Johan är underskattad

Johan är underskattad, som smuts är Johan underskattad.
.
.
.
.
.
Nu ska jag försöka sammanfatta den gångna helgen utan att bli censurerad:
.
Jag hatar Johan...jag älskar att jag hatar honom och jag hatar att jag älskar honom.
.
.
.
.
.
Jag hatar att älska Johan när han vägrar betala för maten vi köpt tillsammans men ändå äter mest!
.
Jag hatar att älska Johan när han en hel helg, oavbrutet, gnäller över att jag andas när jag sover!
.
Jag hatar att älska Johan när jag bjuder på en Hamburgare men Johan insisterar på att dricka upp min läsk och äta upp mina strips.
.
Jag hatar att älska Johan när han säger: "Men bruuush, visst blir jag full på den här" men ändå dricker upp min öl!
.
Jag hatar att älska Johan när han på två dagar gör slut på precis allt toalettpapper som någonsin existerat!
.
Jag hatar att älska Johan när han efter blott en timme på krogen lämnar mig för ett skabb och sen vägrar svara när jag skriver till honom.
.
Jag hatar att älska Johan när han seriöst skäller ut mig för att jag eventuellt råkat släppa vind i min egen säng för att sedan rulla in sig i mitt täcka och sedan fisa sönder mitt lakan!
.
Jag hatar att älska Johan när han loggar in på min Twitter och censurerar mig som om jag vore ett hot mot demokratin!
.
Jag hatar att älska Johan när jag räddar livet på honom och han pissar mig i ansiktet!.
.
Jag hatar att älska Johan när han blir genuint missnöjd över att jag är för fet för att sova på soffan.
.
Jag hatar att älska Johan när han noterar att han luktar svett men vägrar att duscha!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Samtidigt kom det hela att bli en av de allra bästa helgerna på länge. Du är fin Johan, trotts att du är det mest lortiga jag känner så är du fin.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
I natt faller våra tankar på Niad och Imad med familj.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
"A smile can brighten the darkest day"

Episkt

När jag och Johan vaknade i morse efter att Johan sprungit på toaletten exakt 26 ggr mellan 01.05 och 08.32 kände vi omgående att det låg något i luften. Man kunde nästan ta stämningen av förväntan.
.
Efter att vi skickat iväg Far och Syster rakt in i ett festivaltåg slirade vi i väg på bolaget, det tog Johan två sekunder innan han slickat upp kassörskan i en verbal brygga. Efter vårt minst skrivet våta besök på Systemet var vi taggade som fan och vi tog sikte på Bullitt. Vi var lite tidiga så vi väntade...och väntade...och väntade och Johans humör sjönk...och sjönk....och sjönk och det var under dödshot jag panikartat ringde Pelle Liif för att be honom så snart som fysiskt möjligt, förmedla numret till Bullit Bar&Kök.
.
Klockan var exakt 14.17 lördagen den 29 Maj 2010 och jag kommer aldrig att glömma vad jag gjorde just det klockslaget när jag nåddes chockbeskedet. Jag stod utanför Bullitt med Johan Eriksson...
.
Första försöket var det upptaget, 2 minuter senare vänder sig Johan mot mig och jag hör vad restaurangchefen säger på andra sidan luren men jag kan inte tro det, jag vill inte tro det och jag ser hur Johans livsvilja rinner honom ur blicken.
.
Aja, för att göra en ganska kort historia lång. Man hade skrivit fel på hemsidan och öppnade inte 14.00 utan 16.00. Efter att vi resonerat fram och tillbaka bestämde vi oss för att dump vinet och ölen i en passande buske för att sedan kolla in Kulturfestivalen i Stadsparken och sagt o gjort.
.
...och visst var det värt de 40 kronorna vi betalade i entrén då festivalen tema i stort enklast beskrivs i form av detta foto:
.
Att det regnade hundar och katter gjorde inte så mycket...
.
.
.
.
.
När sambatrummorna tystnat var klockan äntligen 16hundra och det vankades nötkött. Väl på plats hookade vi upp med Camilla och hennes karl...och fy helvete vad maten smakade bra!
.
.
.
.
.
I ett regn som inte går att beskriva med ord, än mindre med svenska ord, tog vi oss hem och som det stod skrivet i stjärnorna skulle det bjudas på en fest som skulle få självaste Valhall i gungning. Jag kastade mig handlöst ner till tvättstugan för att hänga vårt tyg på tork. När jag kastade mig upp tillbaka till lägenheten, redo att sjösätta festen som i Koranen nämns vid Dajjal - Jordens undergång, all ondska någonsin skapad osv, möts jag av...
.
.
.
.
.
Så blev det med den festen...
.
.
.
.
.
Synd...
.
.
.
.
.

Bullitt

Bullitt Bar&Grill, that´s what´s up! Har du inte haffat en burgare på Bullitt tidigare är det hög tid för dig att du tar ditt förnuft till fånga, fastar en vecka för att slutligen bege dig till Uppsala - Västra Ågatan 14 för att vara exakt!
.
.
.
.
.
Men dessförinnan blir det ett besök på statens offentliga dekadensfabrik - Systemet. Efter att vi inhandlat vår misär på burk och efter att vi låtit oss förföras och utnyttjas av Bullitts magiska Burgare lutar åt Saluhallen, dels för att Johan inte har med sig något Kår-leg och dels för att medelåldern sägs vara runt 14-15 år.
.
.
.
.
.
.
.
"Sedlighetsroten bestiger allt annat än berg"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Vart är skum-Sven en dag som denna? Man kanske skulle höra med Jorge - pir 15.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nästa vecka bär det av till Norrtälje - www.custombikeshow.se is the place to be! Drömvägg produktion tillsammans med Torvision kommer att täcka den 20:e upplagan av Custom Bike Show 2010. Och för första gången är det jag som kommer att ha Johan som alibi och inte vise versa. Normalt sett är det ju jag som är Hunkens Blattealibi men nästa helg kommer Johan med all säkerhet att få figurera som mitt Mc-knutte-alibi. Med Johans Pegasus-hästsvans kommer vi att helt obehindrat, kunna röras i precis vilket MC-gäng som helst och i egenskap av dokumentärfilmare är det en gudabenådad egenskap.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nu ska jag rodda lite medan Johan sover som ett barn.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bless!

Ecka E

Det finns så otroligt mycket som rör sig i mitt huvud men jag tror att jag helt enkelt låter bilden tala för sig själv:
.
.
.
.
.
Johan, vad vill du med mitt liv. Varför ser du ut som du gör?
.
.
.
.
.
Det var tänkt att jag, Kalle, Johan, Jennie och alla mina andra kompisar skulle grilla i dag men då hade jag inte räknat med att Johan skulle åka på ägglossning mitt i kalaset. De syrliga och bittra kommentarerna stod som spön i backen medan jag desperat försökte få fyr på grillen och efter mycket om och men lyckades jag tillslut med det omöjliga. Men då började gnället om att jag tagit med på tok för lite mat trots hinken med nästa 1 och ett halvt kilo kroketter och trots säcken med nästan 1 kilo kyckling. Senare skulle det visa sig att maten både räckte och blev över. Det skulle även visa sig att Johan borde omyndighetsförklaras då han inte är i närheten av att veta vad en rimlig portion med mat är i förhållande till vad hans mage rymmer och än mindre föra sig i socialasammanhang.
.
.
.
.
.
Nå väl, nu är det som det är. Som tur är har jag bestämt mig för att berusa mig i morgon. Dels för att stå ut med Johans smått eländiga attityd men också mycket på grund av att jag måste ta vid där jag avslutade med Josefin senaste fyllan, Josefin som för övrigt ska på lagfest i morgon. Bra tajmat där Nicolas.
.
.
.
.
.
Nu kanske jag får gå och lägga mig. Jag vet inte om ni vet det men jag får inte gå och lägga mig innan Johan somnat. Varför vet jag inte men det jag vet är att han tagit min madrass, mitt täcke, mitt lakan och mina kuddar. Det som finns kvar är en sängstomme.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Fridens!

Svart

Jag är svart på allmänhetens begäran.





I morgon kommer Hunken och jag bävar inför helgen. Som ni vet är Johan långt ifrån en frisk man och tydligen ska det förtäras en del illegala substanser på lördag. Att sitte här och veta att Erik Eriksson anländer vid lunch i morgon är detsamma som att sitta med Pandoras ask i knät för att försiktigt lyfta på locket och kika in i den gläntande springan.





Nu är transportstreckan snart slut. Snart börjar sommaren 2010, sommaren som kommer att bli något alldeles extra ordinärt. Sommaren som kommer att bli episk, sommaren det kommer att skrivas dikter och prosa om. Sommaren 2010, sommaren då jag jobbade heeeeela sommaren. Just därför tycker jag att jag gott kan unna mig en resa till London tillsammans med Kalle-Plus.





Tenta om 9 timmar, spontant känns det bra men vi vet ju att det, oavsett magkänsla, kan sluta i att man kraschar och brinner. Men någon måste ju göra det också. Aja, jag får trösta mig med lite Hunk och häng i Eko-parken.




Det regnar. Så jävla fint.






Jag saknar saltvik...










And after the night comes...








"Sunrise, sunrise / Looks like mornin' in your eyes"











Sommaren

Sommaren är bäst på natten!
.
.
.
.
.
.
.
.
Johan och jag...någonstans i Norge.
.
.
.
.
.
.
.
.

Förakt

Jag hatar mig själv. Jag hatar mig själv för min totala avsaknad av självdiciplin, jag hatar mig själv för min helt kassa medvetenhet vad gäller ekonomi och jag hatar mig själv för att jag precis såg finalen av "Anna Anka söker assistent". Även om jag inte såg hela finalen, ens 10 minuter så hatar jag mig själv. Jag hatar mig själv nästan lika mycket som jag hatar Aftonbladet som gjort Anna Anka till någon form av efterbliven folkidol i stil med Lill Babs.

Aftonbladet kan suga mig...










Nu vankas det köttfärssås och spagetti, gilla det eller dö. Sen ska jag försöka få upp en ljudfil här men jag kan inte lova något.


Bless

Logga

Tillsammans med fantastiska Stina Örjansdotter tar "Drömvägg"s logotype form och bilden nedan är väl vad som kommer att ligga i grunden för hur den färdiga logotypen kommer att se ut.

Det tog mig exakt 24 timmar att tvätta bort sprayfärgen från min vänstra hand och arm.










Nu när jag äntligen fattat tycke för Uppsala så flyttar jag. Givetvis kommer det att bli fantastiskt att bosätta sig i Gbg men jag börjar bli riktigt less på att dra omkring som någon jävla tattare. På 16 månader har jag flyttat 5 gånger och fler kommer det att bli. Hur som, snart är min tredje termin slut och det har gått löjligt fort, jag ser fram mot sommaren även om hösten känns oviss. Jag tror att ovisshet är min arvedel.





Och nu kallar Josefin mig för Niclas. Tur att inte Goude är här.





Det enda som kan rädda upp det här är lite popcorn, synd att jag inte äger några popcorn...inte ens ett. Josefin som krossade min kväll borde komma förbi med en skål kan man ju tycka.




Det regnar ute, man kanske borde gå ut.



Vi skrivs sen.

Mugshot!






















Regn

Fan vad trött jag är på studenter!

Studenter som går att dela in i tre kategorier:

1. Studenten som nyss gått ut från Samhällsprogrammet och än mer nyss funnit meningen med livet, dvs korridorsfester och flogstavrålet. Dessa avskräde till människor festar 24/7 och tycker att det är helt legitimt att bajsa på sig, slåss och gråta så länge du har ett kårleg.

2. Den extremt bajsnödiga studenten. Studenten som först talar om för dig att det är portvin han eller hon dricker och som sen, med det mest avancerade akademiska språk hon eller han förmår att frambringa, förklarar för dig varför vetenskaplig demokrati är bättre än den praktiska, varför värdeteori väger tyngre än handligsteori och att patriarkatet måste rivas.

3. Studenten som stolt förklarar att hon eller han tar livet som det kommer, att hon eller han liksom bara flyter med och att du självklart är inbjuden till dennes korridorsfest/födelsedagsfest, 38:e i ordningen. Studenten som är en aningen för gammal för att springa omkring med en sexpack-kartong på skallen och vråla "Eriks syrra shalalalala, Eriks syrra shaaalalaalala". Studenten som sedan slutet på 90-talet levt i förnekelse och som har läst allt från Ukrainskfolkmusik 15p till Lysröretshistoria 5p.

Frågan är vilket led jag bör rätta in mig.



Varför är det så självklart att hälsa på personen i hissen innan 23.00 men inte efter?










Jag har skrivit det tidigare men det tåls att skrivas. Det finns något himla fint i att tvätta på natten. Och just denna natten känns som en natt att omfamna.


...och när jag väl lägger mig och sluter ögonen kommer jag att somna in till: http://www.rainymood.com/











Sov gott


Valborg 2010

Ekonomikumparken 20100428 15.00

Ekonomikumparken 20100430 12.00


Ekonomikumparken 20100430 23.30











RSS 2.0