Fittdemokraterna

Helt ärligt, vad fan är det för fel på folk?! Vilka är det egentligen som sympatiserar med Fittdemokraterna?
.
Även om jag ställer mig otroligt skeptisk till diverse sifoundersökningar då jag tror att resultatet kan bli hisnande missvisande eftersom så många faktorer spelar in så måste jag ändå reagera då Fittdemokraterna lyckats skrapa ihop 7.2% i opinionsstöd enligt en sifoundersökning gjord i november! Visst att många sitter med en missnöjesröst i rockärmen men för i helvete, lägg den på FP, M eller till och med äckel-KD men inte Fittdemokraterna. Fan, jag blir ju upprörd! Fittdemokraterna är ett gäng nynazister som inte borde nämnas i varken media eller i entrevlig.blogg men det är fan dags att vi vaknar!
.
.
.
.
.
.
.
.
FITTDEMOKRATERNA
.
.
.
.
.

Vissa medlemmar i Sverigedemokraterna har haft kontakter med högerextrema rörelser. Anders Klarström, partiets talesman och senare partiledare under perioden 1989–95, hade tidigare varit verksam i Nordiska rikspartiet. År 2003/04 väckte partiorganisatören Tommy Funebo uppmärksamhet, då han efter att ha anklagat ledande partiföreträdare för att i realiteten varanationalsocialister, lämnade partiet.

Margareta Linderoth, enhetschef vid Säpo, betecknade i Dagens Nyheter den 8 maj 2002 Sverigedemokraterna som "ett accepterat politiskt parti". Forskaren Heléne Lööw, som följt Sverigedemokraterna i många år och ofta används av medier som en expert på partiet, har vid flera tillfällen uppgivit att partiet är demokratiskt och inte rasistiskt, nationalsocialistiskt eller främlingsfientligt.

Partisekreteraren Björn Söder har vid ett tillfälle i sin blogg på SD-Kuriren påstått att homosexualitet skulle vara en sexuell avart samt jämfört homosexualitet med tidelag och pedofili. För detta har Björn Söder fått ta emot bland annat intern kritik. Från sverigedemokratiskt håll har man poängterat att kritiken var riktad mot Pridefestivalen och sexualiseringen i samhället och inte mot homosexualitet i sig, inte minst då Björn Söder fick stöd för sina uttalanden av vissa homosexuella, även i Sverigedemokraterna.

  • Tina Hallgren-Bengtsson, som var ledamot för Sverigedemokraterna i Höörs kommunfullmäktige, lämnade partiet 1996 för att aktivera sig i Nationalsocialistisk front. Hon ansåg att Sverigedemokraterna var för klent för hennes smak och valde att engagera sig i ett extremt parti istället. Vissa sverigedemokrater anser att det är bra att personer som har extrema åsikter lämnar partiet eftersom det visar att partiet inte tolererar extremism.
  • Robert Vesterlund var aktiv i Sverigedemokraterna från 1993 till 1995 och även ordförande i partiets ungdomsförbund. Vesterlund gick inom partiet under annat namn och uppfattades av Sverigedemokraterna som en nationalsocialistisk infiltratör och sabotör i partiet. Senare avvecklades det dåvarande ungdomsförbundet. Vesterlund är numera känd som skapare och ledande inom Info-14. Han lämnade partiet 1994/1995. Partiet hävdade 1999 att han är att betrakta som infiltratör.
  • År 1991 inledde man valkampanjen med ett demonstrationståg på Engelbrektsdagen den 27 april. Marschen samlade då 150 deltagare, till stora delar skinnhuvuden och uniformerade aktivister från VAM, som brukade dyka upp på Sverigedemokraternas möten och som inte hade någon koppling till partiet och som man i mitten av 1990-talet tog avstånd från. I september höll man ett möte i Medborgarhuset i Stockholm. Bland talarna fanns Waffen-SS-veteranen Franz Schönhuber, då ledare för det tyska partiet Republikanerna. Även antisemiten och rasisten Anthony Hancock var närvarande på mötet. Den sverigedemokratiske politikern Joakim Larsson i Uppsala har kommenterat kontakterna med Franz Schönhuber. Partiet påstår att man inte kände till Anthony Hancocks bakgrund.
  • I januari 2004 framkom att den belgiske författaren Bernard Mengal bidragit ekonomiskt till Sverigedemokraternas kampanj inför Europaparlamentsvalet samma år. Expressen har gjort en utredning om Mengal och funnit att han anklagats för rasistiskt tryckfrihetsbrott. Sverigedemokraterna hävdade att man gjort en egen granskning där man inte lyckades finna något stöd för anklagelserna, varför man tog emot pengarna. Bland annat hade Sverigedemokraterna kontaktat Expo, som vägrade lämna ut den information som man hade om Mengal. Man har tagit kraftigt avstånd från Bernard Mengal.
  • Sveriges Televisions Debatt vittnade den 24 november 2004 hävdade Tommy Funebo att en kommunpolitisk ansvarig för Sverigedemokraterna gjort en Hitlerhälsning på en fest där stora delar av partistyrelsen deltog och att en styrelseledamot tidigare kallat sig nationalsocialist. Både den kommunpolitiske ansvarige och styrelseledamoten Jimmy Windeskog har uteslutits ur partiet.
  • En numera före detta sverigedemokrat i Stockholm hade enligt Expo inför valet 2006 ett strategimöte med medlemmar från Nationaldemokraterna, ett parti som Sverigedemokraterna självt tar avstånd från och som Sverigedemokraterna har påstått har kopplingar till nationalsocialism. När uppgifterna om mötet nådde media uttalade partiets ordförande Jimmy Åkesson för Expo.se att agerandet, om händelsen ägt rum, var omdömeslöst.
  • Granskningar genomförda av Expo och Expressen med hjälp av listor över postgiroinbetalningar och telefonlistor visade att medlemmar i Sverigedemokraterna gett finansiellt stöd till nationalsocialistiska organisationer. Kort därpå avsade sig en av de utpekade, Jan Kassberg, alla uppdrag inom partiet och lämnade sitt uppdrag som nämndeman i Gävle tingsrätt. Sverigedemokratiska företrädare kommenterade granskningen på sina hemsidor. Ytterligare en av de utpekade, Göran Lagrot, avgick en kort tid därefter.

Partiet erkänner att man tidigare haft tveksamma personer verksamma inom partiet men uppger att man numera inte tillåter personer med kända extrema uppfattningar inom organisationen, att dessa kopplingar tillhör historien, att man alltid har varit ett demokratiskt parti och att det endast har funnits olämpliga företrädare, att man alltid har fört en demokratisk politik samt att man tar starkt avstånd från nationalsocialism och all annan politisk extremism. Man påstår även att man hade problem med vissa politiska företrädare och extremism första hälften av 1990-talet eftersom många personer utan extrema sympatier och med invandringskritiska åsikter sökte sig till Ny Demokrati. Sedan 1995 har man successivt rensat ut och tagit kraftigare avstånd från all politisk extremism. Vissa partiföreträdare menar sedan 2000-talet att Sverigedemokraterna av idag är starkt Israelvänligt Flera politiska bedömare, exempelvis Lena Smedsaas, menar att Sverigedemokraternas historia inte är relevant för dagens parti och att partiet är demokratiskt rumsrent. Andra bedömare, som forskarna Ulla Ekström von Essen och Rasmus Fleischer, menar att ”nazismens rasistiska retorik präglar Sverigedemokraterna”.

Under mars 2009 hade Sveriges Radios program Kaliber låtit en reporter bli medlem i partiet under sex månader för att granska partiet inifrån. Under radioprogrammets gång presenterades hur flera aktiva sverigedemokrater uttryckt rasistiska yttranden om olika invandrargrupper. SDU:s förbundsordförande Erik Almqvist och partiledaren Jimmie Åkesson fångades på band när de och andra medlemmar i partiet på en konferensresa till Tallinn sjungit till musik från olika typer av politiska band, däribland nazistisk och rasistisk sådan, och även sådan som satiriserar Olof Palmes död. Från de deltagande har hävdats att de också sjöng andra sånger, t.ex. kommunistisk kampsång. Detta sägs inte förekomma på band.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nä, jag brukar inte rösta, anledningarna till min bojkott är många men nästa val känner jag att det fan är min skyldighet som medmänniska att ta mig till närmaste vallokal och lägga min röst på vilket parti som helst så länge de inte är Fittdemokraterna.

.
.
.
.
.
.
.
.


Nu är det inte svin-länge kvar!

Tills CL-matchen mellan Barca-Inter och ryktet säger att Zlatan är spelklar. Det vankas med andra ord fotbollsfest hemma hos Aaron!
.
I övrigt känns det här veckan himla trevlig. Jag har match i morgon med Gnais, jag känner mig faktiskt motiverad att gå till ILU och som...varför säger man "gräddet på moset", grädde på mos smakar ju i 10 av 9 fall äckligt (om inte moset är chokladmos). Skit samma! Som grädde på...chokladpuddingen åker jag ner till Gbg på torsdag eller fredag och på lördag går El Clasico av stapeln för 29:e gången.
.
Real - Barca

Vunna: 68-59

Oavgjorda: 30-30

Förluster: 59-68

Gjorda mål: 260-235

Poäng: 234-204

.

.

Dock har Barca sedan 2000 vunnit sex matcher, Real endast fyra. Och visst hoppas vi på vinst för Barca så även på lördag!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
På onsdag blir det Tekken med Sarah! Hoppas inte att hon bryter ihop och blir manodepressiv efter att jag krossat henne! Jag har även lovat Demba att bjuda på kycklingryta OCH lära honom att baka entrevlig.blogg´s klassiska Tjernobyl-tårta!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nå väl, sov gott mina barn!

Fint

Jag halkade runt lite här på bloggen och hittade två kort jag fastnade en aning för. Det ena kortet är ett kort på mig när jag är väldigt smal och väldigt långhårig och jag gillar det. Jag saknar Kenya-Fluff-Nicolas. Jag får helt enkelt reminisce´a! Det andra kortet är på Stina och mig, långt innan Stina börjat betala mig för att ha sex med henne och långt innan hon för första gången tvingade mig att laga mat åt henne, naken... Hur som så är det ett fint kort.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tentamen...

...måndag 13hundra. Och det känns faktiskt helt okej. Självklart har jag inte lagt mer än 30 minuter på studier men det känns som skrivet var helt O K.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jag hatar verkligen reklam och det är jag inte ensam om.
.
.
.
"Käre vän och kollega,
.

Då en filmförevisning i TV bryts och en rekommendation av maträtter, motorcyklar och dambindor dånar fram med förhöjd ljudstyrka blir jag rasande, mitt blodtryck stiger och jag drabbas av en emotionell chock. Jag känner mig förorättad och ordentligt misshandlad, ungefär som om jag själv hade gjort den sönderbrutna filmen.

.

Man kan inte påstå att många med regissörernas profession har ansträngt sig på något uppseendeväckande sätt för att hejda denna uppenbara våldtäkt mot deras mödosamt och oftast kärleksfullt åstadkomna skapelser. Våra protester har varit menlösa trots att vi inte ens får betalt för detta flagranta våld mot våra kärleksbarn.

.

Men så har då en av oss trätt fram. Han har en magnetisk dragning till barrikader och nu kände han att det var dags att storma en barrikad. Jag har många gånger tänkt att min barrikadstormare skulle erhålla Bergmanpriset, eftersom han åstadkommit några av de allra bästa svenska filmerna alla kategorierna. Men så hejdade jag mig och tänkte att min vän kanske skulle bli sårad och säga: Den där Bergman ska inte komma och klappa mig på huvudet.

.

Men nu käre kollega kan du inte hindra mig längre. Som en Don Quiote stormar du fram mot finansens väderkvarnar med det fasta beslutet att tillintetgöra jättarna i deras skamlösa förehavanden. Vi är en velig liten hop fegisar som följer dig, men hör du ett muntrande tillrop så är det från din gamle vän och trätobroder.

.

Kom fram käre Vilgot Sjöman och ta emot Bergmanpriset som är ett beundrande bevis för att du oavbrutet orkar vara den du är.

.

Tillgivne vännen

Ingmar"

.

Ingmar som i Ingmar Bergman

.

.

.

.

.

I skrivande stund försöker jag ta mig igenom "Shooter" med Mark Wahlberg men med reklam var 5:e minut känns det just nu helt jävla omöjligt. Jag kan inte förstå varför inte fler filmskapare gör en "Vilgot" och stämmer skiten ur piss-Tv4 (och resten av alla super-vidriga, ap-dåliga skit-kanaler). Den 18 Mars 2008 blev Tv4 dömd i HD för kränkning av filmregissörens ideella rätt! Så visst går det!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Något att glädjas över är att Folk(vider-) partiets förslag om medborgarkurs röstades ner på landsmötet i dag. Jag fattar inte att det överhuvudtaget finns utrymme för partier som FP, KD och partiet jag inte vill ge plats åt här på entrevlig.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Jag och Demba bakade bröd i dag, det blev löjligt gott! Och eftersom det inte helt osökt visas reklam just nu så tänkte jag göra mig ett glas Oboy och en smörgås!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Bless!


Lab Collie

Oavsett vad Juffe tror så har jag studerat flitigt och effektivt i hela 90 minuter i dag! Jag har tenta på måndag och rent spontant känns det helt okej! Dock har jag lärt mig att min magkänsla aldrig är att lita på!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Synd är att Sven hatar mig...och att jag hatar honom!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Projekt 2010 blir att övertala Pappa att köpa en Lab-Collie!
Namnförslag är välkomna! Jag bidrar med; Spliff, Boogie, Challe, Pim, Hailie.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hängde på Biblan med Henrietta här om dagen och hon upphör aldrig med att förvåna. 6 år och läser
onekligen bättre än mig, när vi lite senare skulle köra Ingerborg till Kören påpekade Henrietta
att det är bättre om jag lägger mig i den vänstra filen eftersom vi snart ska svänga vänster.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
På fredag, eventuellt torsdag bär det av till Gbg, det ska bli lika fint som alltid! Stina och jag ska nog göra paj!
Vi ska inte göra något med potatis i alla fall! Men shit vilken fotbollsvecka som väntar!
Barca-Inter, Barca-Real Madrid, GNAIS - FC Zulle La Coruna, ManU - Besiktas Jk, Arsenal - Chelsea.
.
Och som grädde på moset fyller Hångelkungen år!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
I morgon ska jag baka bröd med Demba, förhoppningsvis kommer det att gå bra och förhoppningsvis
kommer brödet att smaka bra! Mest eftersom Demba fått för sig att jag skulle vara odödlig i köket!
Visst blev mina chokladcookies bra men att betrakta mig som en gud efter en sats lyckade kakor känns
inte helt rätt och riktigt!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Vad jag saknar...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
2012 i morgon! Har inga speciella förväntningar så när som på att jag förstått det som att den ska var jävligt snygg!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Och fan vad jag hatar Bodström, vilken jävla Pajas! Jag ska utveckla det i morgon men jag tycker definitivt att han kan ta sitt pick o pack och flytta till USA eller vad fan det nu blir.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Jag vill skriva något om vinterandedräkt

Det känns bra nu, av någon outgrundlig anledning känns det bra nu.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Om 5 timmar ska jag coacha FBC Uppsala till en makaber seger mot IS Saga! Vinner vi inte sover jag ute resten av månaden!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
"Jag fann mig själv sittandes i havsbris upp till knäna"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
DAGENS CITAT:
"Det enda overkliga med GTA är att människor visar civilkurage" - Grioa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Com

Jag tycker verkligen om den här reklamen!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

PK

Soft dag i dag. Två lektioner och sen 3 timmar med Henrietta och Ingeborg som kan vara världens trevligast snor-ungar! Henrietta låtsades vara utvecklingsstörd hela eftermiddagen. Jag försökte förklara för henne man inte gör så, härmar andra människor med något form av handikapp men kunde inte hålla mig för skratt, tveksamt om mitt verbala smisk gick in hos henne då jag varvade tillrättavisningen med att ligga dubbelvikt på golvet, av skratt.
Kan vara ganska kontroversiellt att lägga ut bilder föreställande barn, på internet men det är ju ingen som ser att det här är Henrietta!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Film med Katrin i kväll, trevligt. Dock står hon inför ett svårt val:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Lååååååång dag i morgon, dvs 08.00-19.00! Nästan så att man skulle försöka komma i säng innan 04.00. Nå väl, nu vankas det dusch!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
DAGENS CITAT:
"Du är en skit-unge för du är brun!" - Henrietta ang min kroppshygien
.
.
.
.
.
.
.
.
.

http://medankanskaffekokare.blogg.se

En billig blogg...men trevlig: http://medankanskaffekokare.blogg.se/
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Som ni vet är jag en man som lovar till höger och vänster och av någon outgrundlig anledning har jag utmanat en grannblogg och utmaningen gäller, tro det eller ej, lättklädda bilder, inte riktigt min kopp med te samtidigt som jag inte är den som fegar ur. Tur är att jag smygtränat lite!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
PARANORMAL ACTIVITY

Premiär på fredag, någon som vill göra en svart man sällskap i biomörkret?!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
DAGENS CITAT:
"People always talk about Ronaldinho, and everything but I didn't see him today - I saw Henrik Larsson" - Thierry Henry efter att Henke avgjort Champions Leauge 2006
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Dead Prez

NALEN den 18:e, join me or die!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

RSS 2.0