BlueVilla

En BlueVilla produktion....





BlueVilla productions Copyright © 2007
















Jordsgubbs-saft
Brushan e hemma
Messi och Ronaldo (Man U)
Helg (snart)
Födelsedagskalas (Grattis Kajsa)
Judas och T har landat
Konge har lämnat landet (till sist)
Josefin Jonson (tack, tack som fan)
AMS med Lindberg

Sten-i-sko
Pengar
Vädret här i Gbg (ärligt, kom igen nu!)
AMS
Seconden



Monkeyboy

Jag har nu suttit i en evighet och försökt komma på en rolig bildtext till fotot nedan men konstelationerna är för mig oändliga så ni får helt enkelt ta det i egna händer (som inlåsta, dildoförsedda nymfomaner).

image117
Det är med kärlek hon matar mig!









Jag antar att de flesta av er har hört den väldigt berörande sagan om Mowgli, skriven av Rudyard Kiplings som handlar om en pojke som blir lämnat åt sitt öde av sina föräldrar för att sedan bli uppfostrad av en vargflock, som skrivet var, en mycket rörande historia men det många kanske inte vet är att denna saga är baserad på en sann berättelse...


Jag var nyss fyllda två veckor när min underbara mor höll upp mig fram för sig, kände lite på mig för att sedan stoppa ner mig i bananlådan igen. Jag kunde höra hur hon suckade djup och sa till, Gorge, min pappa, att jag hade alldeles för klena ben för att jobba ute på majsfältet och jag kunde höra hur min pappa skrattade lite och sa något i stil med att vi får väl göra en ny då.

Visst, jag ska inte sticka under stolen med att de första veckorna i skogen var tuffa och utan min bananlåda vet jag ärligt talat inte om jag överlevt. Men när jag väl lärde mig gå på mina bakben, använda tummarna, göra upp eld och knacka cocosnötter blev min vardag väldigt mycket enklare. Sen tog det ju ett tag att lära sig vilka bär och rötter som var giftiga och vilka som bara var äckliga men det kom med tiden. Jag tyckte verkligen att jag funnit min plats i naturens kretslopp samtidigt som jag levde sida vid sida med antilooper, ekorrar, vildhundar och vårtsvin men så en dag rubbades hela min värdsbild. Två tjuvjägare skjöt mig i höften och jag blev försatt ur spel. Efter tre veckor utan mat och vatten hade jag gett upp allt hopp då en familj surikater dök upp och efter ett långt, väldigt långt familjesamanträde bestämde sig surikatfamiljen att ta mig under sina vingar. Jag blev snabbt en i "gänget" och livet lekte. Dagarna bestod av kull och reta dyngbaggar medans jag och mina syskon på nätterna, spejade på vår alkoholiserade farbror som alltid somnade naken under det stora rönnbärsträdet. Men ännu en gång skulle min värld slås i spillror när en duvhök i ett och samma dyk lyckades slå klorna i och mörda samtliga familjemedlemmar, alla utom min farbror som tidigare under dagen trillat i ån och drunknat. Alla visste att det var en alkoholrelaterad olycka men ingen sa något. Naken, blästrad och skitsur (som senare kom att bli titeln på göteborgsbandet LOK´s debutalbum) försökte jag förgäves hitta mig en ny familj men jag hade väldigt svårt för att bli accepterad. Ännu en gång låg jag för döden då jag fullt medvetet hetsätit sursöta till den graden att jag stod på kanten till multiorgansvikt (ett uttryck som senare kom att användas flitigt i den väldigt gripande, amerikanska serien "Gre´s Anatomy") och när jag fullt övertygad om att jag drog mitt sista andetag så stod hon där, som en ängel i vitt, skimmrande ljus och hon lyfte upp mig och bar mig...långt för att sedan badda min panna med en fuktig handduk.

Det första veckorna var jag väldigt svag, jag hade ju levt utan mat och vatten i nästan i en månad samt att min skottskada resulterat i blodförgiftning vilket i sin tur resulterat i att jag egenhändigt fick tömma mig själv på blod varpå jag filtrade blodet genom fjärilsvingar för att sedan fylla upp mig själv igen och det är inte hur som helst man gör det, jag var ett år och hade ganska nyligen lärt mig att använda tummarna. Hur som, denna ängeln, direkt nedstigen från guds högra sida tog mig i sin famn och älskade mig som om jag var hennes egen son. Och det är väl lite det bilden ovan är en illustration av; en mammas kärlek för sin djungelson. Och med de super-positiva vibbarna avrundar jag denna lilla historia om en pojke som drömde om en riktigt familj men som fick nöja sig med Hanna Hägg, en tysk, en hunk, Judas och Kalle-plus.





image118
Det här är min familj, min pappa Vinny längst till vänster, sedan min slampiga syster Edna, under henne min lillebror Stefan som för övrigt är en jävel på rundpingis (saknar dig kompis), till höger mamma Omfofo och lillasyster Ängla.








image119
Här är ett foto på skottskadan jag ådrog mig. Jag tror faktiskt att jag har kvar kulan....i höften.







Jordgubbs-saft
Att jag faktiskt kanske överlever försäsongsträningen
Att Stålmannen alltid kommer att vara Stålmannen


Sten-i-sko
Att jag aldrig kommer att ha råd med en Ferrari
Att AVP 2 faktiskt var bättre än AVP 1
Att vår Oboy snart är slut



http://neistockholm.com/


Jag lovade min kompis Linus Ottosson att jag skulle boosta hans förtag lite, so here we go...















image116


image114image115





http://neistockholm.com/

 
















A B O U T



NEI Stockholm was established in 2006 as a shoe and accessory retail brand for men. Our purpose is to provide our customers with the trendiest fashion of tomorrow and an exceptional high customer value. Our desire is to make fashion available for everyone and enrich the beautiful side of life.

Our first collection and our entire product concept offer You high fashion products in every aspect of style, colour and material. Together it creates a concept that we would like to invite you to take part of.





T O R E S


Dressroom
Götgatan 78 Skrapan
S-118 30 Stockholm
Tel: +46 8 640 09 40
[email protected]

Focus STHLM
Drottninggatan 104
S-111 60 Stockholm
Tel: +46 8 411 89 11
[email protected]

Focus STHLM
Nybrogatan 20
S-114 39 Stockholm
Tel: +46 8 663 22 70
[email protected]






C O N T A C T


NEI Stockholm AB
Vartoftagatan 47 5F
S-118 30 Stockholm
Sweden

Slam

Absolut, det är fult att luras, så är det bara men ärligt talat,  Jérome Kerviel 31 ska fan ha credd, snubben har alltså "förskingrat" 46 miljarder kronor och det gör man banne mig inte hur som helst, då handlar det inte enbart om att branda upp sig från Lidel till typ Focus (vid Liseberg). Killen har bränt ungef'är 15 miljoner pistoler om dagen sedan han började arbeta för Société Générales 2000.



image105
Jérome Kerviel - The man









Imorgon ska jag kamma håret, klippa naglarna och putsa finskorna för imorgon bär det först av på Museeum och blir det Poetryslam på "Hängmattan" och visst är det Hanna som har fått mig att vilja suga ryggmärgen ur Göteborgsstads kulturutbud.


Nu är det dags för mig att ljuga ihop ett CV. Stay black!






Jordgubbs-saft
Slam med Hanna och Karin
Idas Fläskfilé
Vattenkrig (Ida har inte en sportkeps)
Den kliniskt rena miljön hos "Skoda"



Sten-i-sko
Allt möggel som kommer att uppstå efter Idas fruktansvärda nederlag i  vad media vill kalla "The Greatest waterwar the world have ever seen"
CSN har börjat kräva mig på cash
Fortfarande "mellan jobb"




juni-juli-augusti

sommar...som vi vill ha den...


sena kvällar, cykla ner och ta nakenbad i sjön!

image81







den nya sommaraktiviteten är ju lätt att kasta en american football i slottskogen med ett basketlinne och barfota! you have no idea!

image82






VM-sommaren 1994. Så ska en sommar vara. Den hade allt.

image83







Sommar är Göteborg i allmänhet! Och Liseberg med dig förstås!

image84 







Jordgubbar och mjölk

image101





Sommar måste ju vara asfalt som luktar blött

image87






Sommar är frukost (jordgubbskräm och mjölk) på verandan, följt av en barfotapromenad i gräset...
Sommar är minigolf och mjukglass med strössel på Japan...
Sommar är att grilla flintastek och sitta på altanen hela kvällen tills myggorna tvingar in en...
Sommar är doften av nyklippt gräs...
Sommar är att vara på stranden och sola, bada och spela beachvolley hela dagen för att sedan åka hem, brännskadad och med ett kilo sand i bagaget...

image86







Havet

image88







vattenmelon, köldskador från AC:n och skavsår mellan tårna!

image90







det va på den tiden då vinter var vinter och sommar var sommar. Det va på den tiden julen inte va en sprucken illusion av en lyclig tid. Det va på den tiden sommarlov inte va sommarjobb.

För när jag var liten var sommarnätterna alltid varma


image103






* Att gå hem från krogen i soluppgången
* Solvarma klippor
* Färskpotatis
* Att inte kunna sova pga fågelkvitter
* Vitt vin mitt på dagen
* Linne och shorts fast än klockan är 23.

image91







Allt som luktar sommar:
-eld
-strandsvett
-myggmedel
-kobajs
-havet 


image92







fotboll

image93






nakenbad och kottar

image94






att cykla ute på landet utan klocka och mobil

image95






grilla

image96






ligga på rygg under klarblå himmel

image102






mjukglass på linnet

image98





jag minns hur min mormor alltid plockade egna bär och rårörde dom med socker, det är sommar för mig

image99




palla äpplen

image100











Sommar, precis som vi vill ha den...


...

Jag är fruktansvärt ledsen men idag har jag inte ens kanderade jordnötter att blogga om. Vaknade 17.20 och har suttit här konstant sen dess förutom då jag gick till köket och gjorde två ostmackor, tre knäckemackor och ett glas oboy samt att jag varit på toaletten tre gånger, det två första gångerna kissade jag, tredje gången duschade jag. Med lite tur så kanske min kväll tar sig och jag blir bajsnödig men samtidigt känns det lite för mycket att hoppas på.





image80














Jordgubbs-saft




Sten-i-sko





Druva

Jag duschade idag...visst, det hör inte till ovanligheten (hur overkligt det än låter) men idag duschade jag två timmar och tre minuter och det var SWEET! Believe it sister!

Och kontentan av 2 timmars duschande tillsammans med mörkbrun hudfärg är väl ganska uppenbar...ett JÄTTE russin!



image78






Sen måste jag bara understryka hur gott det är med kanderadejordnötter...och mandlar...undra om ALLT kanderat är gott?! Undra om "Hunken" skulle smaka bra som kanderad "Hunk"




Och vad vore mina nätter utan "Spin City" och "Miami Ink"!


image79
Kate Von D doin´ her shit...





Jordgubbs-saft
Jag nös Ida i ansiktet
Att Sven ringde
Slam med Hanna på söndag
Mina hemgjorda klyftpotatisar
Duscha
Brevet jag fick från Katrin

Sten-i-sko
Mitt oangemang
Min dygnsrytm (japp, fortfarande, vaknade 17.15)
Att jag fortfarande är "mellan två jobb"
Att inte veta
Vädret (piss-vädret)


Nattliv

JÄVLA Erik Myrlund!

Fy fan vilken trasig människa jag är! Klockan är 02.47 och det tog Erik TVÅ minuter att blåsa mig på 160 kronor! 

OCH JÄVLA
Siv, tre gånger i rad kom kärringen fram, TRE GÅNGER I RAD!!!! Och ledtrådarna var, "Allahjärtansdag" och "Bud" och "Blommo....." och hon svarar CHOKLADLIKÖR, FAAAAN!!! Britta trodde stenhårt på CHOKLADBÅT (!?) Som pricken över i:et ringer Låntradar-Jerka in och gissar på CHOKLADÄGG....



image75





Gud är ju uppenbart inte svart...






Sen vill jag ge en känga till min bästa vän "Tysken" som försöker skylla vår dåliga relation på spriten, jag citerar: Jag är ledsen för att jag inte ringt...men fy fan vad full jag är (på riktigt).


image76
Sven Sigurdson -
En riktigt bra kille eller en tickande bomb?!








Och Erik, om du tror att jag kommer att hooka upp dig mot ett par skridskor igen, nästa jul så kan du glömma det brushan!



Jordgubbs-saft
Öppen eld
Idas och min ommöblering
Narnia (serien från 80-talet)
Fotbollsträning idag
Tradera (mina och Glenns basketlinnen)

Sten-i-sko
Mitt telefonkortssaldo
Mitt sockerberoende
Halebop (jag har inte haft täckning sen Berlinmurens fall)



Jesper Näsman

Nä, jag vill verkligen inte vara han; pessimisten som aldrig är nöjd, ...men just nu finns det mycket jag saknar och en av alla dessa ting jag saknar är sommaren. Det finns så mycket med sommaren som är inte bara bra utan suveränt.

Sommaren för mig är bland annat att:

...barfota, i basketlinne och shorts springa till "Baloo" och hämta ut paket utan att människor ser konstigt på mig

...gå ut och ställa mig mitt i ösregnet och njuta just för att det regnar utan att människor ser konstigt på mig

...grilla kycklingfilé på balkongen med "Erykah" som ledmotiv utan att människor ser konstigt på mig.

...ligga på rygg i "Slottsskogen", lyssna på "The Tiny" och räkna mina egna andetag utan att människor ser konstigt på mig

...sitta nere vid hamnen, äta McDonalds mjukglass med chokladsås och vissla på "Sensuella Isabella" utan att folk ser konstig på mig

...låna ut mina skor och jacka till Jonie för att sedan (barfota och i kortärmat) gå från Masthuggskyrkan till "Trågårn" utan att människor ser konstigt på mig



Alla dessa ting har jag praktiserat sedan oktober tills i skrivande stund och människor har en viss tendens till att se lite konstigt på mig när jag barfota, längs Karl Johansgatan möter dom i 4 plusgrad eller när jag tänder grillen på fjärde våningen och nästan för glatt vinkar åt mina grannar som i köket gömmer sig bakom sina ganska tråkiga gardiner. Samtidigt så känns deras dömande blickar ganska befogade när allt kommer omkring, det är väl rent ut sagt mot lagen att elda på balkongen...aja, jag får helt enekelt vänta in sommaren (även om den inte rättfärdigar mitt grillande på balkong).

Nu vet inte vem som läser den här bloggen men jag vill veta hur jag ska definiera sommaren. När jag satt och som mest funderade över vad sommar är för mig så kändes det som att sommaren är så mycket mer än vad jag kan tänka mig, så om du läser just detta blogginlägg; vad är sommar för dig, hör av dig så att jag kan publicera en rättvis och emotiv definition av ordet sommar . maila: [email protected] , messa: 0706940017 eller lämna dina fotspår i sanden i form av en kommentar!



image73
2007-11-15 Sommar för mig *McDonkens mjukglass med choklad-kola topping...









Jordgubbs-saft
Jordgubbssaft
Långa skogspromenader (japp, precis sann kontaktannons anda)
Hemlagade köttbullar
Sockerdricka (hur får jag tag i ett pippi-träd?)
Att min kära bror snart kommer hem (har inte sett skymten av honom på över ett år)
Wet Willie (att utföra)



Sten-i-sko
Kokta morötter
Långa skogspromenader i uppförsbacke
Sista Greys avsnittet, säsong tre, avverkat (och manusförfattarna strejkar)


Picasso


Jag borde ju vara väldigt trött nu, jag har inte sovit på 35 timmar så jag borde ju vara väldigt trött men det är jag inte. Nu kanske ni tänker; Vad är det egentligen för fel på den där killen, shit, skaffa ett jobb kompis! Och vad fan gör han uppe hela nätterna!?


Okej, okej, okej. Vissa skriver symfonier, andra bygger broar eller genomför öppen-hjärnkirurgi...jag är inte en av dom!



Jag MÅLAR...´n THAT IS WHAT I DO!!! 

Dock så suger jag ganska hårt och jag har nog några penseldrag kvar innan jag kan ta mig an mitt "sixtinska kapell". Men det är förbannat skoj and that got to count for somthing!?

image71
work in progress...








Imorgon ska jag göra min första träning med Järnbrott IF, blir det löpning i 90 minuter åker jag hem och lägger mig framför TV´n.





Nu är det nog dags för mig att börja tänka på refrängen, det är en dag i morgon också, eller vad säger du "Hångelkungen"?!

Somnar jag inte inom tjugo minuter slår jag något hårt i främre pannloben. Sen hade det varit kalas om någon som läser detta kan ringa och väcka mig typ klockan 10.00 imorgon, om jag inte svarar så kanske ni kan ringa en ambulans eller något istället.


"I AM LEGEND", se den, den är helt okej!






Jordgubbs-saft
Fotbollsträning
Torrentscan
Idas kladdkaka
Vatten

Sten-i-sko
Försäsongsträning
Sömnlöshet
För mycket av Idas kladdkaka



Smörgås

Japp, nu har man gått och blivit kär (igen). Konge, du vet ju hur det är.

Ellen Page
heter hon och hon har huvudrollen i en väldigt bra film som heter "Juno" (hon gör även en heroisk insats i "Hard Candy"). Något som också bör nämnas är att soundtracket till "Juno" är smått genigaliskt, att Ellen och Michael Cera gör lös med gitarr och stämmband på spår 19 gör ju inte soundtracket sämre direkt.



image66
Ellen Page...








Men ingen fara på taket Hanna

du är fortfarande...
  




på min...






och tillsammans...
 




är vi...
    













Juffe, snart är det du och jag en ljummen våreftermiddag, två kokta med bröd och på raden strax ovanför oss gubbarna som alltid vet bäst! Men nä, det behöver fan inte vara vackert...
 
"Det är nämligen en lögn att fotboll måste vara vacker. Fotboll kan vara ful, skitig och elak. Den kan vara destruktiv, kampfylld och orättvis och det är paradoxalt nog nästan då den är som vackrast"
-Mats Olsson











Jordgubbs-saft
Bio
Sova till 17.30
Min syster
CL som väldigt snart sparkar igång
Min bror (som jag inte sett på över ett år)
The Velvet Underground - I'm Sticking With You


Sten-i-sko
Sova till 17.30
AMS
Att Matt Webble enbart gjort en låt




Rotfrukt



Jag vill inte se mig själv som någon materialist men ärligt talat, fy fan vad skoj det är att få presenter! SÄRSKILT när man inte förväntar sig det!

Hur som så fick jag en present av Hanna idag, en sjal och ni måste ju hålla med om att det är fett snygg och den lyckas även matcha tavlan som "Glenn" och jag målade när vi var lite "busiga i huvudet".




image65









Ikväll bjöds det på parmiddag och vuxenpoängen stod som spön i backen! Tillställningen innehöll allt; fint upplagd och god mat med rotfukt, avancerad dissert efter recept, belevade dialoger om film, musik, mat och teater. Efter att vi smidigt förflyttat oss in till sällskapsrummet avrundades kvällen med lite kulturell stimulering i form av en mycket trevlig och icke hollywodproducerad dramakomedi...en toppenkväll helt enekelt, tack David och tack Maja.




Nu är det hög tid för mig att sparka igång "Dexter" som faktiskt överraskade mig och nästan svepte mig av fötterna med sin elegans och nästan psykogeniska inverkan.







Jordgubbs-saft
Min nya sjal
Filmfestival snart
Syskona Hede med Maja
Att jag hittade min universalnyckel till Liseberg (en nyckel som går till typ PRECIS ALLA dörrar, portar och grindar inne på Liseberg)
Davids och Majas lägenhet


Sten-i-sko
Ett avsnitt kvar på Grey´s säsong 3
Rödbetor
Djurgården som inte har hört av sig till "Kalle-plus"


Ica-time

Okej, okej, okej. Vissa skriver symfonier, andra bygger broar eller genomför öppen-hjärnkirurgi...jag är inte en av dom!




                                                                    
Jag gör POPCORN!!!!!!!


image64


HELL TO THE YEAH!!! THAT`S WHAT I DO!!!! Och tro mig, jag kan mig skit!!!


Och det är fan inte hur som helst du svänger ihop en godkänd skål med popcorn. Du har vissa faktorer du bör ta med i din planering när du väl bestämt dig för att huvudlöst ge dig in i popcorn-businessen, så som; värme, typ av kastrull, mängd och typ av olja, mängden smör och kanske den mest vitala steget i hela popningen; handledsknycket, och handledsknycket föds du med, det är inget du kan dopa dig till, antingen har du det eller så har du inte det och om du inte har det kan du lika gärna kasta in handduken kompis!





Idag har jag även hunnit med att shoppa med Ida...hon handlade smör, bröd, ägg och mjölk, jag handlade salta-pinnar, Päronsoda och Marabou-daim.

...vi är ett bra Team...jag och Ida.












- Hej, jag heter Nicolas, jag är chokladmissbrukare.

- Hej Nicolas!








Jordgubbs-saft
Fotbollsträning om två timmar
Min popcornkastrull (ärligt talat, vad skulle jag göra utan dig?!)
Painkiller-Jane (bra skit)
Middag hos Hannas bror

Sten-i sko
Papercuts
Att jag inte har åkt nå snowboard i vinter
Min gitarr är ostämd
Min lön är slut




McGyver


Vad gör du när det går upp för dig att du ALDRIG NÅGONSIN kommer att se lika bra ut som Cuck Norris när han briljerar i baröverkropp i TV-shop. När det står klart att du inte ens har råd med "Total Gym" och du finner dig själv i fosterställning, hejdlöst gråtandes under ditt eget köksbord 03.20 en tisdagsmorgon?!

Du tar första och bästa rälsbus in till Vasa Viktoriagatan, lokalisera 7:ans gatukök, slå näven i disken och beställ en 200 grammare med allt plus extra dressing men utan gurka, sätt dig sedan ner och fundera över om du någon gång blivit munknullad, har du det så vet du vad det handlar om (då är det bara att blunda och gapa), har du inte blivit det så håll i hatten kära du för nu är det nära....riktigt nära.



image62






Tack Linnea, för nattsällskapet!





Och tack Richard Dean Anderson , tack för ditt hår men framför allt så vill jag tacka dig för den högkvalikativa underhållningen du bjuder mig på 04.15 en tisdagsmorgon när vettiga människor med vettiga jobb sover men då jag i en alldeles lagom sockerpsykos sitter framför Tv´n och nästan maniskt häller i mig den sista julmusten samtidigt som jag ibland, oblygt och onyktert tar på mig själv. Tack kära Dean.















Jordgubbs-saft
Anja Perssons icke exiesterande mediaträning
Hanna (som ryms i mina handflator)
7:ans Gatukök
Morgan Påhlsson
Spårvagnskort för 300 bagis
Linnea som är vaken när jag är vaken


Sten-i-sko
Svens och mina lyxproblem
Telenor (jävla äckel, ni är skyldig mig 550 spänn, jag tar INTE kort)
Räkningar (mina)


RSS 2.0