Mobilnummer!

Hej människor!


Det som inte får hända har hänt...för fjärde gången. Mitt refillkort är obrukbart och jag kan inte ett enda nummer utan till...

Jag ber er ödmjukast om er hjälp med min förlorade telefonbok! Snälla, hjälp mig!

Med risk för att låta desperat vågar jag nog ändå påstå att ju fler nummer desto trevligare!

Tack!


Gjort och gjort!

Sitter på kontoret och gør inte super-många knop! Fortsætter jag såhær kommer det vara Torsdagførmiddag nær jag loggar ut. Har dock hunnit med att introducera BlueVilla før Norge...och succèn var ett faktum!

Om 5 timmar och 46 minuter passerar jag grænsen. Hoppas bara att Norska tullen har bættre saker før sig æn att hemsøka mig i mina svettiga bussdrømmar.

Visst att det børjar bli kallt och mørkt ute osv men tror Swebuss påriktigt att de kan upphæva vintern genom att man kræmar på med 34 celcius på exakt varje tur de kør...FAN!

Næ, av 5 timmar har jag jobbat aktiv i 20 minuter, nu får det vara nog...det ær ju fredag...och jag ær egentligen inte någon kontorsneger!










Fantan smakar bættre i Norge æn i Sverige!

JUDAS!

Kan du...

...mig när du läser det här?! +4741391610!

Jag vet att du inte har något bättre för dig på jobbet än att läsa min blogg!

Och jag veta bilden på telefonen känns lite overkill men klockan är 02.00 och jag har inget bättre för mig!

Ring!





Helgen

Okej Stina. Jag tänkte att jag skulle gå igenom helgen och dess aktiviteter så att du får lite koll på läget, jag vet ju vilket jävla kontroll-freak du är!




Lördag, förmiddag:

Hem och hemlöshet - Göteborgs stadsmuseum

En utställning om hemlöshet - inte om hemlösa. Ett samarbete med gatutidningen Faktum, hjälporganisationer, arkitekter och konstnärer.

Under ett år visas Hem och hemlöshet 2007/08 på Göteborgs stadsmuseum. En kulturhistorisk utställning som sätter hem och hemlöshet i relation till bostadspolitik, sociala rättigheter, existentiell rotlöshet, hemlängtan och inredningsintresse.

Hemlöshet är ett tillstånd inte en identitet. I utställningen vrider och vänder vi på olika frågor i film, foto och installationer. Du möter personer som berättar om hur de blev hemlösa. Mötet sker via filmade berättelser som visar att hemlöshet är ett tillstånd vem som helst kan hamna i.






Lördag
, eftermiddag/kväll:
The Lounge - Falkenberg
Nina Ramsby med Ludvig Berghe Trio The Lounge. Lördag 22 november 21:00 Nina Ramsby använder musiken för att kliva in i, och föra resonemang kring, olika identiteter. Genom att glida mellan genrer och sammanhang ställer hon sig i olika situationer och inför skilda krav. För Nina handlar det inte om att "hitta rätt" utan snarare om att skapa fler kreativa gråzoner - både för sig själv och för sin musik.






Söndag förmiddag
Sängen - Karl Johansgatan 74
Sova...







Söndag, eftermiddag:
Twilight  - Bergakungen

Twilight är baserad på Stephenie Meyers succéroman Om jag kunde drömma. Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington, Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv enoväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.






Söndag, kväll:

Rock Around The Gospel - Domkyrkan

Det bjuds på gungande sydstatsgospel i Elvis fotspår när Cyndee Peters och en 100-mannkör gästar Domkyrkan.











Gilla det eller dö!



Sen tänkte jag att Flickan och Ajda kanske vill haka med på utställningen, Bion och Gospeln, jag tror att det kan bli fett! Biljetterna till Gospeln kostar 150 bagis/styck.
 
Jag tänkte fråga dig också Judas, men Guds hus känns som helt fel forum för dig!





Ni kan väl höra av er så jag vet om ni är på, jag måste styra i lite biljetter osv.










Fred-ag.









Det vita guldet

Ärligt talat!

45 spänn för...

...två liter mjölk.





Hur som, om åtta dagar skiter jag i vilket för om åtta dagar drar jag tillbaka till Gbg för att sedan, förhoppningsvis flytta till Uppsala, men man vet aldrig, det vore ju inte första gången Gud drar undan mattan för mig.





Sven, jag vet inte om du läser min blogg längre men bara så du vet tänker jag ringa dig på söndag. Sen behöver du ju nödvändigtvis inte svara. Jag hade nog inte svarat om det var jag som ringde.










Nu ska jag ut i mörkret!










Vi ses på andra sidan.

Slam med PstQ

Höstfinal på Café-Hängmattan med Petter Stenqvist aka PstQ.
 
Kvalitén överlag var sådär, men kvällens vinnare; Josef Molin imponerade stort, tyvär lyckades jag inte föreviga något av Josefs framträdande då min telebobo kastade in handduken 2 minuter in i andra Rounden.


Att det var fett att se PstQ på scenen igen behöver jag antagligen inte skriva mer än en gång. Och även om han inte var sitt forna jag lyckades han ännu en gång sparka in mina trummhinnor med verbal lyrik från ett annat solsystem.








Nu är det natt, en vettig människa hade borstat sina tänder, kissat och gått och lagt sig...inte jag, sova är överskattat, det kan man göra sen. Det är nu jag peak´ar.




Hög Femma!



0.00

"Jag sparkar mig själv så hårt i ryggen att jag flyger på mig själv bakifrån och efter att Belsebul läst mig godnattsagan om livet blundar jag och väntar på att john-blund ska misshandla mig till sömns med mina egna svarta tankar. Igår bände jag upp bröstkorgen på mig själv i hopp om att finna liv, jag minns det som igår men allt kändes så olustigt, precis som efter älskog. Jag fick tidigt lära mig att skillnaden mellan flyga och falla är hållet man gör det åt, men för mig kvittar det då jag klippte mina vingar och brände mina segel och jag har absolut inget svar på tal, har alldeles för länge stått i kö till mitt eget talsvar. När jag drömmer så drömmer jag om hur jag blundar, somnar och håller andan tills ljuset i tunneln slocknar, för att sedan drömma att jag vaknar upp och inser att allt bara var en mardröm för att sedan drömma att jag vaknar upp och inser att allt bara var en mardrömdröm. Jag är så jävla ambivalent eller kanske inte, men min paranoia är bara toppen på ett isberg. Som jag skrev så har jag vandrat där änglar inte vågar vandra, men då sa även min dagisfröken att jag inte var som andra barn för att därefter självantända i ren labilitet. Och när folk frågar så brukar jag muntert svara att det är fanimej Gud som inte tror på mig"

Medley









"Samma shit, annat fönster, mönsterelever,
påstridiga, med spriten i pålitliga tvålitrare
slår skiten i småbitar, vid småsketna levrar,
vi ser ut som fan, medan ni ser töntar i speglar,
jag lever mellan sällan sedda röda ögon som regel,
ett regel rätt, helt väck på lokalbedövande,
vi är förstörda rövare, med groggar i handflatan,
tills Org12 gör änglar, golvad på Hamngatan...

För jag har hasch i fickan, kepsen på sned,
skitiga brallor, tovigt hår och du, jag luktar sprit,
en packad player, som nobbar din styvmor,
redan när happy-hour är slut ser det ut som om jag joggar på styltor,
ni jobbar på syltor, så jag betalar din lön,
jag blir svinig och börjar jiddra med vem som helst som betalar min öl,
en riktig b-boy,
som öser i sig ända tills båda mina njurar står och skriker "hämta livboj!"

PstQ&Organismen - Jag gör sönder mig själv





De bästa gör de bäst!


Back in Gbg

När jag satt inne på Oslo-central med min HP och mina vita SC och som bäst smuttade på Ice Cubes nya; Raw Footage (som förövrigt är jävligt tung)...






...ställde sig en medelålders kvinna fram för mig och började göra Ap-ljud och hoppa runt! Va fan är det som händer, är det här sant!? Hahaha, vad fan är det som HÄNDER?! Vad håller hon på med?! Jag har aldrig kännt mig så fruktansvärt noll-ställd. Och hon vägrade sluta. Folk som passerar ser långt efter henne. Tillslut får jag av mig mina hörlurar och frågar henne vad i hela fridens dagar hon håller på med! Då säger hon; är du upptagen?

Jag sitter säkert i 15 minuter utan att ens vara i närheten av att kunna greppa vad jag nyss upplevde. Allt snurrade och jag mår lite illa. Jag placerar huvudet mellan knänen och sitter så ett tag. Tillslut trillar poletten ner. Hon sa inte; är du upptagent, utan; fick du de upptatt? Hon trodde att jag var en sån där cool snubbe som glider omkring med sin fräsha, ben-vita Mac, en mic och samplar ljud från en pulserande stad och pratar abstraktkonst som om det gällde jordens överlevnad. Och för första gången idag önskade jag att jag var någon annan. Han, den där killen som inte går att rubricera vid första anblicken, han som är typ geek men ändå så jävla ball!










Sen har jag en fråga til dig Mieso!

Jag har en vän som kallade sin flickvänn för Mięso, som på (som jag fått lära mig) polska betyder kött men som också, enligt min vän kan betyda typ; älskling eller sötnos.

Är du av samma uppfattning eller har ditt alias ingenting alls med det polska ordet att göra? Sen måste jag passa på att tacka för alla fina komplimanger!





Nu är klockan lite efter fem och jag borde sova en blund.





Allé Zidane!


Sultan

05.49

"Jag limmade fast mina händer på magen just för att kunna behålla känslan men den försvann i natten som nyårs sms och jag mår som en blind mörkrädd. Men trots mörkret trotsar jag mörkret och sover med vidöppna ögon och vidöppet fönster för tänk om du skulle ändra dig.
 
Sen undrar jag om det är självbedrägeri eller mod att komma till insikt med att ensam är stark precis efter att man blivit övergiven.

Och någon sa att hon sett mig sälja min själ till djävulen när det egentligen är den arma saten som kysser mina fötter. Det är ju jag som är gud men om jag inte för en sekund litar på mig själv, är jag då narcesist eller ateist. Och du min broder av synd, tillsammans springer vi från offerplatsen hand i hand, åt olika håll samtdidigt som jag vet att just denna verklighet endast är ett sandkorn i mitt sandslott"



















Vem fan är det som spelar House i 238 decibel 06.04?

Om 24 timmar ligger jag förhoppningsvis i min egen säng. Nu ska jag i och för sig inte gnälla, jag och Ossian kirrade fet madrass idag!

Woha, det är så jag ligger! Thanks for the hook-up, Bente!





Det här är det närmaste jag kommer ett så kallat "hem"...men va fan, det är ju inte för intet man går under namnet Tattarprinsen från Idenor.











Sen måste jag bara ge en känga till Rogge som vägrade tala om för mig att däcken, de byter personalen på Shell åt oss, det är inget vi gör själv.

Hade det funnits ett Nobelpris i däckbyte...hade jag inte fått det!










Nu vankas det rostad majs och "Step Brothers". DS-möte 14.00, bussen över gränsen går 23.00, det kommer bli en låååång dag.




Vi ses på högkant, peys!


RSS 2.0