Näsåker

Efter ännu en omväg hittade Kalle och jag tillslut rätt och vi hamnade mitt i ett vattenspel som innefattade världens största projektor, Junseles Brandkår och världens trevligaste tjej, Vega hette hon. Dock hade mörkret hunnit över oss så vi kunde varken fota eller filma särskilt mycket men vi fångade några bra bilder på vägen in i Näsåker











Jag får inte upp fler bilder...fixar det sen. Nu ska vi filma.










28 mil på 8 timmar!

Efter att skandalerna avlöst varandra sedan 08.00 i morse har vi äntligen nått vår slut destination, Kullberget! Stugan är bland det tröttaste vi varit med om och när jag trodde att jag upp fått uppleva det absolut tröttaste någonsin drag jag ut min bäddsoffa. Jag ska kasta upp en bild på den sen så kommer ni blint att sympatisera med mig.

Efter incidenten med bäddsoffan levde jag givetvis i tron om att jag tagit del av det absolut uslaste Sverige har att erbjuda, jag var fullkomligt övertygad om det tills Sven ställde sig och försökte steka Euroshopper-falukorven, falukorven som inte ens platsat i Fäbojäntan. Fy helvete, nu är det tungt. Inte nog med att myggen är som Black Hawk-helikoptrar, vägen till Näsåker är under ombyggnation, omvägen är ca 6 mil lång, det pissregnar och som glasyr på det drar bilen vi har ca 1.5 liter milen. Men va fan, nu kan det bara bli bätter! Och att Crew Productions jobbar bäst i uppförsbacke är väl välkänt vid det här laget.


Typ Hästen...










Nu bjuds det köttfärssås och bränd spagetti!










DAGENS CITAT:
"Då har ni åkt åt helvete för långt" - Janne ang vår färdrutt 










Allmosor

40 spänn/skivan
Ytterligare bidrag mottages tacksamt





Bluevilla and Crew Production, the hardest working schlooks in the biz. Yeah, vi jobbar äschlet av oss but the movie-biz is cold and raw och vi går knappt runt. Nu hoppas vi på att dra in lite balobs för MC-reportaget vi gjorde men visst tar vi fortfarande gladeligen emot "ytterligare bidrag".





I morgon åker vi uppåt och även om SMHI lova regn hela veckan så känns det bra, riktigt bra, Jag tror att vi kommer att göra riktigt bra i från oss. Sen blir det premiärvisning på Bio Kontrast i Forsa. Jag återkommer med mer info lite senare.





Vi ses i skymningen och elden











I´ll keep you updated!











Patrik 17

Nu börjar det hända saker! Affischen är klar för tryck, paraplyer finns att införskaffa på Classe O, jag och Kalle-Plus hämtade andra kameran med stativ här om dagen och Sven har fixat bil! På måndag bär det iväg norröver och det känns helt okej. Vädret känns inte helt okej med det känns ändå helt okej, jag tror att det kommer att bli hur bra som helst!


Tack som fan till Jonna Carlsson för det vackra fotot och tack som fan Klara W för hjälpen med editering, sist men inte mins vill jag tacka V för sällskapet igår, mycket trevligt!









Det har varit väldigt långa dagar och nästa vecka kommer troligtvis att bjuda än längre men nu gör jag något som ger mig något, jag är en del av något skapande och med risk för att låta som en trött konstnär ute i Forsa så måste jag ändå uttrycka hur fantastiskt det är att få skapa, att få använda och utveckla sin kreativitet och hur fantastiskt det är att se något ta form och växa i handflatan för att slutligen bli något större än jag.




Nu ska jag jaga mat!









Kärlek åt de tysta barnen









DAGENS CITAT:
"...men jag förstår inte riktigt, blir man en gris om man får svinviruset?!" - "Patrik" 17 ser sin chans att aldrig mer behöva städa pojkrummet!











Transsibiriska

Nu har jag endast fem timmar tåg, sen ska jag avlida i Stinas säng...i en timme, sen ska jag på Liseberg med familjen Lööf men om någon mot all förmodan skulle tycka synd om mig så är det läge att peka på Sven och skratta. Efter att vi landat i K-town, lastat in allt i lastbilen, sovit 1 timme, städat lägenheten, haft visning och skrattat lite åt varandra kunde jag sätta mig på ett öststaten-tåg och faktisk försöka få mig lite sömn medan Sven fick sätta sig i världens tröttaste Peugot och helt enkelt gilla läget! Han må vara en maskin men är han verkligen en evighetsmaskin?










Om inte dessa säten skriker Ryssland eller typ, 3:e riket så borde jag kanske ägna mig åt något annat.






Det känns som att jag är på väg till ett konsentrationsläger för the final solution och min sista vila...och det känns fantastiskt bra!









Ibland vill jag bada med en sotare









Farväl

22 Kubik

05.30 och vi har fyllt lastutrymmet på 22 kubik till bredden. Fan vi vad har slitit med sängar, soffor, hyllor och bord men nu är vi klara. Nu ska vi bara städa lägenheten för om någon timme har vi visning. Elin och Elins mamma kommer och även om jag och Sven inte är i närheten av att prestera på samma nivå som när vi bodde ute i Norrliden så har vi en fruktansvärt grym lägsta nivå och ser inte dagens möte med Elin och hennes mamma, trots vår sömn och energibrist, som något större utmaning.

Nu vankas det sista-minuten biljett till Gbg, sen ska jag duscha och sen ska jag sova i en nano-sekund!





Jag luktar dött djur










DAGENS CITAT
"Kul att du kör" - jag ang. Maskinens återuppståndelse efter besöket på Statoil











The Machine!

Nu är vi jävligt på väg. Vi har varit på väg sen 19.00 ikväll, nu är klockan 22.39 och vi är ungefär 1 timme utanför Sthlm. Du kanske ställer dig frågan varför? Jag vet inte riktigt varför men jag skulle kunna peka finger åt Sven och anklaga honom för att vara den direkta orsaken till att vi kom iväg en timme sent då han istället för att hämta bilen 19.00, i ett sovrum, i Kista,  idkade vuxenlekar med Cindy, jag skulle kunna peka finger åt Kahrim på OK Rinkeby som hookade oss med en bil utan olja, jag skulle kunna peka finger åt Konge, som efter 45 minuter bakom ratten fick ett akut sug i tarmen efter MAx, jag skulle kunna peka finger åt mig själv då jag utanför MAX, i cirka 30 minuter letade efter mitt VISA-kort för att bittert tvingas till insikten om att Mästerpackaren faktiskt misslyckats. Desperat fiskade jag upp skraplotten jag tidigare fått postad till mig i hopp om en vinst på i alla fall ett Skrovmål men icke! Jag vände ut och in på väskan och efter att jag övertalat Sven till att köpa biobiljetten jag hittade på botten av trunken, kunde vi slå oss ner inne på MAX. 

Nu har Maskinen återuppstått och vi är i behov av all övernaturlig hjälp vi kan få då vi har lägenhetsvisning i Kalmar om 10 timmar och då vi är 1 och en halv timme utanför Sthlm i en olastad flyttbil.Vi räknar med att vara i Kalmar runt 03.00 och då ska vi toppa resan med att fylla flyttbilen










Men som skrivet var; This is the Redemption of the Machine











Nu ska jag kränga en kanelbulle!, Heil Charliene!










DAGENS CITAT:
"Välkommen till helvetet" - Kahrim ang. Svens efterlängtade flytt till Sthlm











Samurai Scroll 5.75

Crew Productions i samarbete med entrevlig.blogg.se kan stolt presentera

SAMURAI SCROLL 5.75


One man, one destiny!











Ljusdal

Tänk om jag kunde skriva något i stil med; Ljusdal, Sveriges svar på Ayia Napa men tyvärr hade Stadshotellet i Ljusdal varken mer eller mindre att erbjuda jämfört med Stadshotellet i Hudiksvall. Medelåldern låg rund 17.5 och med risk för att låta som en åldring måste jag ändå påpeka att ljudnivån var olidlig! Stadshotellet hade även det angenäma nöjet att för kvällen presentera världens, genom tiderna sämsta DJ! Han gjorde precis allting fel och efter att han sabbat de tre första låtarna för Livebandet fick han ganska direkta order (i form av en blick från sångaren som kunde ha dödat) om att kliva bort från mixerbordet.

Dock fanns där några ljusglimtar som satte guldkant på kvällen:

*Incidenten som involverade hon med Dreads, du vet vad jag menar Kalle
*Carro Näsman dök upp som en Colombian i en frysbox
*Signe bjöd på mjölk
*Pelle Lindgren hann med att kalla mig för Negerjävel!





Nu längtar jag söder ut och i morgon blir det Uppsala, Sthlm och sen Kalmar. På måndag blir det Halmstad och på tisdag blir det Gbg...mitt kära Gbg! Nå väl, nu överväger jag starkt att ta en dusch. Jag vet inte riktigt varför jag älskar Kalles och Signes dusch, jag kan inte riktigt motivera min, snudd på besatthet men jag gillar den!










DAGENS CITAT
"Så det är alla fula människors räddning, bli alternativ och sedan ligga skit-snyggt?!" - Anonym ang. en av många världskriser











Mjölk

Hela världen är dumskallar och jag är laktosintolerant. Med knogar vita som mina utskjutande nyckelben står jag sammanbiten med världen på mina axlar. Som alltid regnar det i sidled undertiden som tankarna går vertikalt, det var längesedan något var uppenbart underbart. Men jag är man så jag gråter inte, jag förlåter inte. Lika sammanbiten som ovan fokuserar jag på samma bit än, alltid samma fragment.





Ljusdal av alla jävla ställen! Men va fan, Kalle-plus står för det röda i kväll så det är bara att låta det flöda! I morgon ska jag kolla lägenhet i Uptown, jag hoppas den känns okej. Just nu har varken tid eller lust med att jaga ett "hem". Som Helen skrev: "...because I already know that place will be left one day too, it is hard to put effort into it".

Lisa, det är synd att vi är så himla osynkade! Jag hade väldigt gärna träffat dig i helgen! Minns du när sommaren var två evigheter och man längtade efter skolan i slutet på juli. Nu är sommaren tre riktigt bra dagar och tre riktigt bra nätter, sen är den över och allt man trodde att man skulle hinna med förblir outnystade datum i en almanacka. Men vi hinner ses i höst, vi har all tid i världen för vi är ju fortfarande unga! Vi kan fortfarande köpa "ungdom"-biljett när vi ska resa med SJ och Swebuss.

Stadshotellet i Ljusdal hägrar och jag är inte ren bakom mina öron!












DAGENS CITAT:
"jag sparkar dig så hårt i ryggen att du flyger på mig själv bakifrån"



Samstämmig tystnad

Med kirurgisk precision landar jag mina fotsulor på hennes spegelblanka ryggtavla. Jag hör knappt hennes andetag. I ultrarapid går en elektrisk impuls längs min ryggrad då hon fyller min hålfot med sin nakenhet. Oberörd av min närvaro ligger hon i dvala, eller bekymrade tankar. För hennes panna går till och från i rynkor. Jag låter mig förundras över hur hon kan vara så lättgenomtränglig men ändå så komplex. För allt jag ser är en grumlig bild av mig själv samtidigt som jag vet att hon rinner rakt igenom mig, ser rakt igenom mig.

Precis när jag tappat känseln i mina fötter börjar det ljusna, en sista sekund av samstämmig tystnad.












Gång, på gång, på gång

Timbuktu:
Jag öppnar upp det hela som en flaska Bacardi
fixar taxi, tjafs med vakter ett tag
tar trettiofem minuter för varenda beställning
jag fattade beslutet snabbt, vände min kvälvning
På väg till vernissage, uppklädd som vanligt
min hiphopstil anses allmänt farlig
men jag gick in, såg mig omkring
fem minuter och ingen fråga' nånting
Så jag tog ett glas champagne från en stel kypare
man ser stelhet i en hel del typer det är
skrämmande, stämningen var främmande,
jag tänkte fan det upp till oss att vända det
Så stoppa alla flaskor --- i innerfickan
hoppas folk tycker det är gott med lingondrickan
tog en canna-p och drog upp en e
droppa den i en kanna te, nu ska vi se..

Supreme:
Har aldrig vatt den som spottar i glaset eller nekar en nubbe
Jag spottar nubb på vernissaget, bara mecka en gubbe
Men jag såg det var trubbel redan vid ölen och bålen
Var vi tvungna att tömma skålun, tvungna att gömma spåren
av den tilltänka bjudspriten, och brudbiten
rena godisbutiken men jag var sjukt sliten
Lika bra att kapa allt dom hade kvar, Jay vrålar:
Yo vi drar, vi måste hitta en bar!

Refr.
Gång på gång på gång
vin, kvinnor och sång
hela natten lång
Gång på gång på gång
vin, kvinnor och sång
hemfärden blir ju lång
Gång på gång på gång
vin, kvinnor och sång
hela natten lång
Gång på gång på gång
vin, kvinnor och sång
hela dagen var lång

Supreme:
Under taxifärden höjdes alkoholvärden
hördes röster om premiärer, där nån lyckats känna värden
i den trygga kändisvärlden, har dom inte lärt sig än?
Vi bevisade igår igen att vi bevisligen går hem
hos deras damer med fula ovanor
att tycka allt som är street är real och ??????
Jag stod och lät dem spela gatsmarta
fast jag vet att dom behöver karta för å ens hitta en bakgata
Jag vakna' tyckte mig nästan känna doften av
bara lite mer att dricka innan det lutade åt å sticka
Då kom nån mediatjej fram och skaka' hand, hon sa:
"Känner inte jag igen dig från nåt band?
Åh, det är du som är han!"
Javisst, mummy, när det blir trist kan vi
glida hem till dig om du är solokvist, honey
det är jag och han där borta, han korta, mhm
han ser ut att va' toppad ingen risk att han slocknar
Plocka hit dina vänninor så syns vi där nere
bland premiärlejonen vinner hyenorna spelet?

Gång på gång på gång
Vin, kvinnor och sång
Hela natten lång

Timbuktu:
Skönt, här var det mer drag än det förra stället
det kanske finns hopp än för denna lördagskvällen
Utmärkt, nu blir det frågeskådis, såg en såpaskådis
hon kalla' mig kåta skåning, uh!
sikta in mig på en skönhet i modebranschen
denna kvällen kan bli döfet, hur stor är chansen?
bäst att fråga, flera decilitermått, modet rodnar
men blir det nåt det är den stora frågan
due, du är det vackraste jag skådat
en blick och jag fick attack och stod i lågor
det är jag och han där borta i gula WE-dressen
vårt crew och resten ska till efterfesten
ni är välkomna, jag sms:ar adressen
just det ursäkta, vad är ditt mobilnummer förresten?
du är det bästa som hänt mig idag så hör jag matte vråla:
kom igen yo, vi drar!

Refr.

Timbuktu:
Ah ni vet, vi kom, vi såg, vi segrade
nog om det, mina läppar förblir förseglade

Supreme:
Att vi fortfarande är levande, ett mysterie i sig
och jag hajar inte att hon överhuvudtaget pratar med dig

Timbuktu:
För det är tröttsamt i längden men kul för stunden
man hinner knappt hem så är en ny dag begrunden

Supreme:
Alltid samma visa, bara olika ställen
ni vet precis vad som hände
allt jag kan säga om kvällen är
gång på gång på gång, vin kvinnor och sång











"Funken styr våra steg", så himla skön dokumentär, kolla in den! Bara gör det! 

Nä, det sommarregnar inte idag heller. Sommarregn är inte när SMHI går ut med en storm, klass II varning! Sweet är att jag flyr ner till Gbg nästa vecka. Och det bjuds endast celebert sällskap...i form av Barnet, Falafelkingen, Majsan, Juffe och Lovely. Det lutar åt Måndagsklubben och blir min fantasi sann kommer veckan i söder att kicka igång på bästa tänkbara sätt!










Och gud sa; varde popcorn och det var popcorn!










DAGENS CITAT:
"Gud ligger nog snyggt" - Hanna ang. guds möjligheter att ta henne till sjunde himlen











Urkult 2009

Okej, nu ska jag, för er som finner det intressant, kort sammanfatta vad Crew Production har i görningen.

SILVER BULLITS
Här om dagen drog två ur Crew Producction-teamet ut på äventyr med ett gäng MC-knuttar. Tanken vara att göra ett kort reportage om dessa motorcykel fantaster och med uppehåll och mitt i industrisemestern landade antalet nypolerade hojar på lite över 100. Crew Productions hoppas på att kunna färdigställa materialet så snart som möjligt. Två versioner kommer att mejslas fram. En på 3.30 tänkt för Gävle Dala och en på ca 45 min tänkt för SILVER BULLITS. Jag postar lite mer info om det när vi är klar med redigeringen.

BEACH 2009
Att det har spelats beachfotboll här i Hudiksvall har tveksamt undgått många själar. Efter förfrågan kunde man återfinna en Crew Produktions-medlem i sanden med kameran i högsta hugg. Tyvärr blev slutproduktion betydligt sämre än väntat då Windows Movie Maker är världens absolut sämsta redigeringsprogram. 

Nu när jag har komprimerat den färdiga filen från 2.5 GB till nästan ingenting och då även svurit över WMM och den usla kvalitén ska jag försöka lägga upp den på Youtube och kasta upp den här på bloggen.

Urkult 2009
SVT har nekats tillträde, lika så Tv4 men inte Crew Productions och tillsammans TorVision (www.torvision.se) kommer Crew Productions åka upp till Näsåker för att täcka Urkultfestivalen 2009. Detta projekt kommer förhoppningsvis att resultera i en helt fantastisk dokumentärfilm om Urkultfestivalen 2009 och Näsåker. Vi har ambitioner och våta fantasier om att få vår skapelse såld och visad i Svt. Vi kommer att klippa ihop en 26 min lång version (alternativt en 55 min lång version tänkt för K-special) tänkt för Svt-kultur. Vi kommer även att klippa ihop en längre version tänkt för er, en DVD som man kommer att kunna beställa hos oss, direkt i anknytning till festivalen (27 juli till 1 augusti). Denna versionen hoppas vi på att ha klar i mitten/slutet på augusti.










Nu ska jag antingen sova eller äta Oboy och Macka...rent spontant lutar det åt det sist-nämda. Sen ska jag nog messa Mattias Krüger, jag tror att jag har fått fatt i hans nya mobbe-nummer nu. Sen måste jag bara berätta om att jag tidigare idag drömde om att jag vann pengar på en trisslott. Givetvis gick jag och köpte en och givetvis vann jag...visst, 50:- spänn är ju inte tok-mycket pengar men jag vann! I natt ska jag drömma att jag vinner 100:-!









Fred ut!











Lösa Boliner

Som ni alla vet hatar jag Aftonbladet nästan lika mycket som jag hatar SJ. Idag halkade jag ändå, av någon outgrundlig anledning in där och som vanligt var det nyhets-torka så man hade, baserat på en bok, listat det fem ALLRA VÄRSTA sms-felskicken och så här såg listan ut. Jag tänkte svänga ihop en egen lista nedan, kan ni ju tycka till om vilken lista ni finner mest underhållande.

AFTONBLADETS VÄRSTA

Förstör familjerelationer

En av två killkompisar går till korvkisken när den andra sms:ar honom och påminner som sin favoritdryck: ”Pucko!” Men sms:et hamnar fel. Hos killens pappa, som han har väldigt dåligt kontakt med och bara pratar med två gånger om året.

Brände försäljningen

En säljare lämnar kundmötet och sms:ar sin fru: ”Nu har jag rövslickat klart. Ska jag köpa något till middag?” Så klart hamnade sms:et i kundernas mobil istället för i fruns.

Fick svar på tal

En kille som jobbar som snickare ska göra ett jobb åt en kompis kompis. För att klargöra att det är ett svartjobb sms:ar han:” Det är svart.” Snart fick han ett svar från ett okänt mobilnummer. ”Tänd lyset då!”

Sanningen om sjukskrivningen

 En sjukskriven kille sms:ar till sin arbetskamrat. ”Du, jag är inte sjuk idag. Jag är bara så jävla bakis. Sms:et hamnade naturligtvis hos chefen. 

Ryktet nära att spridas En kille skickar ett sms till en kompis som älskar Arn, efter att ha sett filmatiseringen på bio. ”De har fördärvat Arn.” Problemet var att han var polis, råkade skicka sms:et till en journalistkontakt som misstolkade texten och trodde att Arlanda flygplats var förstörd.

Om dejten

En tjej har varit ute på dejt och rapporterar till sin kompis: ”Finns det något värre än killar som kedjeröker på första dejten? Hon fick svar på tal: ”Ja, det finns en sak som är värre. De som skickar sms till folk de inte känner.”

 

Helt ärligt, det här måste vara den absolut lamaste lista någonsin i modern tid! Men okej, här kommer min lista, detta måste ändå ses som min light-version, allt för många läser den här bloggen och risken för att någon känner sig träffad eller utsatt är lite för stor. Jag kommer tyvärr inte att använda mig av några super-fyndiga rubriker.

MINA NÄST-NÄST-VÄRSTA

"jag vill ju KNULLA med dig NU!" - någon messar sin pappa i stället för polaren

"vad ska vi köpa till Johan i födelsedagspresent" - någon messar Johan istället för Sven dagen innan Johan fyller år

"Jag är KÄR" - någon messar sin "träff" i stället för sin kompis

Någon blir anklagad för att ha legat med någons kompis och då förklarar denne att tjejen i fråga verkligen inte faller honom i smaken, att han nästan tycker att hon är lite äcklig osv. Detta mess hamnar hos tjejen ifråga som sitter i rummet bredvid istället för hos den anklagande kompisen.

"Förlåt för att jag inte har ringt, har suttit i telefonen med Jocke hela kvällen, fan vad jag hatar honom, han är så jävla trött. Varför ringer han ens mig" - en kompis messar Jocke istället för sin polare.

 

Okej, den här listan blev inte heller GGW-galen men, men.

 

 

 

 

 

DAGENS CITAT

"Jag tror INTE att det gör fruktansvärt ont" - Signe ang. att få en spjut i genom sig

 

 

 

 

 

 


Musik vid Dellen!

Och i morgon ska jag, Pelle Liiif och Hunken svänga ihop en 5 minuters MC-dokumentär, gilla det eller dö! Men nu vi ska absolut inte gå händelserna i förväg. I morgon lovar jag att vi ska gå händelserna i förväg men inte i natt. 

Sofia Jannok, shit vad bra hon var och shit vad Järnbrottet i Iggesund är mäktigt! Jag tror banne mig att Järnbrottet i Iggesund kvalificerar in sig på min smultronställe-lista. Jag ska dra hela listan för er någon dag men det får bli någon annan dag! Sofia var grym, även om hon snackade lite väl mycket om absolut ingenting så gör det inget, gagget vägde hon upp med sång...och vilken sång och vilken förbannat underbar akustik Järnbrottet bidrog med. Även om hon gör sig liiiiiiite bättre live kastar jag upp ett klipp med henne.












Crew-production hade sin andra sit-down med Lasse i dag och saker och ting börjar klarna. Jag lovade er en uppdatering ang Crew-productions dokumentärprojekt och den kommer...lite senare i natt. Nå väl, allt rullar åt rätt håll även om det ibland känns som att jag ensam bär projektet på mina axlar.





Sen måste jag ju nämna mitt sjuk trevliga paket jag fick idag som bland annat innehöll räkningar, en biobiljett, Zoo-tablettaskar och en himla fin bild på Leo! Och det har aldrig varit så trevligt att öppna något som innefattat räkningar.

Japp, allt jag fotar med min webbkamera spegelvänt! Om ni har några frågor ang. detta faktum får ni gärna kontakta Stina på [email protected], hon har noterat och påpekat denna X antal gånger, förhoppningsvis kan hon vara till större hjälp än vad jag kan.





I går stor det klart! Det blir en favvo i repris, det blir jobb på WOW även 2009! Förra året bjöd på chill med Pharell och bästa livespelningen någonsin med Sigur Rós. Jag vågar inte ens snudda vid vad WOW innebär! Klart är i alla fall att jag kommer att jobba med Scensäkerheten som förra året och den känns helt okej även om jag jobbar både Lördag och Söndag. Det som känns lite tråkigt är att min inplanerade London-resa får vänta. Dock tveksamt om U2 flyttar sin konsert enbart pga. att jag inte kan just den helgen.

Hur som, jag tror faktiskt att WOW står och faller utan mig!










DAGENS CITAT
"Äh, jag köper en kostym åt idg" - Lena ang, Can´t by me love....eller?!











Vin, kvinnor O sång!

Så jääävla fet låt!











DAGENS CITAT
"Gång, på gång, på gång, vin, kvinnor o sång, hela natten lång" - Masayah










Petra Andersson

Efter mycket om och men har Stina och jag kommit fram till att det är hon som har fel och jag som har rätt och att hennes flick-scouts-puss var irrationell och ologisk!

Månadens ben:
Inte för långa, inte för smala! Vaderna måste vara av grekisk härkomst med konturer som skulle få självaste Hercules att våndas av avund! De gyllenbruna nyanserna smeker ditt cornia varsamt och omsorgsfullt. Patellan är med största sannolikhet smidd i renaste ädelsten av Hefaistos han själv och dess samspelet med Fossa Poplitea är så nära anslående perfektion du kan komma.





Petra Andersson har inte bara ben av guds nåde, hon har även ett hjärta av renaste guld. Visst, att jag fått låna hennes adapter över natten kan ha lite med mitt subjektiva tyckande men oavsett om Petra har en HP-adapter eller inte så är hon en pärla! Nu ska jag raka mitt ansikte! Det ser ut som någon nyst könshår i fejjan på mig!


Ha en berikande natt så ses vi när solen står som högst!










DAGENS CITAT:
"Hm, fint brev" - Stina ang. mitt brev i vilket jag emotionellt klär av mig helt naken och blottar mitt allra innersta väsen











Varmt

I dag är det olidliga 28 grader i skuggan säger termometern och det är helt vindstilla. I natt blev en blöt natt och visst önskar jag innerligt att min våta natt direkt haft att göra med Lill-lördagen men icke, det måste ha varit över 25 plus i mitt rum i natt och de som känner mig en aning vet att jag sover som bäst i minusgrader! Med andra ord blev min natt lång och outhärdlig och runt klockan 04.20 önskade jag livet ur mig själv.

Jag har även lyckats pajja min adepter till min HP (jävla skit-grejer). Så jag åkte in till stan för att fixa det, vl inne på Classe O möts jag av en genomsvettig Patrik 17, han är inte bara bitter över värmen, han är även en aningen bitter över faktumet att han singel-handed, på 1 minut, lyckades slå ut både telefonsystem och kassasystem. Efter att han gråtit ut i mitt ansikte lyckades han ta sig samman och beställa min shit!

Nu ska min goda Far till Medelhavskällaren och ligga med deras plankstek. Kalle mig sjuk i huvudet men jag hade inte för en sekund bangat på en trekant! Jag tror enbart att det är Sven som hajjar hur bra deras planka med Bea är!










Stay cool in the sool!















Rosa

I går var inte bara en dag då Rosa och Rosita hade namnsdag, i går antog Regeringen en massa nya lagar. Vissa bättre än andra och då lever jag med devisen om att fler lagar försvagar de viktiga. Här nedan följer en lista på vad som gäller!

 

  Ägarlägenheter, rätt att inneha lägenheter i flerbostadshus med äganderätt.

  En könsneutral äktenskapsbalk.

  Nya regler om civilrättsliga sanktioner på immaterialrättens område.

  Straffet för mord höjs.

  Det blir brottsligt för vuxna att ha kontakter med barn i sexuella syften.

  En ny offentlighets- och sekretesslag.

  Fingeravtryck i pass.

  Id-kort för folkbokförda i Sverige.

  Utökade möjligheter att avlägsna ordningsstörande folksamlingar.

  Ökade möjligheter för väktare från andra EU-länder att arbeta tillfälligt i Sverige.

  Ny regler för tekniska regler för produkter som saluförs i EU-länder.

  Ersättningsetablering för vissa privata rådgivare.

  Omreglering av apoteksmarknaden.

  Stöd till personer som vårdar eller stödjer närstående.

  Ändringar i auktorisation för internationella adoptioner.

  Ökad tillgång till läkemedelsförteckningen.

  Klassificering av den nya influensan, den måste anmälas till smittskyddsläkare.

  Ny myndighet - Inspektionen för socialförsäkringen.

  Utökat HUS-avdrag.

  Ett enklare system för skattereduktion.

  Utökade möjligheter till omedelbart avdrag för inventarier av mindre värde.

  Förenklad samverkan enligt samtjänstlagen och förordningen.

  Statliga kreditgarantier för lån under byggtiden.

  Ägarprövning i finansiella företag.

  Ändring av täckningsbeloppet för insättningsgarantin.

  Nytt direktiv för gränsöverskridande fusioner för finansiella företag.

  Enklare för myndigheter att samarbeta för att erbjuda god service till medborgare och företag.

  Förbud mot börser att uppställa oskäliga betungande krav.

  Studiemedel med högre bidragsdel för arbetslösa.

  Myndigheten för yrkeshögskolan inrättas.

  Barnomsorgspeng införs.

  Tydligare regler för bidrag till till fristående skolor och enskilt bedrivna förskolor, fritidshem och            förskoleklasser

  Ny lag om överlåtbara fiskerättigheter.

  Djurskyddskontrollregister.

  Permanenta bestämmelser om skydd av tamdjur mot rovdjursangrepp.

  Miljöbilspremie ersätts med skattebefrielse.

  Ny förordning om fluorerade växthusgaser (f-gaser).

  Nya strandskyddsregler.

  Ändringar avseende mopeder, snöskotrar och terränghjulingar.

  Öppning av persontrafikmarknaden på järnväg.

  Lag (2007:1157) om yrkesförarkompetens.

  Ändringar i lagen (2003:113) om elcertifikat.

  Ändringar i förordningen (2003:120) om elcertifikat.

  Vissa ändringar i lagen (2003:389) om elektronisk kommunikation.

  Försöksverksamhet med sfi -bonus.

  Språk för alla – en språklag införs.

 

En hel del gagg men vissa saker måste jag ju ändå gilla:

*En könsneutral äktenskapsbalk.

*Straffet för mord höjs.

*Det blir brottsligt för vuxna att ha kontakter med barn i sexuella syften.

*Ökad tillgång till läkemedelsförteckningen.

*Studiemedel med högre bidragsdel för arbetslösa.

*Djurskyddskontrollregister

 

Någon motivering anser jag inte vara nödvändig.

 

 

 

Några ny paragrafer jag inte riktigt känner för:

*En ny offentlighets- och sekretesslag - utan att orda för mycket om lagen; den har med IPRED att göra, det är enklare för statliga myndigheter att kränka den enskilda individens integritet.

*Utökade möjligheter att avlägsna ordningsstörande folksamlingar - Spontandemonstrationer har länge varit förbjudna, den nya lagen gör det än lättare för staten att hålla folket i schack!

*Ägarlägenheter, rätt att inneha lägenheter i flerbostadshus med äganderätt - Ett blått påhitt så klart, gynnar enbart dig som med sommarbostad på Österlen

*Ny myndighet - Inspektionen för socialförsäkringen - Ännu en myndighet som kommer att hålla ögonen på dig! Nog med myndigheter och skattepengar som försvinner i tomma intet!

*Omreglering av apoteksmarknaden - medicinmonopolet tas bort. Vilket läkemedelsföretag som helst kan ansöka om att få tillstånd att sälja sin produkt. Om problemet med mutor och mygel har varit ett problem innan kommer den nya lagen få hiskeliga proportioner. Jag är generellt emot statligt ägda monopol men i det här fallet tror jag att vi bör kolla extra noga på innehållsdeklarationen innan vi stoppar i oss de färgglada pillren (där av lag)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå väl, novell...jag är i full färd med att skriva en novell som nog inte kommer att bli en novell utan mer en slamtext. Jag delar med mig av den lite senare. Nu ska jag dricka mjölk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"har en stor saknad efter någon eller något, som jag inte kan sätta fingret på" - Jag vet precis hur du känner och just den känslan kan vara bland det mest frustrerande som finns.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Idde Schultz och Moneybrother

Självfallet var det inte Lars Winnerbäck som spelade igår utan Idde Schultz och Moneybrother. Även om jag gillar Lasses vemod hade jag himla trevligt ackompanjerad av Anders Olof Wendins underbara soulpop!

Idag har jag jagat Jason DIakité men helt utan framgång. Att det ska vara så himla svårt att få fatt i någon! Nå väl, det löser sig. Den 7:e har Crew produktion en sitdown med Lasse, förhoppningsvis rätar vi ut resterande frågetecken för den 27:e bär det av! Just nu är jag mitt inne i ett nervkittlande avsnitt av Smalleville, jag uppdaterar er i natt!

Nu ska jag dricka lite vatten, sen blir det Smalleville för hela jävla slanten!










DAGENS CITAT:
"Du kan ringa mig precis när som helst, troligtvis är jag full" - Sven ang. livsfilosofin att alkohol är inte en last utan en livsstil.











RSS 2.0