Sverige - Norge

Just nu 16-8! Det tåls även att nämna - Handboll är en jävligt tuff sport! Och jag imponeras av det svenska Damlandslaget som just nu förnedrar Norge (som sägs vara ett av världens bästa lag). Jag måste även understryka att jag kokat knäck och ischoklad, rullat tryffel och rullat lussekatter i dag! Jag lovar att kasta upp lite bilder när det känns rätt och riktigt.
.
.
.
.
.
Grattis till Lenn som införskaffat en Macbook Pro, jag vet hur nöjd du är!
.
.
.
.
.
Tolvtimmars pass i morgon, jag är ju en sann arbetarklasshjälte!
.
.
.
.
.
Nu ska jag äta! Vad vet jag inte men det lutar åt knäck!
.
.
.
.
.
Hatten av!
.
.
.
.
.

Förbannat trevligt

Förbannat trevligt var det att träffa Nicole och Hanna i onsdags! De hade även med sig en förbannat trevlig påse med två förbannat trevliga paket och vad förbannat glad jag blev när jag öppnade paketen! Jag ska lägga upp ett förbannat foto på vad jag fick men nu sitter jag på mitt förbannade kontor. Hur som, jag hoppas att Nicole och Hanna har förbannat trevligt i GB och att ni kommer och hälsar på igen förbannat snart. Och jag hoppas att ni får tag i era skridskobiljetter.
.
.
.
.
.
Ja, inte helt osökt jobbar jag i dag. Jag jobbar ju så förbannat mycket nu för tiden. I kväll bjuder Ken Ring upp till dans - Gamle Port! Kan bli episkt!
.
.
.
.
.
Jag måste bara ta upp en grej AB skrivit om i dag - "Sverige får böta efter kisskaos". Först och främst lyckas AB på ännu ett outgrundligt sätt överdramatisera en parantes. Dock måste jag å det starkaste ifrågasätta Europeska Handbolls Förbundets agerande. bakgrunden till KAOSET grundar sig i det enklaste i att det helt enkelt inte fanns tillräckligt med toaletter i samband med Sveriges match mot Ukraina, vilket resulterade i att Sverige var hela 30 sekunder (!) sena ut på planen. Mitt i detta KAOS bestämmer sig EHF att bötfälla det svenska damlanslaget med 9000:-. Men för i helvete EHF, ta er i kragen!
.
.
.
.
.
Nu skiter jag i det här.
.
.
.
.
.
Bless
.
.
.
.
.


Är dom inte fantastiska!

NI

Stina hänger med lite folk från Nationella Insatsstyrkan.
.
.
.
.
.
Cool.

Varde ljus

...och det var ljus.
.
.
.
.
.
I väntan på bror och Tacos blev det en snölykta! Säg att du gillar den!
.
.
.
.
.
Lång dag i morgon, dvs 07.00-21.00, dock ledig på tisdag. Det sägs att min dotter ska komma och hälsa på men jag vågar inte hoppas.
.
.
.
.
.
I skrivande stund sitter jag och kollar flyg till NY, frågan är vad som är ett bra pris. Har hittat flyg för 4 fiskar tur och retur. Dock lyckades Julia hitta biljetter för 3000:-. Nå väl, det blir nog att jag lägger vantarna på det för strax över fyratusen. Skönt att ha det betalt och klart!, förhoppningsvis hinner man få tillbaka lite på skatten innan man lyfter..
.
.
.
.
.
Shit, redan 22.30. Jag tror fasen att jag måste göra kväll.
.
.
.
.
Tack för en fin helg bror!
.
.
.
.
.
Bless
.
.
.
.
.
Just ja, såg "Devil" med Jeppe. Idén var helt okej och filmen hade nog gjort sig fantastiskt bra som bok men som 75 minuters rysare var den inte ens nära att räcka hela vägen.
.
.
.
.
.

Sagan om lördagen

Klockan är runt 10.35, jag har ganska nyss vaknat. Jag kan höra hur Sven och Kalle ligger och fnittrar i sovrummet intill. Jag tänker - vad är det för fel på dom? Har dom just haft sex? Vem var lok? Jag skakar av mig visualiseringarna som kommer krypandes och sätter mig upp på madrassen. Den madrass jag blivit förpassad till, som den hund som jag är. Nå väl, för att göra en ganska lång historia kort. Klockan 11-hundra har jag krängt min första öl och på den vägen blev det.
.
Klockan 17.00 når jag första toppen på min berusning. Faktumet att det var flera år sedan jag krockade med en ordentlig fylla börjar göra sig påmind då jag endast får ihop det till fyra tomma öl som står på köksbänken. Eller ser jag dubbelt, har jag endast druckit två? Eller kan det vara så att Sven har drogat mig? Nå väl, jag samlade mig och i dimman kastade jag ihop lite mat åt boysen. Vid 19.00 vågar jag påstå att jag var spiknyker, då tillskillnad från Kalle och Sven som i en riktigt ful jungfrugrogg, funnit varandra. När vi som minst anar det står han där, mannen med den lilla kroppen men med det stora hjärtat: Fredrik "freddy" Goude. Pusselbitarna faller på plats, en efter en och vi förflyttar oss från Matsalen till Sällskapsrummet. Alkoholen och kärleken flödar i takt med Kalles smyg-höjande.
.
Klockan är runt 23.04 och jag börjar blir riktigt obalanserad än en gång. Nu kanske du tror att jag anser att det på något sätt skulle vara häftigt att blogga om sina fjortisfyllor men så är det inte. Min berusningsgrad är av största vikt i denna simpla historia just av den enkla anledningen att det jag skrivet inte alls behöver stämma.
.
Hur som...
.
Någonstans finns det en idé om att vi ska gå ut men så tvingas Goude, pga av goda anledningar avika, så även Tysken. Kvar återfinns Tattarprinsen från Idenor och Kalle-Guldfot och det var just då inte alls särskilt illa pinkat. Med dimma i blicken och sprit i blodet hoppade Kalle och jag ur taxin. Vad som hände sedan råder det delade meningar om, men detta är min blogg så det är min version ni kommer att få ta del av.
.
-Serverar ni Carlsberg här?
-Ja, jag tror det.
-Men det står ju där, sopa!
-Kan du inte läsa! Ser du inte vad det står, skämtar du?!
-Vad heter du?
-Erik
-Erik, vad är det för fel på dig, varför kan du inte läsa?
-Vad är det här för jävla mottagande, hur kan du jobba här när du inte kan läsa?
-Varför kan du inte läsa? Vad är det som hänt?
-Har du aldrig kunna läsa?
.
.
.
.
.
Och så fortsätter det ett bra tag till. Ja, det fortsätter så ända till Kalle och jag bestämmer oss för att faktiskt gå in. Ett tips till er som tänkt besöka valfri, hipp klubb i Gbg, vänta med att håna den vakt som eventuellt ska släppa in er tills ni gått in, dansat, festat, gått ut, åkt hem och satt er framför msn, facebook eller motsvarande. Inleder ni med att håna vakten i fråga, i 20 minuter finns det en överhängande risk för att det slutar som det gjorde för Kalle och mig. Dvs, ni kommer inte att vara i närheten av att bli insläppta.
.
Normalt sett tar det en 14-minuter lång spårvagnsfärd för att hämta sig från ett nederlag av ovannämnda proportioner. Nu visade det sig att vår spårvagnsfärd kom att ta 1 timme. Det kan ha att göra med att Spårvagnarna måste bromsa in mer än vanligt i varje kurva när det är så pass kallt som det varit här i Gbg, det kan även ha att göra med att vi tvingades att hoppas av vid varje hållplats så att Kalle kunde kräkas varpå vi blev tvungna att vänta på nästa vagn. Det kan ha haft med det att göra...eller så var det en kombination av dessa faktorer.
.
.
.
.
.
Hur som, det kom att bli en av de bästa lördagarna på länge. Jag vill tacka alla medverkande:
Fredrik, Sven och Kalle!
.
.
.
.
.
Bless
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Det tåls även att nämnas att vi saknade dig Johan!
.
.
.
.
.

RSS 2.0