäst i att slå på en film.

Sen måste jag bara tillägga att jag älskar Jan Stenmark, igår när jag gled omkring inne på Designtoget hittade jag kylskåpsmagneter med Janne S motiv och fy fan vad jag skämde ut mig när jag låg vid disken och hulkade av skratt i typ 20 minuter....men det var det värt. Ett skratt ska ju tydligen förlänga livet...dvs om man inte skrattar ihjäl sig.










DAGENS CITAT:
"Kanske...eller så ska du dö"

piratebay.org

Jag har sedan 1 April suttit med pannan i djupa veck angående mitt "stjälande" från Universal Pictures, Warner Bros osv. Jag har slutligen kommit fram till att jag gör som så många andra tydligen har gjort*. Jag ger IPRED lagen fingret.

* Den svenska trafiken från TPB minskade med endast 3.5% efter IPRED-lagen trädde i kraft
Källa: thepiratebay.org

Piracy is  not a hobby, It´s a way of life!










Vad säger du Miss L, kommer du in och äter glass med mig i morgon?! Med lite tur får du träffa Sven igen! Han är en bra kille...när han är full.





Om mindre än en vecka ses vi Lööf, vad fint det kommer att bli. Jag tror att jag ska börja packa redan nu på direkten! Nu ska jag spela TV-spel och dricka is-vatten! En Ahlgrens där eller vad säger du C?!












DAGENS CITAT:
"- Sweet, kyckling kebab, vad är den gjord på, filé? - Naah, kyckling tror jag" - Orkan ang huruvida kycklingkebab är gjort på fågel eller girs






Flingor

750 g START, det är allt jag har kvar att äta...den här månaden. Varken ett gram mer, varken ett gram mindre.











Nu ljög jag en aning, jag hittade faktiskt två vitlökar, ett snudd på tomt paket Lätta och lite sylt i kylen...











Kollar på en så jävla skön film; Stricly Sexual. Två tjejer plockar upp två killar i en bar i tron om att de är prostituerade, givetvis är de inte prostituerade men de knullar skiten ur varandra ändå, på morgonen insisterar tjejerna på att betala killarna a shit-load of cash. Killarna skrattar och cashar in. Hela grejen kan man säkert diskutera i tre evigheter men jag kom ganska omgående fram till tre saker:
1. Jag är en hora
2. Jag hade gjort exakt samma sak
3. Hade jag varit en kvinna hade det aldrig funkat










VFU i morgon, det känns sådär, dels för att jag måste lägga mina sista pengar på busskort; 1 vecka - nästan 300 bagis. Och dels för att jag har så jävla mycket annat jag borde styra i. Undra som jag skulle kunna få Stina att börja betala mig för....ja....ni vet. Det där. Jag tror att jag ska höra med henne.










DAGENS CITAT:
"...men jag håller henne skickligt på avstånd" - Anonym ang livet och sånt.

Entill

Ärligt och allvarligt talat, vad gör vi efter 14 Maj, vad gör vi efter sista avsnittet Charliene!?

Jag har så jävla mycket jag borde ta tag i men shit, manjana-manjana! Och apropå i morgon så tror jag faktiskt att jag ska haffa en pizza, har inte ätit pizza sedan jag gick på Idenorsskolan. Ja, då räknar jag inte Entills pizzor som pizzor eftersom de inte smakar som pizzor utan som pizzor från himlen! Anyhow, pizza i morgon! Helst hade jag ju käkat på...


Jag får ta det i sommar när jag hälsar på Juffe!





Nu är klockan 04.17 och jag borde sova men jag kommer nog att däcka av hunger innan. Tyvärr har min goda rumskamrat ätit mig ur huset, nästan i ordets rätta bemärkelse...eftersom jag flyttar om två veckor.








DAGENS CITAT:
"Fan, jag kollade på shemale-porr igår och blev kåt. Vad händer nu?" - Snubbe på skolan till sin polare ang orsak och verkan







Love

Jag skulle kunna ljuga och skriva att jag inte gillar den här bilden, att jag kräks lite i munnen av att titta på den, att den förmedlar allt annat än kärlek men jag ser ingen egentlig anledning till att ljuga. Jag är helt enkelt kär i den här bilden, jag skulle vilja älska med den här bilden, skulle vilja skaffa familj, Volvo och villa med den här bilden.



Sen kan man ju undra över om Goude är införstådd med att jag ska bo hos honom i sommar...Han skulle ringa men det har han inte gjort så jag tycker att han får skylla sig själv!










DAGENS CITAT:
"Fucking man-child" - anonym ang Benjamins uppförande i förhållande till sin ålder.








Jordgubssaft:
Gbg om två veckor
Sommarlov om tre veckor
VFU
Bio idag kanske




Sten-i-sko:
Pengar
Tuggummi under skon
Min vänsterarm strular och är defekt.

Lovely

Stina, jag behöver se dig, höra dig och känna dig. Därför kommer jag ner den 20:e även om jag inte har några pengar. Pengar är bara en parantes i det här fallet.







Är det här det enda och bästa kortet som finns på oss!? Fan vad skämmigt!












Scrubs

Jag hade nästan glömt hur behagligt det är att åka buss, helst på natten, helst när det regnar. Bussen är alldeles lagom full med människor i olika storlekar och färger.

Såg sista avsnittet av Scrubs idag och jag kan inte fatta att det gått sedan 2:a oktober, 2001. Jag minns hur Elin och jag total-fastnade för serien och hur vi så ofta vi bara kunde citerade JD, Turk, Elliot och Carla. Ingen fattade vad vi menade men det blev våran grej. Åtta år senare är det mycket som hänt men att jag verkligen gillar Scrubs är inget kan jag mörka. En dålig vana jag har är att jag alltid ställer mig så himla skeptisk till alla serieavslutningar även om jag flertalet gånger blivit bevisad motsatsen. Jag tänker ändå att; shit, hur ska dom runda av det här på ett värdigt sätt!? Men som skrivet var har jag upprepade gånger blivit överbevisad, det går att avsluta en tioårig serie på ett värdigt sätt. Och tar vi Scrubs som exempel så tycker jag att man lyckades helt okej, de skrev inte TV-historia men det var ändå helt okej och har du som jag gjort, följt serien i åtta år så är det klart att det blir lite sentimentalt när JD för sista gången går genom dörrarna till Sacred Heart.

Hur som, så tänkte jag lägga upp sista scenerna, ni som inte sett sista avsnittet än behöver väl kanske inte kolla på klippet.





Något som man verkligen lyckats med när det gäller Scrubs är musiken, jag vet inte hur många artister som fått sitt genombrott via Scrubs eller de filmer Zach Braff regiserat, de är några styckna.






Nu är jag hemma väldigt. väldigt snart!




Fridens liljor och rivaler!





DAGENS CITAT:
"Är det någon som vill åka businessclass" - Busschauffören ang huruvida någon i bussen vill uppgradera sin biljett och ta del av ett glömt aftonblad.

COD

Sista kvällen i K-town och vi hade stora planer, jag och Hunken. Det vankades mjukdelar och sprit...men vad var det egentligen som hände? Sedan 11.47 har vi nätverkat "Call of duty - Morden warfare" och vi kan helt enkelt inte slita oss. Efter att vi dött nästan 500 gånger kan man ju tycka att vi borde ha kommit underfund med att just "COD" inte riktigt är våran kopp med bajs...men icke! Vi trummar på som vi inte var ämnade för annat och natten är ung mina barn, natten är ung!






Imorgon vid 16 hundra bränner jag hem, det känns SÅDÄR skoj. Men studierna kallar och efter 10 dagars ledighet ligger jag nog en aningen efter men shit vad värt det har varit!




Nu är det nog snart min tur att visa COD-nördarna vart skåpet ska stå, head-shots for life!







DAGENS CITAT:
"Folk ska fan passa sig för mig" - Spindelmannen ang sin icke existerande "CODcredd"

Charliene

Tur att jag har vänner som kan agera stort när inte jag kan. Tack för samtalet, det gjorde inte bara kvällen, det gjorde senaste månaden.


"Jag kan inte förstå att man kan tycka det är skönt att känna lite smärta, att gilla dubbmärken i låren bli helt extas av en hård duell. Man måste vara knäpp helt enkelt. Eller så är det bara skönt när man gått vinnande ur det hela och får se motståndarna bita i gräset, det är då alla blåmärken är som skön massage för själen" - En av de bästa 20090508









Nu regnar det, jag har nya hörlurar och min Avant är med "The Tiny", jag borde gå ut...












Här var det tänk att jag skulle lägga upp en bild på "The Tiny" men efter som något alltid felar så får jag försöka med det i morgon, istället.











DAGENS CITAT:
"Var hon fräsh!?" - Challe ang huruvida Svens nya kjoltyg tvättar sig mellan benen eller inte.

Chill

De tio dagarna i Kalmar är snart förbrukade, att tiden går förbaskat fört när man har förbaskat trevligt är inget annat än förbaskad sanning. Det är facinerande hur lite som krävs för att man ska må som en neger-prins i Botswana. Egentligen har vi inte gjort så himla mycket, dagarna har mest bestått av att vi har chillat liggandes, ståendes, lutandes osv. Tyvärr blev Sven tvungen att åka hem och rå om sin familj. Tyvärr för Sven eftersom han missar Hunkens wiskey-sås och tyvärr för Johan efter som han missar Svens returmöte med JD-flaskan!

Nu är det faktiskt så att Spindelmanen är färdig med köttet och såsen







Shit vad det fint det var, undra om det var lika fint för fläskfileén som för mig?! Nu blir det after-sex choklad! Sen blir det Blueray i Konges säng!


Oj, nu trillade Fanny in, där ser man! Kul att hon kör! Bäst att runda av, vi vet ju hur Fanny blir om hon inte får sitt brunfarin!




DAGENS CITAT:
"vi vill jättegärna att ni kommer och dokumenterar festivalen" - Maggan Alto ang Bluevillas karriärklättrande









Tjej-skrikig!

Tyvärr fick jag det svart på vitt igår, det Kalle plus så kyligt hävde ur sig för ett tag sedan var inte annat än den bittra sanningen...jag blir tjej-skrikig när jag dricker!





Det är så här vi jobbar, igår skämdes vi inte...idag är en annan dag.









Nu vankas det hemtenta!





DAGENS CITAT:
"...feta brudar suger bra" - Konge ang huruvida kraftig benstomme direkt kan förknippas med kvalitéer i sänghalmen.







Redemption!

Back in staden med stort K! Och kvällen kommer att gå i alkoholens tecken, så även för mig. Valborg -09 var ett skämt men vi är inte de som kastar in handduken enbart pga en headbut!










Och all credd till Stinta som räddat mitt liv, jag är skyldig dig en!














We will rise and we will shine!




DAGENS CITAT:
"Kan jag casha boten direkt eller?" - Hångelkungen ang fortkörningsboten på 2500:-










Valborg 2009, suck my ass!






Valborg 2010, här kommer vi!












Sven och jag ska på IKEA i morgon! Varför kan man ju undra. Jo, det är så här att Tysken är en smutsig typ och i går lyckades han förföra ett oskyldigt kjoltyg och det hela slutade med otukt och oförlåtlig synd i min säng!









DAGENS CITAT:
"Han är ute på väldigt halt vatten" - Hunken ang Svens nattliga eskapader i min säng






RSS 2.0