God morgon Uppsala

Idag är ingen vanlig dag! Idag är dagen då Kamelen, med lite tur, ges möjligheten att stilla sin törst! Bara Kamelen köper nya sängkläder åt mig!











Nu är klockan 05.52 och jag borde försöka sova en aning så att jag orkar med Sven! Vi ses på andra sidan!








DAGENS CITAT:
"Ge mig en sexåring och jag är odödlig" - Okänd











Bob!










Sideshow Bob got some skills!










En svunnen tid i en klassisk lägenhet!

Visst minns vi...

...den med plastbunken och mandomsprovet!
...den då vi la om golvet med popcorn
...den då Kalle inte hann på toa
...den då Kalle och Sven drack 130 cl sprit på 30 min
...den då det var efterSven hos fest
...den då den där svarta kille mådde lite dåligt
...den då Johan drack straff-groggen och Sven blev kär
...den då vi festade med Kent och Ronny
...den då Kalle blev hotat till livet
...den då jag fick en present av Sven; Vasen
...den då jag gjorde ifrån mig från balkongen
...den då jag hostade upp lite mat på min egen väska
...den då...hjälp mig att fylla på!











Favvo i repris!












Fan vad jag hatar er!!!!









Vakten på O´Learys vägrade till en början att släppa in mig men sen sa han; Hmm, är man tattuerad på bröstet antar jag att man är över 18!







Jag skiter i Dagens Punchlin och kommer i stället att köra DAGENS CITAT!



DAGENS CITAT:
"Jag vill ligga men vi diskuterar" - Spindelmannen ang. möjliga nattliga aktiviteter




Och Angelica, sluta upp med cigaretterna, du luktar illa plus att det är ohälsosamt!









Uptown!












1-0 till Manchester och jag säger som Kalle-Plus; Grattis Sven, United borde ha vunnit med 4-0! I morgon blir det häng i Ekonomikum-parken med Miss L och Crew och Bajsmannen! Det kommer att bli lortigt men framförallt kommer det att bli fint!









Sthlm



in på www.bengans.se och förboka!












Shit vad trött jag är men sova är inte ens nära att nå topp-fem-att på att-göra-listan. Först ska Hunken hämtas på stationen, sen ska vi hem med packningen, sen ska jag fixa en bil för att hämta madrasserna, sen måste jag fixa böcker till hemtentan, sen måste jag på Carolin osv....
























Dagens Punchline

"I´m living large, like a fat bitch" - Kurup











Jenna

Här sitter jag på en Swebuss mitt i det förbannade mörkret. Klockan är lite efter 01hundra och jag har 7 timmar buss men endast 1 timme batteri tid kvar. Tänkte slänga upp ett klipp från i lördags då jag och Stina figurerade på de evigt solvarma klipporna ute vid Saltholmen. Samtidigt kan jag ju passa på att tacka alla inblandade; Ida, Goude, Stina och Saigon för en mycket angenäm helg i Götet! 

Imorgon vankas det Hunken, sista seminariet i delkursen, CL och kohandel! Det kan inte annat än att bli en spännande tisdag!

Regnar gör det...och jag kan inte annat än att konstatera att det är förbaskat mysigt att åka buss när det regnar. Det han även regna lite i Gbg innan jag åkte men shit, det regnade sommar och asfalten luktade blött...och jag vill ta av mig på fötterna...













Hemtentan borde man ju ta tag i....snart. Kanske inte i morgon....men någon gång till helgen. Helgen som ska spenderas i K-town! Jag har oförskämt höga förväntningar på 2:a Maj, särskilt nu när Snusk-Carra fixat gästleg till mig!










Nä, nu ska jag kolla lite "The Office" för att sedan lyssna på min nytankade ljudbok; "How to make love like a pornstar"!









Dagens Punschline

"Trångsynt som 15 kineser i en keyboard" - Spaku


Psyket

Crew productions in co-op with entrevlig.blogg.se and Bluevilla pictures proudly presents the most horrifying movie of this summer:






"PSYKET"

aka

 

 

One mentalward...

 

One man...

 

Two twisted murders...

 

Are you afraid?

You should be...a little.

 

 











Copyright © 2009 Bluevilla Inc. All rights reserved








Goooood morning Gothenburg!

Jag vill ligga med Gbg!





Öppnade precis fönster och fick värmeslag! Shit viket väder! Jag har aldrig tidigare i mitt vuxna liv varit med om något liknande!





Nu ska jag fånga dagen!








Dagens Pusnchline

"I’m so ahead of my time people "oooh" one line before the punch" - Serve

 

 

 

 

 


In the middle of the night




















Lägenhet i Uppsala någon?! Jag, Snusk-Martin och Miss L står utan bostad till hösten och det håller ju inte riktigt! Har någon tips på lägenhet, holla!











Spindelmannen - Lightning Crashes

entrevlig.blogg.se proudly presents Johan "Villa de Devante" Eriksson AKA The fitter half of Bluevilla.



Miss L, han kan dansa också!









Nu ska jag äta glass, sen överväger jag att tvätta...för hur man än vrider och vänder på det ligger det något väldigt homo-erotiskt i att tvätta mitt i natten...och jag gillar det!









På allmän begäran återinför entrevlig.blogg.se DP!

Dagens Pucnhline
"Ebola röker på torg och blir stenad som polisen i Göteborg - Ebola







West side, the best side!

Jag överväger att skaffa mig en käp och ge mig ut i natten för att kasta Blocket.se-skojare från höghus! Vad är det för jävla stil; lägga ut en vara till ett pris, sen höja priset med 200% då någon ringer?!



 















Shit, jag har så jävla mycket att läsa tills i morgon men jag pallar verkligen inte att ta tag i det. Dock slog det mig för några dagar sedan att jag för första gången studerar helt för min egen skull och det är helt upp till mig hur bra jag kommer att bli inom läraryrket.

Synd att jag efter en termins studier inte en enda gång fått möjlighet att bekanta mig med känslan av att jag pluggar på högskola. It´s Highschool all over...











Måndag 20:e April



























GET UP, STAND UP, STAND UP FOR YOUR RIGHTS!

DON`T GIVE UP THE FIGHT!!!






Vad händer?

 

  • Det europeiska öppna nätet är akut hotat!
  • Telekompaketet är ett monster till lagförslag som bland annat reglerar internet.
  • 138:an är ett bra tillägg som skyddar fundamental nätfrihet.
  • Antas inte 138:an blir det fritt fram för särintressen att nedmontera internet till ett kabeltv-nät.
  • På tisdag sker omröstningen som kan få in 138:an

  • Nu måste vi jobba!

Vad bör göras?

 

  • Vi måste sätta tryck på våra svenska ledamöter och få dem att anta 138:an.
  • Det gör vi genom att maila eller MYCKET HELLRE ringa (det är inte så farligt).
  • De och vi måste också få alla andra ledmöter i ITRE att gilla 138:an. Kan du ett annat europeiskt språk, ring dem också!
  • Var personlig, saklig och kreativ. Maila en youtube-video eller något annat kreativt.

Här får du hjälp med hur du ska göra:

Vem är du?
Den personlige mailaren
Den påhittige påverkaren
Den säkra telefonrösten

Kom ihåg! Strunta i om du inte kan EU-språk eller om det verkar konstigt att kontakta parlamentariker ända borta i Bryssel. Mail läses, telefonsamtal påverkar, trycker känns och DU är Europeisk medborgare.

Parlamentarikerna vet inte vad vi tycker om detta så vi måste berätta det. Påminn om att det är val i juni och att du vill veta vad de tänker göra med 138:an. Man behöver inte vara jurist eller tekniker, bara uttrycka att man älskar internet mer än något annat och den oro man känner inför telekompaketet. Och ärligt, är det inte rätt kul att ringa direkt till en eu-parlamentariker och prata internet och politik?

 

Vilka är dom?

 

Fler svenska EU-parlamentariker med kontaktinfo finns här! Alla av dem är bra att kontakta. Om du kan ett annat europeiskt språk, kontakta de andra ländernas ledamöter.

MAILA:

Kom ihåg! Kopieria inte bara detta. Sekreterarna känner igen massmail. Skriv om det så att det blir DITT mail.

Hej [Parlamentarikerns namn]

Jag är student/barnmorska/astrofysiker/... och ska rösta i eu-valet i juni. För mig är frågor kring internet jätteviktiga och just telekompaketet oroar mig.

Jag använder internet varje dag till att arbeta/shoppa/umgås/göra bankärenden/forska/lyssna på musik/prata med familj och vänner/boka resor/syssla med min hobby/...

Som jag förstår det kommer det röstas på tisdag den 21 april om tillägg 138 och om inte det blir antaget kommer inte bara jag personligen att påverkas utan hela innovationskraften på internet. Utan 138:an riskerar min möjlighet att använda internet att kraftigt strypas eftersom min internetleverantör från fritt fram att godtyckligt begränsa min uppkoppling. Jag vill att det garanteras att så inte sker! Ibland känns det svårt att påverka det stora EU men nu gör jag i varje fall ett försök.

I dagens uppkopplade samhälle är internet livsviktigt både för det demokratiska samtalet, socialt umgäng och affärsverksamheter. En medborgerlig rättighet. Snälla stöd 138:an så får du min röst i juni!

Med vänlig hälsning

 

FILMA:

Kom på ett sätt att personligt, emotionellt och effektivt påverka. Skicka en youtubelänk där du filmar dig själv när du talar till eu-parlamentarikern rakt in i kameran och förklarar hur du känner för 138:an. Håll det enkelt, sakligt och personligt bara. Skicka länkar till facebookgrupper eller liknande som visar hur många som bryr sig om sidan. Kom på fler förslag och skicka in till oss. [email protected]

 

RING:

(Skicka helst ett mail först enligt ovan) Hej, Jag heter ... , och bor i ... Jag ringer angående telekompaketet och jag förstår att ni arbetar med det och att det är en viktig omröstning nu på tisdag. Jag skickade dig ett mail med några länkar. Har ni läst det?

OM NEJ: Mailet förklarar att istället för att skydda internetanvändare riskerar telekompaketet att lägga internet helt i händerna på internetleverantörernas godtycke. Ingenting garanterar den kommunikationsfrihet som är viktig för alla som som använder internet för arbete/umgänge/shopping/... Därför är det så viktigt att tillägg 138 kommer med. Vad tycker du om det?

OM JA: Vad tycker du om det som skrevs där att istället för att skydda internetanvändare riskerar telekompaketet att lägga internet helt i händerna på internetleverantörernas godtycke. Ingenting garanterar den kommunikationsfrihet som är viktig för alla som som använder internet för arbete/umgänge/shopping/... och därför är det ju så viktigt att tillägg 138 kommer med.

Kommer du rösta för 138:an? Den här frågan är vekrligen jätteviktig för mig nu inför valet.

OM JA: Det var skönt att höra. Jag skickar lite mer information om det och länkar som visar hur viktigt det är så kan vi tillsammans övertyga flera om att tillägget behövs.

OM NEJ: Be utveckla varför om det inte görs. Ha listan med argument och motargument framför dig och se om svaret passar in där. Om du får ett svar du inte har ett motargument för så be om att få återkomma när du funderat mer på det och kontakta oss, gå in i #telekompaketet, kolla våra länkar och se om du kan få hjälp med att svara. Maila och ring i så fall parlamentarikern igen.

Telekompaketet.se drivs av Tapirbyrån. Siten kommer att utvecklas fram till och efter tisdagen den 21:a då den viktiga omröstningen är. 
Kontakta oss på [email protected] och snacka med oss på irc; Freequest, kanalen #telekompaketet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


www.piratpartiet.se

1 år fängelse för samtliga inblandade samt 30 miljoner i skadestånd. Pirate-bay rättegången är en parodi och undertiden som det svenska rättsväsendet skämmer ut sig internationellt sitter Henrik Pontén i sitt eget kiss och klappar händerna. Givetvis kommer man att överklaga domen och om allt rullar på i sedvanlig takt kommer man nå en slutgiltig dom om ca 5 år och då är hela den här diskussionen passé. Faktumet att när du lurar staten eller multinationella företag på pengar gärna resulterar i längre fängelsedomar och uppseendeväckande summor i bötesbelopp tillskillnad från fysisk eller psykisk kränkning av den enskilda individen oftast stannar vid några tusenlappar i skadestånd, orkar jag inte ens kommentera.

Angående fildelningsdiskussionen är jag nog ganska Svenne Banan när det väl kommer till att engagera mig i frågor som till syven om sist ligger mig varmt om hjärtat men efter domen gick jag ganska omgående in på www.piratpartiet.se och visa mitt ohyggliga engagemang genom att bli medlem. Dock var jag inte ensam om att få tummen ur den dagen, Piratpartiet håvade in 10.000 nya medlemmar och även om just siffran i sig inte förändrat något tills idag så tror jag, precis som Ulf Bjereld (en gaggig professor i stadsvetenskap), att detta belyser diskussionen än mer och förhoppningsvis känner de övriga partierna att det kanske är dags att göra ett ordentligt ställningstagande och då med vetskapen att man på en dag kan öka med 10.000 medlemmar.

Apropå "Svenne Banan" så måste jag ju bara nämna Promoe´s nya låt som heter just "Svenne Banan". Den har fått fruktansvärt mycket kritik för sitt eurodisco sound och om man inte visste bättre skulle man kunna tro att veganen förätit sig på rädisor men nu vet man bättre! Lyssnar man på texten och för en nanosekund tänker till så är det inte särskilt svårt att höra Mårtens syfte och budskap. Och även om just "Svenne Banan" inte tilltalar mig särskilt mycket så kan jag ändå lyssna bortom eurodisco-beat´et och förkovra mig i ett väl utarbetat budskap.

Och ni som gnäller över att LTR var bättre när de var ounderground, sluta grina i mitt ansikte, ni får väl ladda hem BYZ eller något annat skit istället! När LTR släppte Modern Day City Symphony -00 tyckte folk att LTR var sellouts efter som dom ens släppte sin skit på CD men shit, Utan Modern Day City Symphony att vi aldrig fått ta del av The Struggle och Goverment Music, som tillsammans med MDCS kanske är det bästa som släppts när det kommer till svensk hiphop.
























Nazism är lite överskattat

Det tycker även min rumskamrat, tillika frihetskämpe David Berggren!


Bra där David!





Var och såg "Fast and Furious", jävla skit film men shit vad Vinny är stor och karig! Sen hade jag nog kunnat vandra över en del brända lik för att ta hans dova stämma i besittning, jag blir banne mig lite varm om kinderna när han mumlar på som han gör.






I morgon är det fredag, fint sa räven! Jag hoppas på att få spendera dyrbar tid med Bajsmannen aka Johan Björlin! Min själ är i behov av lite illaluktande stimulans.





Nu ska jag lyssna på Organism 12 - Den vita kaninen. Tanka den på www.piratebay.com

"Organismen & DJ Large presents the world premiere of the new single "Den Vita Kaninen" for IPRED-free download directly to their fans!

Download the track, spread it and enjoy!"










Och glöm inte presskonferensen klockan 13hundra i morgon!











Vi ses på högkant!











Boyz´n hood

Av någon märklig anledning känns allt helt okej just i skrivande stund...men allt är inte okej.




Här är mitt entourage, det är så här jag rullar i Upptown.

Upnorth: Doktorn, på min högra: youporn, på min vänstar: Alkaida






I morgon lutar det åt bio, synd bara att Miss L hade viktigare saker för sig! 




En Portello hade inte gjort bort sig nu!







C in the Zone

1,037 views



There´s none one like Charles...










Pig-fingers!

Nä, jag vill inte på något sätt hänga ut någon med detta klipp samtidigt har du, ni rätt att få veta hur Tysken jobbar.
 
Har du en syster, mamma, dotter eller mormor bör du noga överväga hennes eventuella umgänge med detta så kallade folk. 










Imorgon ska jag demonsterar med Angelica, äta kladdkaka med Caroline och köra fyrhjuling med Johan, jag tror att imorgon kommer att bli en bra dag.




Men ärligt talat Challe, när ska du pimpa min blogg?!







Nu ska jag kolla på film och äta knäckebrö´!





Det är aldrig försent att fånga natten!



Och Lisa, om du inte varit så himla upptagen hade jag dragit med dig på konsert i morgon!



 



RSS 2.0