Café August!

Premiär ikväll...och någon hade hört från någons kompis pappas mammas brors kompis att någons brors systers hundvakts näst bästa kompis morbror hade sett Lars Winnerbäck på stan. Med den informationen på handen skulle jag vilja påstå att det är 98% säkert att Lasse W spelar ikväll.

I dag har jag suttit i telefon hela dagen! Men det har mest varit trevligt och lite coolt...jag är ju så jävla kändiskåt!

Stefan Sundström
Jason Dikté
Magnus Tingsek
Klas Ullerstam
Eric Bibb


Trevligt folk hela bunten! Och Urkultprojektet rullar på! Jag tänkte uppdatera er lite senare. Nu ska jag ut och lyfta båt!










Fridens Liljor!











Skala potatis

Jag tycker inte bara att det är fruktansvärt tråkigt att skala potatis, jag är även fruktansvärt dålig på att skala potatis. Tur att jag har Stina.










Idag bjuds det vitlöksmarinerad kycklingfiler, pepparkryddade laxfiléer  och wiskymarinerad grillbiff tillsammans med Stinas magiska Hasselbackspotatis. Men först ska det badas. Har man inte pool på tomten fattar man inte hur jävla sweet det är. Har man inte pool på tomten borde man seriöst överväga om livet är värt att leva!

Det ska även målas porträtt i dag och det är Leo som ska avbildas. Utmaningen blir kanske inte tavlans skuggningar utan att få Leo att sitta helt still i 2 timmar!









Hög femma och ut!










Flotte!

Idag blev jag ännu en gång påmind om vilket jävla småstadssyndrom Hudiksvall lider av! Månadens "snackis" här i Hudik kretsar just nu kring nån jävla Partybrygga och döma av hur snacket går så förväntade jag mig ett jävla Taj Mahal på pontoner! Men det skulle visa sig att det faktiskt inte var mer än en brygga det pratades så ivrigt om. Visst var det en fin brygga, det ska jag inte ta från Mattsson och grabbarna men för i helvete, det är fortfarande bara en brygga och inte Fort Nox man sjösatt. 










Det är inte flotten som på bilden som skrivit brevet. Flotten på bilden är Jimmys flotte! Jimmy bor i Dalarna och tror på fullaste allvar att han kan sälja denna så kallade "Partyflotte" för 5000:-. Jimmy, skulle du mot all jävla förmodan läsa detta blogginlägg så lovar jag att du kan hålla mig vid mitt ord! OM du får din "Partyflotte" såld för mer än 40 spänn så lova jag på heder och samvete att jag bjuder över den aktuella köparen med 10.960:-. Det är vad jag fått i Stipendiepengar från Bruket. Dom ska egentligen Sven ha men skulle det nu vara så att någon av någon outgrundlig anledning väljer att adoptera detta avskrädet till "flotte" så får Sven helt enkelt vänta på sina pengar.










I morgona ska jag träffa Stina Love! Förhoppningsvis om inte än mer troligen kommer det att bli fint!










DAGENS CITAT
"Jag sitter här i en helt fantastisk solnedgång med kanske världens fulaste grogg, här pratar vi skilda världar"- Hunken ang. att ta saker tills sin spets







onlinepizza.se

Om exakt 49 minuter och 29 sekunder är våra pizzor klara och förhoppningsvis kan USA studsa in i omklädningsrummet vid halvtidsvilan med en 5-2 ledning. Förhoppningsvis kan de göra det, helst när vi spelat en hunka på USA. Vinner vi har vi sagt att vi ska köpa ett torp någonstans, sen ska ska vi hyra in Ernst som barfota ska gå "gå in" vårt torp.

Nu börjar matchen! Heja USA och för första gången någonsin hoppas jag att världsmakten USA krossar en annan nation.










ETT ANNAT CITAT
"Alla vita ser lika ut" - Signe ang. alla vita män som är skalliga











onlinepizza.se,, är inte strävan efter ett konstant soffliggande nästan lite poetiskt vackert!?











AC

Efter två dagars umgänge med Signe kan jag konstatera två saker: Signe har en ruggig näsa för jordgubbar och Signe har kanske världens bästa kastarm!

I den 30 gradiga hettan tog det oss ungefär 0.2 sekunders för oss att bestämma oss för att knalla ner på byn för att införskaffa lite glass. Lördagskvällen var ljummen och fjortishänget utanför Hemköp var massivt! Ganska omgående fyllde vi en korg med allt från jordnötter och maränger till jordgubbar och chokladsås med banansmak. Chokladsåsen som för övrigt kom att bli veckans sämsta köp! Veckans bästa köp blev utan diskussion Signes jordgubbar som enligt Signe smakade "kraftig sommar" (läs: helt fantastiskt utsökt). Efter en del om och men (läs: efter att jag glömt glassen vilket resuletarade i att vi helt enkelt fick promenera tillbaka) fann vi oss hemma hos Signe och väl a casa blandade vi allt i en stor skål, ja nästan allt. Allt utom jordnötterna. I ärlighetens namn tror jag att Signe fortfarande ställer sig något skeptisk till min glass och jordnötter mix! Hur som helst så kom vi, efter att vi ätit vår egen vikt i glass, grädde, maränger, banan, jordgubbar, chokladkakor, jordnötter, chokladsås, fram till att vi faktiskt ätit ganska nyttigt:

Banan - Alla vet ju att bananer är nyttigt
Jordgubbar - Jordgubbar innehåller massvis med C-vitaminer
Havrekakor (chokladkakor) - Havre är ju nyttigt, framförallt för magen
Glass - Innehåller kalcium som är hur bra som helst för sklettet
Grädde - Samma här, innehåller Kalcium
Jordnötter - Nötter innehåller vegetabilisk olja som är väldigt bra för kroppen

Inte helt oväntat skulle Signe körda en Kalle och somna 10 minuter efter att vi slagit på "Agnes Cecilia". Okej, jag kan erkänna att jag somnade efter en halvtimme. Men då skyller jag på att jag sett första timmen två gånger. Och om Stina får bestämma blir det även en tredje gång.

I dag fick Signe stämpla ut lite tidigare än bestämt och inte helt oväntat skulle det jagas soltimmar på Maln, Hudiksvalls svar på "Surfers Paradise". 5-minuters syndromet slog hård och skoningslöst och efter 40 minuter efter att Signe väckt mig låg jag på Maln och spanade efter Hubbabubba som värsta Micke S och visst var jag missnöjd. Jag har helt enkelt inget på Maln att göra. Jag har inget större behov av att sola och eftersom jag vägrar klä av mig och blotta min koloss till kropp tvingas jag konstant till att motivera min skoteroverall-outfit. Jag kan skriva så här, när jag ser ut som Brad Pitt i Troja lovar jag och svär på att jag ska bosätta mig på Maln den sommaren. Hur som helst, i ett desperat försök att rädda upp den redan halv-pissiga dagen tänkte jag att jag i all fall, med alla säkerhet skulle få mig ett gott skratt när jag tvingade Signe till att kasta lite Amerikansk fotboll med mig men inte ens det kunde gud-jävel unna mig. Nu visade det sig att Signe tydlig är skapt för Amerikansk fotboll, att Signe kanske har världens, genom tiderna, absolut bästa kastarm. Och där fick jag stå och skämmas medan Signe kastade boll som självaste "en känd Amerikansk fotbolls spelare" (läs: jag orkar inte Wikipedia mer).

Nå väl, nu sitter jag här hemma hos Signe. Jag sitter här i fåtöljen och Signe sitter i soffan...med ett överläget leende på läpparna. Snart ska vi beställa "äkta Amerikansk pizza" som Black&White vill kallar det. Och just äkta Amerikansk Pizza är nog det enda som kan rädda upp den här dagen, det eller en förlust för Brasilen mot USA i kväll!

Nu ska jag upp till OK och tippa...på USA så klart!









...fast jag hade nog sett ganska pajjig ut i den frisyren!










DAGENS CITAT:
"...men han ser ju betäckt ut, befläckad" - Jag ang masken schäfern i AC bar











Möljen!

Så här tio i tre kan jag konstatera att Möljens hamburgare är ruggigt underskattade! Jag kan inte fatta varför jag inte gått till Möljen istället för tok-överskattade Hoppas som för övrigt numera ägs av ett gäng håriga och otrevliga blattar! Och ja, jag kan utan problem använda adjektiven håriga och blattar i samma mening. Jag behöver inte ens motivera varför. Det är helt enkelt en frihet vi kan ta oss efter 100 år av förtryck och förminskande.

Nä, skämt åt sidan, även om jag skulle vilja sympatisera med alla svarta, som svart, så kan jag omöjligt göra det då jag knappt är brunare än Kalle-plus efter enhalvdag på Maln. Anna-Söt har till och med nergraderat från neger till mulatt.

Aja, skit samma. Vi kan kalla det för en u-man med ett i-lands-problem. Nu ska jag sätta på Organismens nya och försöka få mig lite sömn. För er som gillar Herr Ågren så finns hans "Om gud vill och vädret tillåter" att tanka påhttp://thepiratebay.org/special/2009omgudvill.php . Givetvis ger Organismen IPRED-lagen mittenfingret och uppmanar alla till att seeda!


Jag skriver några rader om skrivan i morgon då jag hunnit smaka på den!









Över och ut!










DAGENS CITAT
"För jag måste va ärlig, måste måste bara va det, måste följa den vita kaninen nu vart den än tar mej" - Herr Ågrens första rader på 3:e plattan










Miss L

Shit, jag har ringt dig i flera dagar helt utan framgång! Men skam den som ger sig, jag testar i morgon igen! Du får se till att fixa en bil så att du kan komma upp hit, jag saknar våra små lappar!










Nä, nu ska jag till Statoil och fylla på min telebobo....och Stinas med för den delen.





















U-21

Varför ser mina fötter ut som stryk, jag var ju en gång i tiden en aktat fotmodell! FAN! Och när U-21 vänder 3-0 till 3-3 och de ändå förlorar på straffar finns det fan ingen gud! 

I morgon ska jag upp i ottan och hämta en 55.000:- kamera hos Lasse P, för i morgon ska det dokumenteras; Hudiksvalls stolthet mot Korsnäs! 45 minuter Kalle-Plus, 45 Pelle-Liif, det kommer att bli stort, kanske slå större än internet!

Varenda jävla blogg har antagligen nämnt Micke J´s bortgång och jag kan ju inte gärna vara sämre.

Så, nu har jag gjort det.

Blev av med mina högtalare idag. Killen messade och undrade om han fick plats med högtalarna i baksätet, visst skrev jag och antog att han förstod att det givetvis inte skulle rymmas något mer än högtalarna i baksätet. Det var ganska uppenbart att han inte riktigt tänkt till, då han rullade upp på tomten i världens minsta Audi tillsammans med sin pappa och sin oerhört bleka kompis. Inte nog med att han fyllt bilen med släkt och vänner, det tog honom ungefär tio minuter att tömma bilen på allt skit han lyckats fylla den med. Aja, köpet blev av i alla fall men så här i efterhand känns det som att han tillsut gjorde en bättre affär än mig.

Nu sitter jag och väntar på att Kalle ska somna så att jag kan ut och glida med ett par skandalösa damer! Men shit, i vanliga fall tar det fem minuter för Kalle att framför en trött, reklamstinn film på 6:an, somna i en blöt fosterställning men nu verkar han vara hur klar-vaken som helst! FAN!










DAGENS CITAT
"Ska han ut på turné eller?" - Flodda ang alla skriverier om Michael Jackson











Spotifyinvite!

http://spotifyinvite.tk/

Lätt som en plätt! Men se till att ändra land från Frankrike till Sverige inom två veckor. Annars kan ni inte använda kontot i Sverige!












Italien

En sak jag funderar över är om, te.x. Italienare använder sig av det Svenska språket på samma sätt som vi använder oss av Italienskan. Vanligt är ju att man som Svensk säger något i stil med; nu har du legat med min fru för sista gången, en gång till och jag blir tvungen att skada dig, kapish?!

Säger dom: Ora lei ha dormito con mia moglie per l'ultima volta, se succede di nuovo dovrò dolerla, förstått?

Tveksamt...


Men det vore ju lite roligt om dom sa så...













Svag för rytmen

Fick mina egenhändigt designade shirts här om dagen! De blev bra med tanke på vad jag betalade för dem. Nu återstår bara att se hur många tvättar de pallar med.









Eftersom Kalle har världens sämsta dator kan jag inte lägga upp någon bild på min super-feta tisha, jag får helt enkelt göra det när jag kommer hem!











Så, nu kan jag äntligen posta en bild på en av mina super-feta tishor!

Visst gillar du den Challe!








Fred ut!











Choklad

Så här 19.44 dagen efter kan jag tillsammans med en motsträvig Kalle-plus konstatera att Glenn kexade 8 gånger sammanlagt! Kontenta: en lyckad midsommar om man heter Kalle D.

Snart dyker nog Anna-söt upp med en kabel och ett oemotståndligt leende på läpparna! Senare i kväll blir det glid på byn med Kalle-plus, Sven väljer att lägga sina sista timmar i Hudik, på Cindy. Trevligt om man heter Cindy, ganska värdelöst om man heter "Svens bästa kompisar".

Vi har även kommit fram till att det endast finns en person att klandra för Glenns genmanipulerade super-fylla och hon heter inget annat än Ingrid Sigurdson! Efter att vi räknat antalet "drinkar" Kalle hällt i sig och slagit ut antalet på hur mycket sprit som fanns kvar i helröret kunde vi konstatera att Ingrid, på tre försök, hällt i Kalle-plus 680 cl sprit. Bra jobbat där Ingrid! Det är vad jag kallar tysk organisation. Man tröttar ut motståndaren.

Nä, nu ska jag snyta mig. Ha ett bra liv!










Och glöm inte att det finns inga dåliga kläder, det finns bara dåliga affärer.









DAGENS CITAT
"Kalle såg lite hängig ut i dag, undra om han åt något dåligt i går" - Ingrid vill inte se hur hon förstört vår vän









Choklad vore gott...











Ingrid Sigurdson (notera stavningen Anna)

Hur fan kan www.kenzas.se ha 50.000 unika besökare varje dag samtidigt som jag har 50. Hon skriver om sin hund ARMANI och om hur hennes syster städar hennes badrum åt henne(!)! Folk har ju fått svamp i underlivet för mindre.

Men shit vilken trevlig Midsommarafton familjen Sigurdson bjöd på! Ingrid stökade på som om hon var tredje rikets first lady och efter att Kalle vunnit på fusk och efter att jag förnedrat Freddy vid pingisbordet bjöds det på grillat! Jag var riktigt jävla nitat och det går vilda rykten om att jag höll tal till nationen osv. Men om jag vid 20-snåret var full så var Kalle bortom all räddning vid 00.00 snåret. Cindy hade mens- och huvudvärk så segern över henne, något tidigare, kändes inte riktigt lika viktig som segern över Tysklands svar på Jan-Ove "är det någon som vill knulla med en världsmästare" Valner, dvs. Sven "vankas det mus så skiter omgående jag i mina vänner" Sigurdson. Goude var oförskämt lugn, nästan så att man blev lite upprörd. Upprörd blev man även när Goude svarade i mobilen:
- Meeeeen heeeeeej min lilla plommongurka, hur är det med min lilla sockerpulla, blablablablabla.

Det är en sak att Goude slår på snusk-farbror rösten och språket när Challe ringer...det är en annan att Challe diggar det. Personligen kan jag inte tycka annat än att det är äckligt!

Något ännu äckligare är Anna-sjuks icke existerande skills när det handlar om pingpong. Shit vad motbjudande dålig du är på pingis Anna. Men vet du en sak, jag tycker om dig ändå och du är en av få människor jag har en låt med och hur tjock och brun jag än kommer att bli så kommer ingen att kunna ta våran låt från oss. Det var fint att få spendera lite tid med dig Anna-sjuk, jag hoppas att våra underliv möts igen!

Nu ska jag storstilat kasta in handduken och haffa ett glas mjölk innan jag däckar i min på tok för mjuka säng!









Kortfilmen nedan sammanfattar min Midsommarafton hos Tyskarna på ett rättvist sätt











DAGENS CITAT
"tyska ord, tyska ord, tyska ord, neger, tyska ord, tyska ord" - Ingrid snackar skit om mig!











Midsommar

Då står vi här igen, vid randen till evigheten. Systembolaget kunde i morse vid 09 presentera de absolut bästa försäljningssiffrorna någonsin och jag ska ännu en gång bevittna den svenska spritkulturen och då givetvis nosebleedsection. Att det regnade i morse när jag körde Stina till bussen kunde jag konstatera mellan två gäspningar. Minns ni företaget som lovade pengarna tillbaka om det regnade på midsommar...har de gått i konkurs eller?

Jag bor granne med Sven, vi bor löjligt nära varandra, men trots att vi bor "vägg i vägg" och trots en vänskap som sträcker sig nästan 10 år tillbaka är jag så illa tvungen till att, helst tre-fyra dagar i förväg annonsera min ankomst. Vad det grundar sig i vet jag inte, är det kanske så att han känner att han vill stöka undan allt Nazist-porslin annan jag kommer eller hatar han mig.?! Igår var jag helt otippat välkommen precis när jag själv kände för det (?!). Ett klassiskt hjärnsläpp från Sven tänkte jag och idag när jag för säkerhetens skull ringde för att kolla läget och kolla om jag fortfarande var välkommen så visar det sig givetvis att jag inte var välkommen längre. Varför kan man ju endast vilt spekulera i? Jag tror att det kan ha och göra med att Sven skulle doppa sin ariska rått-snopp i Cindy! Och där känner jag att jag inte vill spekulera mer.

Nå väl, nu ska jag äta macka och lyssna på bina!







HEIL till den Svenska midsommaren!












DAGENS CITAT
"Det är väl bara att vara en man och svälja" - Anna-söt ang. definitionen av att ha ballar











Tom Cruise

Här Sven, har du din älskade Tommy at his best!

Han är fan inte riktigt på en fläck!










I morgon ska det styras i Urkult-projektet och om jag är i harmoni med gudarna blir det nog träning med Hög vid 19.00. Jag hoppas även på pengar från Bruket. Måste maila polisen och försäkringsbolaget...fan, då kanske jag måste upp innan 14.00 ändå.










DAGENS CITAT:
"Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" - Leo tycker att jag andas för högt











Pissregn...

Och nä...det är inget jävla ljumet sommarregn det handlar om. Det regnar kallt och jävligt! Och även denna sommaren kommer att te sig som ABK`s fotbolls år; man är otroligt starka under försäsongen men precis som sig bör kommer sommaren och ABK, i slutet på juli, början på augusti, att regna bort. Trots vinsten med 10-0 mot Järbo idag så såg ABK oförskämt loja ut. Avsaknaden av en pådrivare, en Håkan Brolin är stor och utan organisatör i laget tror jag att ABK kommer att var ett lag som pendlar mellan 3:an och 2:an ett bra tag framöver.

Nu ska jag nog hem och lägga mig framför en god film och lite Risen (trots reklamen). I morgon ska jag in till skräddaren aka världens bästa skräddare! Han trollade ihop mina absoluta favvo-byxer på nolltid och när jag skull betala honom sa; 60 spänn och inte en krona mer. Shit, jag tvingade på honom 200:- Jag fattar inte hur han kan går runt! Men all respekt till honom!

Ha ett bra liv!










DAGENS CITAT
"Livet är som en bergochdal-bana...som man vill kasta av folk ifrån" - Organismen











Mäklarna

Mäklarna, som visas i Svt, är ju faktiskt himla roligt emellanåt! Att det är en one-man-show a lá Bergqvist ska jag inte sticka under kjolen med!

Två favoriter med Kjelle!


Mäklarna - Intressant att 9 av 10 gånger spelar Kjell riktigt skadad!






Tom Hjelte vs Kjell Bergqvist! Kjell har blivit kallad både rasist och Nazist och Kjelles quote "Ja du har ju gått från Kina så du kan ju gå vidare" känns inte helt rumsrent men uttalandet känns inte direkt riktat mot en enskild folkgrupp, om Kjell trott att Tom, som egentligen kommer från Japan, kom från Afrika eller USA så hade han ju kunna slänga ur sig precis samma line och den hade gjort sig lika dåligt eller bra. Faktumet att Tom Hjelte är en jävla idiot tillika dömd våldtäktsman och pedofil gör det lite lättare att sympatisera med Kjelle! Sen gillar jag Kjell, han är någon som inte räds media utan säger vad han tycker och tänker och även om hans uttalanden kan vara någon kontroversiella från gång till gång så har han i alla fall en åsikt gällande Mediasverige!





Snart vankas det hemlagat och fotboll med Signe, Kalle och Stina! I dag har jag inga förväntningar på det Svenska ladslaget, läs; jag har spelat en hunka på Malta. Dock kommer jag att ha fruktansvärt höga förväntningar på Signes burgare! Dock finns det en överhängande risk att alternativ-paret Signe Rask och Kalle Dahlberg vill blanda i en massa konstiga saker i färsen så som mango-peppar, chili-gurka osv men jag kommer göra allt som står i min makt för att sätt stopp för det.










DAGENS CITAT:
"High TEN, a double handed high five, reserved for especially awesome scenarios." - http://www.urbandictionary.com








Fix Leo



















Kolla in min nya shirt-store!

Shirt´up heter Min butik  och jag kommer att lägga upp lite shirts som jag designat! Hittar du någon du, gillar, beställ en då för fan!

Här är mitt märke:
test
http://472073.spreadshirt.net




















DAGENS CITAT
"Shirt´up god damn it!"











Och apropå...

...valet så svängde Timbuktu och Promoe en "rösta på vilket parti som helst bara ni inte röstar på SD"-låt. Tänkte lägga upp den även om jag är lite sent ute. Men det kommer fler val.











DAGENS CITAT:
"Svenskhet förändras ständigt och jämt och har gjort så ända sen den dagen Sverige fick en gräns" - Promoe, amen to that!









Pirater är vi (nästan) allihopa!

Gröna vindar sveper in över Europa men också en hel del blå och då är vissa vindar av den extrema sorten. Tråkigt och nästan lite skrämmande. Skrämmande är också SD´s EU-val resultat. Även om de inte fick några mandat så växer de sig allt starkare både här i Sverige men också i många andra EU-länder. Det är med skräckblandad förtjusning jag väntar in riksdagsval 2010! Något lite trevligare är att partiet jag röstade på, med lite flyt, åker ner till Bryssel med två mandat! Givetvis röstade jag PIRAT! Det stod mellan Miljöpartiet och Piratpartiet. Jag tror på en hållbarutveckling, jag tror att en hållbarutveckling är svin-viktigt, där av Miljöpartiet samtdigt så tror jag att det måste ske något drastiskt gällande politiken i Sverige, hur de förtroendevalda ser på sitt ansvar, hur man ska hantera SD osv. Genom att rösta ner PP till Bryssel får resterande Partier en riktig näsbränna. En ganska stor del av PP´s röster tror man var missnöjesröster och då är det kanske dags för Freddy och Mona att tänka i nya banor! Nå väl, nu ska jag ut med hunden!


Sharing is caring!










DAGENS CITAT:
" It is not the function of Government to keep the citizen from falling into error; it is the function of the citizen to keep the Government from falling into error" - Robert H. Jackson









Vi behöver ingen storebror!



Genexxa

Kalles franska är bristfällig, det är vad jag kan konstatera efter 81 minuters Franska öppna. Jag kan även konstatera att Robin Söderling ser ut som Olle Dahlberg!

Appropå Franska öppna. Jag säljer ett par riktigt trevliga kvalitétshögtalare av märket Genexxa (svensktillverkade) tillsammans med en riktigt bra receiver av märket Yamaha. Jag har precis köpt nya basreflex till båda högtalarna, det blev två 15"´s GAS som är ett väldigt pålitligt märke om jag förstått det hela rätt. Högtalarna med receiver är väldigt lite använda dels pga. arga grannar och dels pga. platsbrist.

Är du sugen på ett par riktigt bra högtalare, receiver och de kablar du behöver för att plugga in och komma igång så hör av dig så kan vi snackas vid.

Nypris på grejerna ligger runt 8.000 (2 st 3-vägshögtalare, nya baselement 15", receiver, två 10 m högtalarkablar, en audio-ut kabel som du kan använda till din MP3 och koaxial-kabel som du använder till din TV eller DVD).











Även att Kalle skrattade mig i ansiktet när jag sa att Stefan Edberg servat ihjäl en kille i mitten på 80-talet. Kalle har en förmåga att ofta tro väldigt...väldigt bra om sig själv samtidigt som jag har en förmåga att ofta, väldigt ofta sätta Kalle på plats. Så även denna gången: http://en.wikipedia.org/wiki/Stefan_Edberg










DAGENS CITAT
"Hahahahaha, att du på allvar sitter och letar" - 5 minuter senare tvingas Kalle än en gång äta upp sin sportkeps.











Tennis

Idag spelas det final i Franska öppna, Robin Söderling mot Roger Federer och jag kunde nog inte bry mig mindre. Jag tycker att tennis är en förbannat tråkig sport och då spelar det ingen roll vem som spelar. Men sen finns det dom som, så fort Sverige är involverade i någon form av toppstrid, oavsett sport, blir super-nationalister och tok-intresserade. Visst är det skoj om det går bra för Sverige både rent sportligt men också gällande välfärden (som man nu kan definiera på olika sätt). Men även om Sverige har chansen på sitt allra första Dart-VM-guld så har jag himla svårt att hitta det där genuina engagemanget. Då handlar det inte om storlek på sport och evenemang, jag tycker helt enkelt att dart är tråkigt även om världseliten samlats i Botsvana för att göra upp om ett VM-guld. Men för hobby-nationalisterna kvittar det i vilken form utövandet sker, bara de får dra på sig sina blågula tröjor så kan de heja fram vilken svensk, i vilken sport som helst, till ett guld eller silver. Detta beteende finner jag ganska tragiskt och jag kan undra vad det grundar sig i. Har vi så få idrottsframgångar så att vi desperat måste fatta efter de få som ges? Eller handlar det om ensamma människor som förtvivlat söker efter någon form av gemenskap i de blågula tröjorna? Eller är dessa människor lite som de klassiska kulturnissarna som vill vara så himla belevad och kulturellt engagerad vilket resulterar i att precis all kultur är så jävla häftig, vare sig det handlar om någon obegriplig grisblods-venissage, ner i någon källare på söder eller ett helt kass jazzband från Prag som talar på ett eget språk. Nä, ja har inte en aning om vad denna hobby-nationalisten grundar sig i. Men klassiskt är att när landslaget i fråga vinner, då är vi så jävla bra, när landslaget i fråga förlorar, då är de så jävla dåliga...










Idag bjuds det T4 med Bale aka "Världens bästa skådespelare", om jag får citera Sven...och det får jag. Ska jag vara uppriktigt och ärlig så tror jag inte att jag kommer att få uppleva någon form av nirvana i biostolen men filmen ser ganska "snygg" ut och är man ett bioluder i min kaliber så brukar det räcka som argument för att man ska pröjsa 100 muffins för 110 minuter odefinierbart gagg av Bale.










DAGENS CITAT:
"Nicolas, ni har ju pool för fan! Hade mina föräldrar haft pool, hade jag mördat dom och flyttat in i deras hus" - Jenny ang. vikten av att bada varje söndag





0-1

Vi är inte bättre än så här...








Matchens behållning var Lasse Grankvists psykbryt i 83:e!


















DAGENS CITAT:
"65 minuter in i matchen, nattsvart" - Lasse Grankvist ang. Sverige-Danmark och Sveriges kvarvarade VM-kval chanser.










KarlaKarl

Jag och en polare till mig (Klara) satt och snackade lite musik och bor du i Uppsala, lyssnar på hiphop, kommer du förr eller senare halka in på Organismens alster! Hur som, han har gjort en låt som heter KarlaKarl och den är jävligt tung! Om jag har förstådd det hela rätt så är låten en respons på ett utlåtande som en folkpartist gjore för några år sedan. På bästa sädningstid sa hon i P4, att  hon inte tyckte att kvinnomisshandeln i hemmet var/är ett problem eftersom hon själv minnsan inte blivit slagen en enda gång och att hon för övrigt heller inte hört om någon som blivit det!



Organism 12 - Karlakarl


Det svenska folkhemmet.
Det här är för dem som säger att det inte finns några problem i våra svenska hushåll.
För dem som säger att det bara är frid och fröjd
För dem som säger att det inte finns nånting som tynger ner en i det svenska hemmet.
Karla karl

Älskling jag är hemma, jag är här, hör du inte orden?
ditt slöa fnask varför står inte maten serverad på bordet?
i micron? Jaja, jag är här nu, jag var i baren
föresten vart va du idag, jag ringde och väntade två signaler
problem säger du vi har, men skit i det, vart va du?
säg det nu din subba! ja där har du!
tro inte du är nåt, vet din plats, så sluta äta, du är tjock
så hämta mina tofflor och min tanktop för de är sport
på TVn och jag vill ha mina pilsner
om du inte vill fresta mina knytnävar ska du inte ens tänka på skilsmässa
ska du berätta för dina bröder, dom är för fega min vän
vadå haru inte bäddat, har nån annan legat i min säng?
otrogna slyna, jag kommer aldrig att få bli pappa
alla behöver inte se blåtiran du fick när du ramla i trappan
så sätt på dig solbrillor och va min tysta fru
varför ska jag gå i terapi för? det är du som inte lyssnar ju
och du lägg ner luren, vem fan hade du tänkt å ringa?
nä ja tror dig inte, du har inte alls nån jävla väninna
din gnälliga subba, när jag talar ställer du upp va
ställer du undan mina loafers innan det smäller din subba
du pratar om att ha fritid, varför ska du ha fritid
till ditt ynkliga skitliv, radhus, biff och nått vitt vin
du har fått blommor, ber du om mer så får du en omgång
dina föräldrar tycker inte om mig, och? jag tycker inte om dom

refräng:
vem är det? det kan bara vara jag svarar jag
en riktig man, han som håller i bältet, en redig karla karl
han vill inte va såhär men det är ni som tvingar han
jag gör egentligen inget fel jag har bara pli på kvinnan
(2x)


lyssna på mig, du vet vad jag menar, hoppas att du redan köpt sprit
för hela helgen fastän jag dricker upp allt på fredag
du vet att jag lätt slår dig, efter en liter explorer
livremmen åker rätt på dig egentligen bara för att du sett på mig
så har du äntligen blivit gravid nu, ja det va fan på tiden
varför skulle jag bli glad, det är ju din plikt, jag är trött på den här skiten!
hur kan jag veta om det är mitt barn? ditt val är att vara ärlig
och mitt val är att hämta en galge om jag får reda på annat
varför ryggar du tillbaka för, det är ju bara jag
du måste vara glad att du har mig, en riktig karla karl, en blend menthol rökare
varför svarar du inte när jag ringer på din sökare, var du ute och jökade?
ska vi gå ut ikväll? ja, jag ska dricka mig full, stör det?
och de är väl en jävla skillnad om jag flörtar med nån än om du gör det
skiter i om du köpte den idag, den där ska du inte ha på dig
och du jag vill verkligen inte men det är du som tvingar mig att slå dig
bryr mig inte om vad dina vänner tycker, jag skiter i andra
fast du ser inte ut som när vi träffades, är det inte dags att banta?
det är sant jag klarar inte sanningen, du ska få nåt att bita i
om jag pratar med nån brud mitt i natten ska du skita i
ja jag slog sönder porslinet, det va ju du som gav mig fel mat
jag har ju sagt att jag älskar dig, hur fan kan du kalla mig elak?
feta subba, en gång i tiden var du söt (sniff, sniff)
luktar det manlig parfym här? nu jävlar ska du dö!









Nu ska jag äta smörgåstårta, sen ska jag kolla "Best of Tyson" medans jag väntar in Kalle-Plus! Se nu till att hålla tummarna för de blågula ikväll!











Usch!

1500:-


Det borde fan vara upp till mig om jag vill ha bälte eller inte! Och 1500:- bagis, så jävla tråkigt men jag tänker fan  inte vika mig för nå jävla facist-påhitt! Man behöver ju inte acceptera polisstaten bara för att man lever i en!









Bada snart?!










DAGENS CITAT:
"Men va fan Nicco, du lovade ju mig 30.000" - Pelle Löög ang. sitt icke existerade sommarjobb









Glada!

Fyrvägen 10, that´s were I´m at! Back in Happy-Hudik! Och mest Happy över att se mig var nog Leo! Jag tänkte ni skulle få hälsa på varandra imorgon. 
 
Jag tänkte även hinna med och "göra stan" med Kalle-Plus i morgon, sedvanligt häng i tipshörnan osv. Till helgen hoppas jag på att få se Zlatan våldföra sig på det Danska försvaret. Förlorar vi tänker jag aldrig mer se en fotbollsmatch! Ska Zlatan bli erkänd som en av världens bästa är det dags för honom att på allvar börja leverera i de internationella sammanhangen!






För att vara en så liten stad rymmer Hudiksvall ändå jävligt mycket kärlek!










I natt ska jag somna framför Tv´n. Det finns något sorgligt men ändå fint i att somna framför Tv´n.









DAGENS CITAT:
"Det går inte att lura en tjockis på mat" - Brottar-Mats ang. att vissa saker bara är











Blött

Nu luktar det blött igen och jag kan inte låta bli att le. Jag är nog den enda i detta avlånga land som uppskattar regn mer än sol. Men då ska det vara just sånt här regn...sommarregn. Man ska kunna stå i t-shirt ute i regnet i minst 10 minuter utan att frysa, skulle man börja huttra innan så kan man tyvärr inte kvalificera regnet som sommarregn. Tillsaken hör att jag är..vad är antonymen till lätt-frusen?! Svår-frusen!? Aja , ni förstår vad jag menar, jag har svårt för att frysa, det medför att samtliga regn i Maj har kvalificerat som sommarregn.

Snart kommer min goda far...då ska jag flytta igen. Vart vet jag inte...det vet jag aldrig. Tur att mitt liv består av en flyttlåda, två väskor och en kasse med sneakers. Jag är lättflyttat.

Polare Pär hos Sociala - Cornelis V. Jävligt skön låt, kanske för att jag med största sannolikhet kommer att kunna identifiera mig med texten i sommar, men va fan, jag har pröjsat skatt sen jag var 15! Sen tror jag att det här kommer att bli en sjukt bra sommar oavsett hur många hål jag har i byxfickan!

HipHop-Jamet igår var grymt, sular upp lite bilder när jag får dom av Bita! Kung Henry och Format (Mat åt far) var jävligt tunga. Sen snubblade jag över en klick från Hudiksvall med omnejd, Paradigma, sköna killar och jävligt tighta på scenen! Kolla in deras myspace: http://www.myspace.com/paradigmskifte , "Alla sorter" kan rekomenderas!






Jag tänkte, mest för min egen skulle lägga upp sommarens datum, har ingen almenacka och tror inte på sånt heller!

4 Juni, Farmor fyller 80
13-14 Juni, Kladdkaka hos Carro och något annat hos V!
16 Juni, Kalmar?
26 Juni, Gotland/Gbg/Roadtripp?
1 Juli, Kalmar/Hudiksvall?
27 Juli Näsåker
2 Augusti, Gbg?
15 Augusti, WoW/London?

Entrevlig.blogg förbihåller sig rätten att korrigera eventuella datum

Nä, det blir aldrig som man tänkt sig men jag sider hellre 1000 planer och genomför 1000 andra än inget alls.










DAGENS CITAT:
"Jag måste klippa mig" - Konge ang. sin vecka i Sthlm





Kung Henry

"My bags are packed, I´m ready to go"....och visst är jag redo men vart jag ska, det vet jag inte dock är det en återkommande företeelses och det brukar bli bra till slut! 

Ska på hiphop-jam till och börja med. Grand it is, and Kun Henry it is, han är riktigt bra!


Grand klockan 18.30, 40:-, kom dit eller skit´it!










Sista dagen på ILU imorgon, det känns jävlgt bra även om jag tar med mig en och annan rest till HT 2009! Sommaren 2009 kommer att bli något alldeles extra (precis som sommaren 2008, 2007, 2006, osv). Jag kommer att åka pendeltrafik mellan Hudiksvall, Näsåker, Gbg och Kalmar! Förhoppningsvis får vi tag i plåtar till U2 och kan göra ett gästspel i London. Sen satt jag och kollade runt på www.surfakademin.se och skulle jag snubbla över en doggybag med 6000 bagis så drar jag nog till Frankrike i slutet på Augusti!





Kul att du ringde idag smoska! Och fint att ni har det bra! Se bara till att komma hem utan en massa konstiga sjukdomar! Till Stina som är i Rom, hälsar jag inte, hon läser ändå aldrig bloggen.





DAGENS CITAT:
"Ibland säger jag LoL" - Martin ang generationsklyftan mellan mig och honom









RSS 2.0