http://www.earthhour.org

Gör något vettigt mellan 20.00 och 21.00 ikväll...



image175




Ikväll klockan tjugohundra beräknas 30 000 000 mäniskor runt om i världen släcka sina lampor och stänga av elen för att göra en global insats för miljön.

Projektet heter "Earth Hour", http://www.earthhour.org/ och är ett australiensiskt initiativ som startade förra året i Sidny. Världsnaturfonden har givetvis ett finger med dom också...


För dig som tänk sitta framför Tv´n ikväll mellan 20.00 och 21.00...

Svt 1 - Winston Churchill, Brittisk-amerikanskt tv-drama från 2002. Det är mitten av 1930-talet och Winston Churchill är finansminister. Hans politiska karriär är på väg utför, den familjeförmögenhet som varit hans trygghet är på upphällningen och relationen med frun Clementine är i gungning...*GÄSP*

Svt 2 - Livets röda tråd, Brittiskt drama från 2006. Prästen Geoffrey vägrar betala en ny skatt och hamnar i fängelse. Där får han dela cell med Reggie...Hahahaha, kom igen nu SVT!

3:an - Chuck börjar anpassa sig till sitt nya liv som spion, när en läkare som skulle kunna bota honom blir mördad. Han tvingas kämpa för sitt liv...Ännnu en amerikans halvdassig-halvsatsning om någon som alltid lyckas var på fel ställe vid fel tidpunkt men som alltid lyckas överleva.

Kanal 4:a - Körslaget, Här har Siw Malmkvist, Marko "Markoolio" Lehtosalo, Brolle Jr handplockat sin egen amatörkör...Jag vilar min väska!

Femman - Las Vegas, En mystisk cowboy betalar Montecitos skatteskulder och blir den nye ägaren...det finns en regel inom tv-produktion...allt som innefattar "en mystisk Cowboy" är ohälsosamt för dig som Tv-tittare.

kanal 6 - Fear Factor, Amerikansk realityserie från 2004...jag hoppas inte att jag behöver utveckla.

Kanal 9 - Kommissarie Dalgliesh, Brittisk kriminalserie från 1983...ännu en scherlockholmes-serie från 1983 om indisk kommissarie i england...i svartvitt?



No futher answers your honor...




Så våga fimpa Tv´n i 60 minuter...tänd lite ljus, bjud över en vänn...Jag lovar att jag kommer att mörklägga en timme...






Knutby

Påsken firade jag i Guds hemstad Ljungby tillsammans med Juffe och Hålken. Och helgen kan väl ganska snabbt sammanfattas med substantiven: Tårta, innebandy och dödsångest.

image173
Tårtan var grymt god...dock förstod jag aldrig varför Juffe och Sara tog halva tårtan ut till köket och sa att dom skulle slänga den...och sedan kom tillbaka med grädde fulla ansiktet.









Innebandyn komenterar jag helst inte...men låt mig skriva såhär...tänk dig att motståndar laget spelar varje match med en man mer på planen...föreställ dig sedan att den här extra spelaren är Gud...eller Jesus (i en match). Har du oddsen med dig eller emot dig...









Det var ett tag sedan...jag hade nästan glömt bort känslan...känslan av att  veta att du ska dö, när allt passerar i revy....det var ett tag sedan...men här om veckan blev jag ännu en gång naket och kallt påmind om hur bräckligt livet är. Ni som har åkt bil med mig vet att det kan gå "lite fort" ibland. Tänk er då in i den situationen att JAG åker bil med någon och tycker att det går "lite fort". Det borde säga en hel del...och se så det lyser i ögonen på henne...hon kör som...hon kör som...som BESATT!
image174
...jag har aldrig, ALDRIG varit så rädd...och när jag bad henne, med gråten i halsen, att för guds skull sakta ner, skrattade hon och skrek: Det är inte jag, hahahaha, DET ÄR INTE JAG!







Idag är det pimpning av lägenheten som gäller för idag ska det festas och ätas snacks så att det står härliga till (varför säger man så)! Men först ska jag ansöka om Ica-Kundkort.









Jordgubbs-saft
Jag gjorde popcorn i natt som smakade som...popcorn från himlen!
Fildelning!!!!
Roma - United (på tisdag)
Team-hallon (dragés med hallonsmak)


Sten-i-sko
Det var ett tag sen vi sågs...Caroline Enoksson
CSN, varför måste ni suga röv?!



Where Do You Go To (My Lovely) - P. Sarstedt

I natt saknar jag dig Hanna, i natt saknar jag dig lite mer än vanligt...
image172









...och jag skiter i uppsminkade tv-hallå´er med push-up behå´er....





Good Things

Shit...det är mycket nu brushan...flyttat in till stan och sånt...eller hur Sven?!

Vi hade vår sit-down med LoopTroopRockers (som dom nu mera heter) för någon vecka sedn och vi boostade vår projekt så gott vi kunde och visst fan var dom på även om vi har en del att styra i. Den 23:e April släpper dom sitt 4:e och se nu till att ni masa er iväg till eran lokala skivhandlare och betala för skivan istället för att tanka den! Du kan förhandsboka den via LTR´s hemsida: www.looptrooprockers.com

"Good Things" heter den...
image169









Jag har börjat att få lite hår också...Ida tyckte att det var på sin plats med lite tofsar...det tyckte inte jag.
image170









Just ja, jag måste ju bara lägga upp ett kort på Judas när han hets-dricker sop-öl...och med sop-öl menas öl som Judas på ett eller annat sätt gömt i en soptunna eller liknande, för att sedan nosa upp och förtära.
image171









Nu är det dags för mig att ge mig ut på tur...och idag lutar det åt spårvagn 9 och sen spårvagn 6. Friden sliljor!








Jordgubbs-saft
Apelsin-saft
Ida (vad skulle jag göra utan din och din mobil)
Ljungby och Jenny
Min träningsvärk som nu lämnat mitt högra lår...efter en vecka.
Fest imorgon


Sten-i-sko
CSN, vart är mina cash!?
Svenska C (naivt av mig och tro att jag skulle äga)
REGN!!!



Öl

Linnéa har uppdaterat sin blogg och jag kan ju inte vara sämre!




Här om veckan var det jag och Judas mot värden, vi skulle på Pusterviksbaren och härja akompanjerade av rap-gruppen Cunninlynguists från the states. Insläppet började 19.00 och vi tänkte att det kunde vara bra att vara där i tid. Klockan 18.50 ringde Judas och sa: Nu åker jag från Frölunda, men jag har 4 bärs jag måste knäcka sen måste jag äta nått.

Efter mycket om och men och efter Saigon och efter att vi gömt Judas 3 återstående bärs i en soptunna utanför Pusterviksbaren så var det dags för...
image168
...och shit vad tighta dom va, lätt fetaste konserten på länge. Till och med Goude befann sig i eufori. Han sammanfattade det hela med: "helst vill man ju ha bas, gitarr och trummor med det här funkade ju hyfsat det här med".

Later hookade vi upp med Anna P och Mike. Vi drog till Kontiki och fick ta del av, kanske årtiondets sämsta freestyle-session. 




Ah, just ja...den 29:e Mars är det fest här på Chapmans! Och har du inget bättre för dig så kom hit och hälsa på! 29:e Mars, en lördag! Bli där eller bli fyrkant! (är det coolt att skriva så?!).








Jordgubbs-saft
Kvalitetstid med Freddy, hur kan man inte älska dig kompis!
Cunninlynguists, tack som fan för en löjligt tjock kväll!
Simpsons


Sten-i-sko
Att jag aldrig har pengar
Ida mår illa och tänker kräkas på min laptop



Café

Igår var en bra dag! Hanna fixade ett jobb åt mig på Condeco...typ, hur som, tack som fan! Sen badade vi nakna och naiva i vårsolen, vi gick på kulturmuseeumet och tittade på vykort och bläddrade i jävligt creddiga foto-böcker. Vi hann även med att gå på bokrea och äta nyttigt på "Andrum".
image167
Här badar Hanna naket och naivt i vårsolen...se så naiv hon är!








Sen bar det av till Davids fett hippa reklambyrå (med Fat-boy sitt-puffar). Medans Hanna stod för veckans regression hejade vi på lite folk (viktigt folk såklart) och kollade in Davids solo-projekt. Något som bör nämnas är att David INTE är någon wigger oavsett vad ryktet ute på Hisingen-Island säger. Dock så verkan han ha mad skills för det han håller på med (det är ju hur mycket som helst).

Efter fotbollsträningen bjöd Ida på pizza och dagen var fulländad.








Nu sitter jag och funderar på om jag ska kolla på V.I.P med Pam eller om jag ska tjyv-tvätta mina sängkläder...det lutar faktiskt åt popcorn och Pam...








Och Linnéa är i NY, det finns nog inte ord som kan beskriva hur avundsjuk jag är på henne. Aja, bara hon har med sig en fotboll hem till mig så blir jag nöjd. Vi ska jag kasta boll i Slottsskogen!








Jordgubbs-saft
Ida som ekonomiskt tagit mig under sina vingar och göder mig
Vårdag med Hanna
Jag har hittat "Spin City" till Sven
Snart blir det Hunken och Det Svarta svaret i en stad nära dig (om du bor i typ...Falkenberg)
AMS (när jag skiter i att gå dit)
Fanta


Sten-i-sko
V.I.P
Mina sängkläder som fortfarande luktar nytt
Vårsol med orkan




K-town, day 7

Idag bjöd Fanny på käk, gott sa vargen...starkt sa Fanny och frustade som en brunstig älg-ko. Sen var det work-shop i BlueVillas bat-cave men innan we went down town gick Fannys gitarrfodral mannekäng med Fanny. Fannys gitarrfodral MÅSTE vara det största gitarrfodralet i världen...som en enda stor våt dröm för män om El Mariachi och Al Capone.
image165







Jag önskar att jag kunde bjuda på lite shit med Hunken och Mjukbrallan...Aja, jag ska jobba på det...men jag vet fasen inte hur man upp enbart ljudspår...om någon vet så hör gärna av er!








Jordgubbs-saft
Fannys matlagnings-skills
Fannys och Eriks skills på gitarren
Jack Johnsons nya (gratis är gott)
Mitt (Konges) PS2


Sten-i-sko
SJ´s Kust-till-kust (fortfarande)



K-town, day 6

Vart fan skulle vi göra av en dag som denna...det måste ha varit 25+ i skuggan när vi vaknade. Efter att vi rivit av en match på Konges svettiga PS3 och solen stod som högst fanns det egentligen bara ett sätt att fånga denna dag...Böda strand. För övrigt är Hoffmaestros live-version av "Size the day" bland det bättre jag hört.

So off we went...och fy vad det drog iväg...jag vill faktiskt påstå att det vi var med om idag var något av ett väderfenomen. Vi stod nosebleedsection vid östersjön men det fanns inte ett enda hårstrå i Uffes gyllenbruna "mössa" som visade det minsta tecken på havsbris...inte ett moln så långt ögat kunde nå (inte en droppe regn på flera dar) och helt jävla vindstilla.

image164
Nu finns det en anledning till att Konge halvt som halvt inte platsar i detta foto, han såg helt enkelt så jävla sur ut!








Något som bör nämnas är MusicQuizzet på Mollys lite senare som jag och Konge totalt ägde sönder...ja, dvs efter att vi messat Glenn och han Googlat oss alla svaren åt oss...men ENDÅ!








Jordgubbs-saft
Öland
Vädret i Kalmar
Google
Havet (pretto...ja, lite)


Sten-i-sko
Trots att vi fuskade så vann vi inte Quizzet

K-town, day 6

Idag stod det fest på schemat och det var Fula Fisken som hägrade. Men först skulle Hunken tillfredsställa sig själv offentligt. För att quota honom:

"Att topsa öronen är som att ha sex offentligt"
image162








Alkoholen flödade som i självaste Valhall och innan kvällen var slut så hade Konge givetvis hunnit hetsa mig till diverse banan-skämt.
image163
...och där stod jag på alla fyra...med bananen i munnen...Hunken skrattade, Sprickan pekade och Konge...Konge bara log och jag kunde se i Hångelkungensögon hur levande han kände sig....det var länge sedan jag såg Uffe så lycklig...







Shit vilken kväll det skulle bli, Konge var på het, Hunken såg löjligt bra ut och jag var brun. Kalmars vackraste svansar stod som spön i backen och musiken var fan två tummar upp, det kunde fan inte bli mycket bättre...då gick vi hem! Ja...vi gick hem...varför?! Vi vet inte...än idag är det oklart varför vi helt soniska tycket att årets bästa kväll inte var en kväll bra nog för oss...





Jordgubbs-saft
Fula Fisken
BlueVilla-freestyle
Burnout


Sten-i-sko
Att Alex-Sz-one bangade Fula Fisken
Att vi bangade fula fisken efter 00.30



K-town, day 5

Varken jag eller Sven minns vad vi gjorde denna dag så jag lämnar just denna dag öppen för förslag...


Jag minns dock att Erik fotade mig för en skoluppgift min syster brottades med...det ska bli ball att se vad som är upp när hon är klar...hon skulle photoshoppa den...och jag tror att min syster är ganska grym på photoshop.
image166





Joey...vad gjorde vi mer?!


K-town, day 4

WOOOHA! Och visst fan stod tiden stilla när Kalmars-finest vinkade in en quadruppel-order på Molly Malones, dvs 1,1 kilo nötkött, pommes, bea och coke.
image160
Det var egentligen idag Hunken fyllde så Eriks mamma Kerstin hookade upp oss mot lite hi-class burgers, jävligt creddigt av henne!








Sen bar det av på bio, Jumper för att exakt...en jävla skitfilm för att vara exakt. Men Hunken räddade upp biobesöket med att köpa godis för sexsiffriga belopp.
image161








Jordgubbs-saft
Kerstin, tack för maten
Mollys 300 grammare!


Sten-i-sko
Mitt minne som sviker!



K-town, day 3

Idag hade Konge sina spenderar-byxor på innan han ens klivit upp ur sängen och det vankades Playstation 3. Och nä...det tog inte särskilt lång tid innan Hångelkungen låg på alla fyra framför sin nyinförskaffade religion.
image158








Att lägenheten såg ut som 3:e världskriget (ett världskrig som Tysken ännu en gång troligtvis förlorat) spelade inte särskilt stor roll när Konge och jag med trådlösa PS3-handkontroller satt framför Uffes flatscreen som om Alizee korde en pole-dance.







Senare var det dags för Oscarsgalan 2008 och av någon outgtundlig anledning hade man hoppat att sända från Kanal9-studion och istället dragit hem till Pontus två strax utanför Södertälje för att live, hålla oss uppdaterade om diverse glitter och glamour. Givetvis var Pontus på topp nu när han var på hemmaplan, han droppade punchlines i stil med:

"nu är vi klara med rödamattan och allt lull-lull"

"Jo, visst börjar man bli lite gaggig"


image159








Att jag och Erik hade vett nog att checka ut i rimlig tid sved lite i ögonen på Konge som envisades med att sitta upp långt efter att Canal+ slutat sända porr.









Jordgubbs-saft
Konges spenderarbyxor
Pro Soccer+PS3


Sten-i-sko
När man inte riktigt räcker till (Anna verkar räcka till, jag kanske ska höra med henne hur jag ska göra för att nå Uffe)
Lägenheten...KALABALIK!






K-town, day 2

Idag var inte vilken dag som helst, idag var det Hunkens och även om Erik levt i förnekelse ända in i det sista så var just idag, dagen då det skulle står skrivit i stjärnorna...eller...ja...hur som, Hunken skulle hyllas för Spindelmannen hade trots diverse könssjukdomar och allmänna motgångar lyckats hanka sig fram till sin 25:års dag.

Efter att jag helt på egenhand blås upp typ 500 ballonger....
image152








...var det dags för att plocka fram tårtan som Konge egentligen inte kunde unna Hunken...
image153
För recept, kontakta adm: [email protected]








Klockan var lite efter för mycket och folk var löjligt uppklädda, alla så när som på tattar-prinsen från Idenor.
image154








Som tur var kliv Alex-Szi-one in i bilden med lite ghetto-attityd och räddade upp min sjukt slackiga outfit.
image155








Det bjöds på en hel del av de illegala medeln men någon som höll sig på sin mattkant (och såg till att resten också gjorde det) var Fanny, here she is with the finger of justice...jag försökte komma på något roligt att skriva om Hunken men fuck it...hans smell-the-fart-look får tala för sig själv...
image156








Trots att festen våldgästades av diverse icke könsmogna småpojkar  och trots att Konge somnade (som sig bör) vid 22.00 så tror jag och hoppas att Hunken hade trevligt.













Jordgubbs-saft
Crew
Szi-one and me reminisceing
Min tårta så klart!
Hur jag och Erik lurade systemet med lite tusch!
Efterfest-jam med Fanny och Erik


Sten-i-sko
Folk som inte kan bete sig när dom är bortbjudna!



K-town, day 1

So...there is was, back in the town with the big K...and damn I was hungry! Konge bestämde sig för att ta med mig till vad han kallar för "den vackraste platsen på jorden" för att avnjuta lite Thaimat...Thaimat som serverades från en husvagn bakom Ica Maxi.

image150
"den vackraste platsen på jorden"...Härligt Konge, du, jag och Kian mot världen!






Just ja, du, jag, Kian och världens största vårrulle!
image151






Sen åkte vi och handlade shit till Eriks födelsedagskalas, Konge var lite bitter som vanligt och suckade högt när jag proppsade på att vi faktiskt borde ta oss tid och göra en tårta till Hunken på hans 25:års dag.












Jordgubbs-saft
Konge och Erik (och Sprickan såklart)
Thaimat
Kvalitetstid med Kian


Sten-i-sko
SJ´s kust till kust-tåg som fan inte är något kust till kust tåg, jag måste ju BYTA TÅG TVÅ GÅNGER!
Thaimat som serveras från en husvagn bakom Ica MAXI



RSS 2.0