Tillbaka igen

Först av allt vill jag med bibliska mått såga "Tron - Legacy". Sämre dialoger och skådespeleri hittar man inte hur som helst. Däremot vill jag hylla Filip och Fredriks Podcast. Ni som känner mig vet mycket väl att jag har en smått osund förkärlek till radarparet nämnt ovan. Sen vill jag kasta iväg en hälsning till Kalle-Plus: - Kalle, tvinga mig inte att vara naken nästa gång vi skypar.
.
.
.
.
.
Jag har även varit på min första Muay Thai-träning. Det kom att bli en upplevelse utöver det vanliga. Men jag är fast besluten om att bita i. Jag tänkte att jag skulle ge det 3 månader. Terminsavgiften ligger på 1700:- friska och jag är ju inte Sven.
.
.
.
.
.
Om en vecka på dagen, bär det av till Barcelona, det ska bli skoj. Om någon som läser detta har tips på vad jag borde ta mig för där borta - shoot!
.
.
.
.
.
Snart landar min brors super-feta LCD-Tv och jag kan inte bestämma mig för vad jag ska inviga den med. Antingen blir det House-marathon eller så blir det "Kill Bill". Jag lovar dock att hålla er uppdaterad i detta ärende. Jag vill även be om ursäkt för att jag inte är konsekvent vad gäller semikolon, citationstecken osv men jag bryr mig faktiskt inte.
.
.
.
.
.
Nu ska jag jaga reda på ett fotbolls lag.
.
.
.
.
.
Bless

RSS 2.0