Otur för mig

Det luktar blött...blött gräs, blöt asfalt och blöt betong...och det luktar precis som det ska. Tyvärr sägs det att det ska snöa i morgon. Möjligvis aska (!)...från Island.

Pappa är "fast"på en strand i Barcelona med Lennart pga just askan. Egentligen var det jag som skulle åka med och se Barcelona våldföra sig på Deportivo men nu hade jag tre obligatoriska lektioner denna veckan. Jag har inte haft obligatoriska lektioner på 13 månader men just denna månaden hade jag tre stycken som jag absolut inte fick missa...

Jag borde klippa mina naglar men jag kan inte slita mig från fönstret, det lutar sagolikt. Det var även tänkt att jag skulle gå på bio i kväll men Stinta har mitt VISA-kort (som egentligen är tomt) så jag kan inte gå. Det får bli lite Oboy och macka i stället. Jag har ju varit så jävla duktig och dammsugit mina 4 kvm som jag bor på. Men helt ärligt Angelica, fan vad du är bra! Jag älskar min lilla dammsugare, det passar perfekt in i min minimalistiskt möblerade lägenhet (skolåda).

I morgon bär det av till Hudviksvall (som mina odugliga klasskamrater säger). Inte helt omöjligt att jag sover en natt i världens största soffa. Hoppas min kära far mot alla odds tar sig hem så att kan kan briljera med fantastiska Kodak-moments från Camp Nou!

Kalle-Plus med ABK gör seriepremiär på lördag, kanske, kanske att jag följer med och kanske, kanske att vi halkar ut och rumlar lördagkväll.


Känner ni hur jävla blött det luktar...





Nu ska jag bädda sängen.



Fred ut!

Äntligen...



Det spelade ingen roll att planen såg ut som Brolins-Potatis(åker).











Söndags-tacos

Recept
Söndags-Tacos

400g Nötfärs
40g Tacco-krydda
5 Dl Krämfräsh
300g Natchochips (Salt)

...and that´s it! Less is more!




Hel-dag på BMC i morgon, känns helt okej. Sen date med H och I. Jag har även ett sjukt Bio-abstinens men det är inte ett skit jag vill se som går. Jag väntar tålmodigt på "Clash of the Titans", inte för att jag tror att den är bra utan mest för att jag är nyfiken på om historien om Oddyseén håller.


Jag lyckades trycka i lite jobb i dag. Alltid lika trevligt att vikariera i stället för att sitta vid skolbänken. Dock är det löjligt dåligt betalt. Och snart har vi inget sommarlov...

Äggtoddy, jag har aldrig druckit äggtoddy, är det gott? Kan man få tag i det...i kväll? Det får bli kvällens mission!





I natt bjuds det "Wall Street", en klassiker!

http://www.ingenillegal.org

Jag ska inte orda förmycket om "Ingen människa är Illegal" men kortfattat är det är en ideell organisation som helt enkelt gör ett fantastiskt arbete för utsatta människor. När jag väl hittat rätt i Gbg kommer jag förhoppningsvis att engagera mig i deras verksamhet.


http://www.ingenillegal.org





Mjukbyxor - ett tankesätt, en livstil.

Mjukbyxor står för frihet, individualitet och harmoni.

Frihet - både psykiskt och fysiskt. Psykiskt på så vis att du om du bär Mjukisar känner du inte ett konstant behov av att (enligt normen) vara "snygg" och "clean" och följa ett mode eller en aktuell trend. Du prioriterar bekvämlighet framför utseende. Fysiskt på så sätt att det inte är något annat än bekvämt att glida omkring i ett par Mjukbrallor. Din snopp eller snippa är helt lämnat åt friheten, det är luftigt och rymligt. Du kan på två sekunder göra om dina Mjukisar till ett par tre-kvarts. Skulle du blir akut ligg-nödig kan du lika fort dra ner dina Mjukisar som dra upp dom.

Individualitet - Det finns lika många Mjukbyxor som individer som bär Mjukisar. Är du någon som föredrar mjukbyxor låter du dig inte kuvas av den gråamassans trendsättande. Du står stadigt i dina Mjukisar och ni delar en ömsesidig respekt. Du prioriterar ditt eget psykiska och fysiska välbefinnande istället för att rätta in dig i ledet. Du vet vad du vill och du vet vad som är bäst för dig.

Harmoni - Du är i harmoni med både dig själv och med din omgivning samtidigt som du är bästa vän med din självkänsla. Du vet hur fruktansvärt snygg du är i dina Mjukbyxor och trots den grå massans dömande blickar är du ett med dina Mjukbrallor. Detta resulterar i att du befinner dig i samklang med livet på en själslig nivå.


Mjukisar - för dig som väljer dig själv.





I morgon ska jag vikariera på Västra Stenhagen, jag trivs bra där ute, mycket pga att jag har världens bästa Mentor - Bodil Eriksson. Jag tror inte att jag träffat någon som är lika sympatisk, varm och äkta som Bodil.



Anyhow, Påskmust?




Bless

3 saker...

Efter 11 timmar och 32 minuters häng med Angelica och Erika kan jag konstatera 3 saker:

1. BirgerJarl har världens genom tiderna sämsta vakter.

2. Jag har troligtvis norra halvklotets bästa syster

3. Sätt en plattång i händerna på Angelica och Erika och det kan sluta precis hur som helst.




Här nedan följer en så kallad projektion av vad livet lärde mig mellan den 9:e och 10:e april.

1.

BJ har Uppsalas mest inkompetenta vaktstyrka. De är dumma, otrevliga och väldigt fula...en ser ut som Frodo.





2.

Jag har så länge jag kan minnas gnällt, gråtit och tjatat över att jag inte har någon dammsugare vilket resulterat i ett hem där varken jag eller någon annan vill bo...men som en blixt från klar himmel stod hon där: Stinta! Och med sig hade hon en present, en present som kom att ändra världsherraväldet från nyss och framåt.





3.

Lite så här kan det gå när Smoska och Erika tvångs-plattar håret på mig. Jag kunde inte annat än att älska det.



Jag vet att jag nämnt det men i dag är det EL CLASSICO!


Nu ska jag se till att Angelica och Erika äter frukost!


Bless


Helt ärligt...

...är det fan dags att släppa Tiger och vad han haft för sig utanför utanför greenen. Har inte folk bättre saker att ta sig an än att vältra sig i folks missär?! Hade jag haft den ekonomiska spänsten skulle jag inte tveka en sekund, jag skulle med glädje spränga Aftonbladet, Expressen och alla andra fittiga kvällstidingar från jordens yta. Det är så jävla vidrigt att så kallade journalister utbildar sig i flera år och sen, utan att blinka, pissar bort sin yrkesstoldhet i form av en artikel bestående av Robinsson-Robban som porrsurfat för 20.000 eller i form av ett foto där Linda Rosing visar sina blåa spetstrosor. Tyvärr tar det inte stopp där, nu ska ju Vickan tydligen gifta sig och plötsligt tapetserar kvällstidningslöpen om kungens sockerdricka i foten, landet. Jag vill ta livet av mig samtidigt som Aftonbladet inte är värd det.

Men för guds skull, låt Tiger vara. Om han nu har betett sig som ett svin, vad har jag med det att göra? Vad har DU med det att göra? Det måste ju för fan vara upp till Tiger och hans familj att reda ut situationen...och då utan världens största mediauppbåd i knät. Jag blir så jävla äcklad. Och ni som dömer honom, köp en keps och lite sunt förnuft för fan! Det finns så mycket annat vi kan tycka illa om; gruppväldtäckter, världsvält, HIV, Jesper Lindqvist osv, osv. Att man lägger ner så fruktansvärt mycket energi på att tycka illa om någon under rådande omständigheter är för mig oförklarligt än mindre oförlåtligt. Varför hetsar inte folk om Josef Fritzel eller vad fan han nu hette.



Tiger, if you read this - Yeah, I think you did wrong, but seriously, I don´t give a fuck. I´m not flawless and I got my own problems. Keep do your thing at the court and you will have my respect. "To Err Is Human, To Forgive Divine"



Bless

Yeah!

I dag har jag och H varit fruktansvärt kreatiav och lite så här slutade det hela!
Synd att jag ska baka i morgon. Det första jag fick lära mig när vi hade hygienlabb är att nackerlack (även rosa) är strängligen förbjudet när man arbetar i kök.

Smoska och Erika gör ett gästspel till helgen, fint. Även Konge kikar över, mer poesi än så blir det inte.

Men helt ärligt, hur fan kan man vilja ta bort "loven" för de stackars satarna som faktiskt tagit sig igenom lärarutbildningen. "Loven" är ju det enda stående argumentet för att faktiskt studera till lärare, "loven" och att du tjänar fruktansvärt bra...det är ju dock inte sant så då har vi bara "loven" kvar.

El Classico på lördag och jag hoppas av hela mitt hjärta att Ibrah är het och på hugget. Helt ärligt mår jag psykist dåligt när det går dåligt för Zlatan, för en månad sedan kunde jag inte sova efter att Barca spelat mot Zaragoza och Ibrah missade fler målchanser än Peter As Vilén!

Nu blir det potatisgratäng!






Fan...

United utslagna, Ibra skadad, tur att jag har Messi jag kan onanera till men just nu känns det mesta sådär bra. Jag äger inte en spänn och det är den 7:e, jag har inge mat hemma, jag har fruktansvärt mycket skolarbete jag bord ta tag i, jag borde tvätta, jag borde dammsuga men jag har ingen dammsugare, det är evigheter till Stina kommer hem, nästa vecka skulle jag ha åkt med Pappa till Spanien för att kolla Barca men skolan satte P för det och jag är ruskigt sugenpå mjölk. Kan någon greppa hur utomjordiskt synd det är om mig!?

Nå väl, i morgon får jag hänga lite med H och I. El Classico på lördag, undra om Kadabra är hel på lördag...


Fan, jag måste klippa mig...och skaffa ett sommarjobb.

Rivstart

Då var det slut på det roliga...







Nästan i alla fall...






Helt ärligt Stina, om jag dör med ansiktet i ett Påskägg kommer jag att hålla dig ensam ansvarig! Jag mår så jävla dåligt men jag kan inte sluta äta...vad är det för fel på mig?





Dagens höjdpunkt (än så länge, United spelar inte för än 20.45):

Läs: Drömvägg kommer att ta mediabranchen med storm (inom ett halvår)!





Det blev inget jobb i dag, lite skönt och lite tråkigt. Och ingen fest till helgen, lite skönt och lite tråkigt. Men det kommer att bjudas Sven och El Classico på lördag och det är inte illa pinkat och förhoppnigsvis hittar Kalle-plus ner.





Jag har även fått en del svar på min bostadsannons som jag la ut på Blocket här om kvällen och vissa svar känns spontant mer intressanta än andra. Ett svar som inte kändes särskilt intressant, då jag letar efter en central 1:a med maxhyra på 4000:-, var Evas svar: Lägenhet i Kungsbacka, 3 rum och kök för 6200:- exklusivet vatten/el och internet. Samtalet utvecklades dock till något som faktiskt kan anses som underhållande då Eva fick en chock då jag artigt men bestämt tackade nej. Om det tydligt framgår i annonsen att jag har en inkomst på cirka 8140:- och hyran ligger på ca 6700:-, är jag då en potntiell hyresgäst?!









Nu måste jag sanera mig!


Bless

Snäckan

Dina blommor mår bra men de saknar dig






Farmors Mazarinkaka smakar himelskt och snart ar jag ätit min egenvikt i Mazarinkaka

(du borde skita i Paris och äta Mazarinkaka med mig i min säng)





Jag och mitt hår saknar dig

(jag ser glad ut för din skull, egentligen har jag gråtit oavbrutet sedan du åkte)






Dålig uppdatering

...men jag lovar att jag ska bättra mig.

Det enda som figurerar i mitt huvud just nu är Barca-Arsenal. Jag har aldrig upplevt något liknande. Messi - det svenska ordspråk gör sig helt enkelt inte rättvist.

Något som heller inte gjorde sig rättvisa ikväll var min mat som jag betalade 150 spänn för. Jag har nog aldrig någonsin ätit sämre mat. Men det gjorde inget och då hänvisar jag helt enkelt till idrottsevenemanget jag tidigare nämnde.

I morgon hookar jag med H och I, det var inte så himla länge sedan jag träffade dom men shit vad jag saknar deras fantastiska sällskap. Har man inte en kusin eller liknande i 6-årsåldern glömmer man lätt hur fruktansvärt stimulerande det kan vara att hänga med 6-åringar.

Har ni inte börjat kolla "How I met your mother" så är det fan på tiden!











Nu ska jag ta mig ett glas mjölk och fantisera om Messi...





Bless


MESSIAS









MESSIAS



RSS 2.0