Insändaren

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Den så kallade ”mellandagsrean” är inget annat än en styggelse, en vidrighet som uppmuntrar till en konsumtionshets helt utan rim och reson. Miljarderna du och jag bränner under dessa dygn utgör en solid grund i det svin-kapitalistiska samhälle  som du och jag tydligen så gärna bökar omkring i. Trots din och min vetskapen om detta långsamma massmord av så väl medmänniskor som livsnödvändiga tillgångar är lyckan total över ditt och mitt nästkommande inköp, produkten i fråga har en medellivslängd på några månader men ironiskt nog är det just denna fabrikation som kommer att symbolisera ditt och mitt leverne och inte mindre pryda vår sista viloplats.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Rött

Urbanears...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ah, jag köper att min debattartikel i HT om konsumtionshets haltar en aning i och med mina nya hörlurar men sheit vad feta de är och inte nog med att de ser löjligt bra ut, de har en massa coola finesser så som att de är fullt fungerande som handsfree till min nya telebobo samt att om jag lyssnar på Looptroops nya så kan även Kalle lyssna på Looptroops nya då han kan koppla in sina headphones i mina, är inte det skiten?!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ang konsumtionshetsen köpte jag en miljövänlig fotbollsresa till Pappa i julklapp. Den 14:e Mars sitter jag och Pappa Mats på Nue Cap och vinkar åt Zlatan! Sweeet!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
I morgon blir det trrevligheter hos familjen Hunk! Troligtvis kommer det att bjudas mat, musik och en hel del hubbabubbabrudar! Jag ska även försöka hinna med att klippa lite film innan helgen är över...och studera men mina studier är det sista prioritet på...för ovanlighetens skull.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ang konsumtionshets, jag har hittat världens bästa sida för sneakers, eller det återstår helt enkelt att se, får jag mina skor inom en vecka i rätt storlek är det världens bästa hemsida för sneakers!
Ett par av fyra riktigt feta par jag beställde!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nu ska jag slå dank i soffan med en julmus i näven!
.
.
.
.
.
Bless

Nu är det bra!

Efter en helt okej träning i Delsbo med Emil, efter en fantastiskt trevlig lunch i Delsbo med Emil och efter en utomjordiskt skön dusch i Saltvik sitter jag nu här och kan känna att saker och ting börjar falla på plats och en obehagligt bra känsla har spridit sig i kroppen. Bra känslor uppstår när bra saker händer. I kväll ska jag ut och härja i Kilt, dvs, resultatet av ett förlorat vad. I morgon blir det heldag med Stina, vi ska som skrivet var baka så att det står härliga till! Måndag blir det lilla julafton med Ingerborg, Klara och Henrietta och helt overkligt tror jag att mitt paket, eller rättare skrivet tror jag att Klaras paket kommit fram på måndag.
.
Jag har även hittat ett nytt rum, ett helt okej rum, det får funka for now. Med en månadsuppsägningstid känner jag att jag håller både fönster och dörrar öppna.
.
HK-utbildningen till hösten känns sweet. Långa och tuffa veckor men inspirerande.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nå väl, inget snack om saken, jag kommer att klä förbannat bra i Kilt!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Julmust!?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
DAGENS CITAT:
"Du är ju fett ägig" - När jag är som närmast att kasta in handduken på träningen idag kikar en liten kille ned från läktaren och ger mig en komplimang jag kommer att leva länge på!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Inte helt klart...

...men just nu lutar det åt att min stora comback kommer att äga rum sista veckan i Januari, GLYSISCUP för att vara exakt. Frågan ni nu alla ställer är givetvis vilket klubblag i Hälsingland som rymmer ett ego i min storleksklass och på den frågan finns bara ett svar; Bjuråker GIF
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
I morgon bär det av just till Hälsingland och på Lördag blir det träning just med Bjuråkers Gif (vad nu Gif står för). På söndag blir det bakdag á la familjen Lööf! De har ju en vedeldad bakugns om bara står och väntar på att användas!
.
.
.
.
.
I morgon tar jag jullov men har en praktikdag kvar på måndag. Ska kolla en lägenhet/ett rum också innan jag drar, 1.30 minuter från stationen, ganska centralt med andra ord och är de som äger lägenheten häften så grisig som de jag bor med nu så hugger jag direkt!
.
.
.
.
.
Nu ska jag hänga lite med Henrietta och Ingerborg!
.
.
.
.
.
Fred ut!

Synd som i pornhub.com

...att snubben aldrig kom och hämtade sängen. Dock sover ju jag faktiskt ganska bra i den så om jag nu skulle tvingas ta med den till min nya lägenhet så gör det ju inte så jättemycket.





Kom precis hem från PA och nä, det var ju inte särskilt bra, de läskiga sekvenserna var för få. Plus ska den ändå ha för att den kändes ganska autentisk (!). Tack för sällskapet Ida, nu ska vi bara mejsla fram ett namn till vår bioblogg, mitt förslag är Popcorn!




Imorgon sover jag till 09.30, så jävla rättvist!





Vi ses på andra sidan!





Puss

Studentbio!

Fuck yeah, äntligen lite medvind! Hittat lägenhet (thanks K for the hook´up), PA med Ida i morgon, snart jullov, sweet hook´up med Crew den 26:e, säljer sängen i morgon och gör en förtjänst på 220%. Och snart får jag träffa Lovely!





Måste styra i lite klappar till mi girls också. Förhoppningsvis trillar Klaras paket ner i lådan i slutet på denna vecka, she will go banana! Men shit vad man saknar det man inte har. Sålde mitt PS2 förra veckan för en symbolisk summa och nu saknar jag fan FIFA07 nästan lika mycket som jag saknar Stina. Förhoppningsvis blir det monsterutförsäljning på blocket efter jul. Sen har jag 35 kvm lägenhet att möblera så om någon sitter på lite shit de vill bli av med, holla!





Som ni kanske vet blev det inget Gbg till våren men det känns okej. Jag har ju börjat bli ganska hemmastadd här i Up-town. Jag ser fram emot en vår med häng på min balkong och i Sthlm med Glenn och Konge. Det enda negativa är att jag kommer att sälja min själ till djävulen då jag bestämt mig för att köpa tågbiljetter för hela våren.




Nu måste jag styra i lite mat!





Bless

Feeet shirt!

VULGÄRA VOVVAR
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Organismen så klart!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
I morgon ska delar av  Business Pleasure2009© styra och ställa lite. Min svåger Pelle Liiiif ska hooka fotbollsturnering på Idrottshallen och det ska ju givetvis dokumenteras! Bli där eller blir en fyrkant!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
På måndag säljer jag min super-sweeeta säng. Tråkigt och sorgligt men så är innan jul behöver jag pengarna och eftersom jag ska flytta ut om en vecka är det lika bra att sälja bort det jag kan.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Förhoppningsvis blir det PA nästa vecka tillsammans med världens trevligaste Ida.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tråkigt

Så jävla värdelöst och orättvist, jag hatar Konge!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Fan Stina, det skulle ju vara vi!

Figo

Det finns många anledningar till att hata Fido! Är är en anledning till att tycka illa om Fido!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Zeunerts Julmus - The best there is

Me and mi grrls!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Världens sötaste brudar!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Och som ni säkert noterade så fick jag min första julklapp i går och fy fabian vad fin den var, den egen smidda smörkniven som Ingerborg slitit så hårt med. Och jag kände hur vuxenpoängen sköljde över mig...och det kändes bra.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Efter en trevlig tripp med Konge, Glenn, Cindy och E har jag nu krupit ner i monster-soffan på Fyrvägen 10 och det är sällan jag känner mig så liten som när jag krupit ner bredvid pappa och han pillar mig i håret.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
I morgon blir det förhoppningsvis kvalitetshäng med Kalle och Barca 22.00.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nu ska jag äta tacos, jag är ledsen Stina men shit vad gott det ska bli.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bless

Woah!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
GH med Polacken i kväll. Då jag och Polacken senast slog våra exotiska påsar samman resulterade detta i mitt livs sämsta dag, förutsättningarna för att denna kväll med Polacken kan komma att bli en kväll att minnas känns utomjordiskt bra!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hudik till helgen, Nisse Tingka känns inte som en omöjlighet! Nu har jag tankat sista filmen för i dag. Måste hem och ta på mig något anständigt!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
"I jymden kan ingen höja dig skjika"

Simon

Om man inte bloggade om handväskor i måndags så bloggade man troligtvis om ”Ibra”. Personligen känner jag att jag inte har så mycket att skriva. Alla ord jag kan komma på känns underdådiga men jag skulle vilja citera S Bank.

.

.

.

"Här hade världen slagit på sina tv-apparater för att se något från en annan planet, och det är möjligt att de blev lite besvikna.

.

Stjärnornas krig blev en fotbollsmatch.

.

Inte mer, inte mindre.

.

Men i en galax långt, långt borta reste sig Zlatan Ibrahimovic för att värma upp – och resten kommer vi att minnas så länge vi lever"

S. Bank

.

.

.

.

.

.

Sen blev jag väldigt inspirerad av Salem Al Fakir till att publicera och svara på en, i många avseenden klassisk och lite halv-klyschig lista.

.

Vad är sann lycka för dig?

Att arbeta hårt och passionerat för något för att sedan nå hela vägen.

.

Vilken är din största rädsla?

Att bli ensam med mig själv

.

Vilken egenskap föraktar du mest hos dig själv?

Tjurskallig, jag är ju så jävla tjurskallig

.

Vilken egenskap föraktar du mest hos andra?

Feghet, människors totala avsaknad av civilkurage osv.

.

Vilken levande person beundrar du mest?

Pappa, jag beundrar även Stina, det kanske är än mer klyschigt att namnge sin partner men jag imponeras konstant av min Pappa och av Stina

.

Hur känner du dig just nu?

Trött och hungrig

.

Vilken är den mest överskattade goda egenskapen?

Att inte vara konflikträdd, det är så jävla många som fläshar med den egenskapen hit och dit! Tyvärr är jag en av dom och jag kan av egen erfarenhet skriva att det inte alltid är en så jävla bra egenskap.

.

När ljuger du?

Allt för ofta, inga stora lögner men allt för ofta för att rädda mitt eget skinn.

.

Vad ogillar du mest med ditt utseende?

Att jag ser ut som en överviktig Cuba Goding Jr

.

Vilka kvaliteter uppskattar du mest hos men?

Lojaliteten och brödraskapet

.

Vilka kvaliteter uppskattar du mest hos kvinnor?

Faktumet att de är väldigt bra på att känna empati

.

Vilket ord eller uttryck använder du för ofta?

”Sweet”, det är Johans fel

.

Vem eller vad är ditt livs kärlek?

Musiken

.

Om du kunde förändra en sak hos dig själv, vad skulle det vara?

Jag skulle vilja vara mer ärlig mot mig själv

.

Vilken är din största bedrift?

Nu har jag funderat ett tag och fan vad tragiskt om jag ska behöva skriva mina första två terminer på Universitetet…jag får helt enkelt återkomma.

.

Om du skulle dö och fick återfödas som en person eller en sak, vad eller vem skulle du välja?

Jag skulle vilja återfödas som Zlatan eller någons favorit skiva!

.

Vilken av dina ägodelar håller du högst?

Min MP3-spelare med hörlurar eller min Mac

.

Vad är det värsta en människa kan uppleva?

Det är nog otroligt individuellt, det finns nog inget generellt svar på det.

.

Vilken är din favorit sysselsättning?

Musik och film

.

Vad är ditt mest uppmärksammade drag?

Min sociala kompetens

.

Vilken är din favoritförfattare?

Jag läser på tok för lite för att kunna ha en favorit men om jag ska höva ut mig ett namn så får det bli Simon Bank, jag diggar det mesta han publicerar

.

Vilken påhittad person gillar du mest?

Johnny Bravo är ju så jävla skön, sen diggar ju jag Kiddo och Afro Samurai

.

Vad ogillar du mest?

Vart ska jag börja? Pölsa, trångsynta människor, förlora, löpträning osv

.

Hur skulle du vilja dö?

Skit-gammal och skit-klar!

.

Vilket är ditt måtto?

Det fixar sig

.

.

.

.

.

.

.

.

.



RSS 2.0