Pizza-zone!

Yeah, that´s right! I´m in the pizza zone! Bra saker händer när bra saker förenas. Och för er som inte är bekant med "The pizza-zone"...Tanka Kinkpin!

För första gången på riktigt länge hävde jag öl idag...TVÅ stycken! Det ni mina barn, det är två fler än vanligt! Att jag sedan blev stup-full är kanske inget jag kommer att skryta med!






Imorgon ska det slås på stora bongo-trumman! Boys night out och jag kanske rent ut av trycker i mig tre...eller fyra öl! Nu ska jag jaga reda på lite lemonad! Jag är törstig som ett djur!






Good night and good luck!











Jag minns ...

Jag minns det som om det var igår...(det var igår). I sakta mak spatserade jag upp längs gågatan i Uppsala. I höjd med Skank, en najs butik som jag aldrig riktigt haft råd att gå in i, kastar jag en blick in genom skyltfönstret och visst känner jag igen snubben som i blå NY-termos-keps och grå hoodie, står och hänger vid disken! Jag kliver in, snubben vid disken nickar åt mig, jag nickar som sig bör, tillbaka varpå jag slår en runda inne i butiken. Efter en stund undrar killen i dom krit-vita nike-sneakers´ena om jag inte ska supporta honom genom att köpa hans monster-fräsha tisha. Jag talar om för honom att jag redan beställt och fått en men att jag har en polare som har varit sjukt sugen på en SPLIFF-tisha ett bra tag. Grymt säger snubben...som vi kan kalla för Johan. -Vad har han för storlek, XL, XXL undrar Johan. Jag säger att det är en hon, - Charliene heter hon. -Haha, smooth, men shit, jag har bara L som minsta storlek, säger Johan. -Aj fan säger jag! Men du, säger Johan, -jag har fan en tisha i M, den hänger i fönstret. -Vi tryckte upp första i M så att vi skulle kunna hänga den i skylfönstret, jag plockar ner den. -Shit, fan vad kärlek, säger jag. Efter lite om och men lyckas Johan plocka ner den. Jag betalar den, tar Johan i handen och tackar för tishan och musiken, Johan klämmer min hand och säger, -tack själv för supporten och hälsa Charliene.











Kontenta:
1. Johan aka Organismen tog Charlienes namn på läpparna 2 gånger!
2. Johan aka Organismen tycker att Charliene är ett smooth namn!
3. Johan aka Organismen hälsade till Charliene
4. Charliene kommer om några få dagar äga en av norra europas absolut fetaste Tshirt!
5. Charlienes tshirt är inget annat än ett orginal!










Woha! Tisha med påse, Challe! It´s all yours!








FAAAN!

Som den absolut äckligaste pricken någonsin, över i:et lyckades jag låsa ute mig själv mellan 23.00 och 01.00...jag har aldrig någonsin tidigare i mitt  liv varit så här nära att självantända i rent raseri. Men nu jävlar ska elementet maxas! Och som skrivet var börjar jag ju inte för än aldrig imorgon!











Natten är ung mina ljusskygga barn!





Studier

13 timmar...nu har suittit 13 timmar på skolan. Jag blev precis klar med min Rapport och med min inlämingsuppgift: Genus och nu vill jag bara hem! Jag har inte ätit något sedan igår klockan 15 då jag åt tunnbrödrulle med Kalle! Rapporten blev skit och inlämningsuppgiften blev bajs men det bryr jag mig inte i, bara jag inte får underkänt. Jag missar även årets match ikväll; Inter - ManU, vid 18.00 idag skrattade jag gott för mig själv då jag kunde konstatera att jag utan några som helst problem skulle hinna till CL-matchen på O´learys men nu sitter jag här...21.43.



Det enda som tröstar mig just nu är  Timo Räisänen - I got you babe

Fint att jag börjar 13.15 imorgon. Då blir det påskmust och HIMYM för hela jävla slanten. Sen hoppas jag på att jag får mina böcker och min dator innom en rimlig framtid. Det ska även bokas biljetter. Överväger starkt att ta en buss till K-town, har så fruktansvärt mycket jag ska hinna läsa tills nästa vecka. Aja, nog ordat om det. Nu ska jag packa ihop och bege mig ut på jakt efter lite mat!









Väl mött främling! 



Oscarsgalan 2009

Jag, Kalle D och Konge bloggar nu Live från Hollywood; Oscarsgalan 2009 med Orvar som vår sidekick. Vi kommer att hålla er uppdaterade så länge vi håller oss vakna!








Nicco 01.10: Av någon outgrundling anledning har man bytt ut filmgeniet Pontus Gårdinger mot Pär Lernström. Lite av en skandal vågar jag nog påstå! Förra året sände man ju Oscarsgalan direkt från Pontus pojkrum, ni förstår nog inte hur nära vi kom varandra! Nå väl, vi kommer aldrig att glöma Pontus heroiska insatser för Svensk film!


















Nicco 02.37: Sen blev allting svart...














Coke

"Nicolas, jag har aldrig sett dig så här svart"

Och det var inte den enda kommentaren Signe droppade under lördagsnatten, som vi alla kommer att minnas med ett ambivalent leede på läpparna!

I övrigt kan kvällen på Stadt kan sammanfattas med bilden nedan...

Det vill skriva: två varma, avslagna Color i ett dunkelt hörn längst in. Men fan, jag hade trevligt! Tack Sven! Tråkigt bara att du kräktes över det absolut sötaste jag sett!

Kvällens höjdpunkt var i alla fall "sista dansen" med Ekengren! Tack för det, det var fint!




Imorgon blir det studier och kalas! Studier för att jag går på högskola och kalas för att Pelle Lööf fyller 18! Sen blir det OSCARSGALAN 2009 men Konge och vi imorgon natt är det jag, Konge och Pontus mot universum och ingat ännat kommer att kännas relevant!





Och glöm inte lärjungar, bra saker händer efter 02.00!










Rumble in the jungle!

Rumla...jag tänkte att vi kunde rumla!





Ikväll är det tänkt att jag och min ariska vapenbroder Konge, ska ut och rumla! Nu låter det kanske som att vi ska ut och härja och svina men ack så fel ni har. Rumla kan tyckas vara synonymt med att leva djävulen och jo, det köper jag men är det några som kan rumla med klass och stil som självaste Vanheden, så är det Sven och jag! Så om du äger något form av vett låser du in din dotter, din fru och din barnvakt ikväll!








Vi ses på andra sidan!








Bin Ladin for stadsfullmäktige!


Gästbloggare: Sven Sigurdson

Hej!


För er där ute som inte har haft nöjet att träffa mig så ska jag börja med att presentera mig lite  kort.


Jag heter Sven och är inte en gubbe, vilket man lätt kan tro om man bara kommer i kontakt med detta namn. Men jag har lärt mig att leva med det, lika som en nära vän till mig vars föräldrar valde att döpa till Johan Erik Eriksson. Jag är nyss fyllda 25, allmänt bitter och kommer nog att vara bitter för resten av mitt liv. Senast igår benämndes  jag som cyniker av en nära vän och det är väl så jag skulle beskriva mig själv. Trots dessa  starka inslag av cynism så har jag ändå någon form av glimt i mitt tyska öga.  Anledningen till att jag skriver tyska öga är att diverse lösaktigt folk, exempelvis upphovsmannen  till denna blogg som jag har valt att gästspela i, kallar mig för tysk. Enligt min mening så är tysk  ett väldigt starkt ord, jämförbart med att säga att man HATAR någon. För tysk...det är jag inte. Det  finns spår av tyskhet i mitt blod men jag skulle aldrig kalla mig själv för tysk. Denna debatt har  pågått i decennier och den kommer troligtvis att pågå under resterande tid av mit ensamma liv. Jag  är bosatt i ett geografiskt missöde, Unionsstaden Kalmar. Det är en halv-mysig stad men den ligger  lika långt bort som att Nicolas ska bli en ärlig och hederlig människa. Jag har spenderat dom  senaste tre åren av mitt liv där men till sommaren så bär det av någon annanstans. Vet dock inte  vart än. Man kan undra vad jag har gjort i Kalmar dom senaste tre åren. Svaret på denna fråga är  enkelt och tråkigt. Jag har studerat! Turismprogrammet heter det. Det finns en sak som kan få mig  rejält ur balans och det är när folk (utan hjärna) frågar om jag ska bli reseledare efter min  utbildning. Jag har ett standardiserat svar och beteende på denna fråga. Jag brukar höja rösten en  aning, varpå jag själv ställer en fråga till idioten som precis har ställt denna fullkomligt  idiotiska fråga. "Tror du verkligen på att jag tar 150 000 kronor i studielån och lägger ner 3 år av  mitt fantastiska liv för att bli en jävla reseledare?" Denna kontringsfråga brukar leda till någon  form av pinsam tystnad och allmänt dålig stämning. Sen fortsätter jag: "Vilken idiot som helst kan  bli reseledare, det är bara att gå en 3 veckors Apollo kurs." Efter att jag gått i det berömda taket  och tyst för mig själv räknat till 10 så brukar jag komma i balans igen. Idioten som har ställt  frågan brukar i de flesta fall förstå hur jävla dum och onödig frågan var och det brukar utmynna i  någon form av ursäkt.


Nog pratat om mig!


Dagens inlägg kommer att behandla hur man med hjälp av det svenska språket förskönar betydelsen av  saker och ting. Jag har nämligen stött på olika bortförklaringar genom åren, olika mänskliga  varelser som har levt i olika former av förnekelse. Jag ska nu med hjälp av några enkla exempel illustrera hur man förskönar saker:


Ett minne som har ätsat sig fast hos mig är min bruna väns citat efter en brottningsmatch i en pool i Åre för några år sedan. Det finns både vittnen och bildbevis på att personen i fråga spydde ner  poolen och jag kan säga såhär: det var ingen vacker syn.. Hans egna ord angående denna pinsamma  händelse lyder såhär: "Vadå? Jag spydde inte - jag hostade bara upp lite mat." Än idag håller han  fast vid det. Idiot!


En person är inte ful, han eller hon har bara ett mindre fördelaktigt utseende.

  

En annan klassiker är att en person är inte överviktig, alternativt fet - istället är han eller hon glad i maten.

  

Anna (en god vän till mig) brukar inte erkänna att hon är full. Istället använder hon ordet nykterhetsberövad.


Om någon har fått i sig kopiösa mängder av alkoholhaltig dryck och därefter däckat brukar denne dagen efter säga att: "Jag  däckade inte, jag valde att vila ögonen lite tidigare än alla andra".

  

Min personliga favorit myntades för ett antal veckor sedan i fiskstaden Göteborg. Min vän Anna och jag överraskade en gemensam vän i hennes lägenhet. Vi lyckades att ta oss obemärkt in i hennes vardagsrum. När hon sedan fick syn på oss fällde hon några flick-glädjetårar, eftersom hon var alkoholpåverkad. Ingen normal eller nykter människa skulle annars flickgråta av att se mig. Vi påpekade tårarna för personen i fråga och hon utbrast i: "Jag gråter inte - jag svettas bara ur ögat."

  

Nu ska jag våga mig på att försköna en hel mening. Först kommer den riktiga versionen och sen den förskönade versionen.


En fet, ful och full tjej grät samtidigt som hon spydde ner sig själv och däckade.


En tjej som är lite glad i maten och med ett mindre fördelaktigt utseende blev nykterhetsberövad vilket ledde till att hon hostade upp lite mat samtidigt som hon svettades ur ögat och därefter valde att vila ögonen lite.


Med dessa fina ord tackar jag för mig.


Sven Sigurdson - snart i en blogg nära dig


There´s no one hotter than god!











"Smile for me, you fill my heart with pleasure
Can't you see, you make me feel a whole lot better
Just smile for me. just keep that smile forever
Baby girl the two of we, we have to get together"




Yeah, snart ses vi och då ska jag äta ditt ansikte!








Har inte gjort oförskämt många knop idag. Packat lite för i morgon efter eximenationen bär det av till Hudik med stort K...K som i Kalle, K som i Konge och K som i Kärlek, som i Love, som i Lööf! Sen är det inte annat än upprörande att Spotify tagit bort LTR från musikbiblioteket! FAN!

Det var tänkt att jag skulle sitta med skolarbete hela dagen idag men jag fastande framför "How I met your mother", dock är det ju evigheter tills rapporten och Genussammanställningen ska vara klar.

Det är just det som oroar mig...just att jag inte oroar mig.

Aja, nog om det! Nu vankas det köttbullar...för 5:e dagen i rad...eller är det 6:e...Nå väl, i helgen ska jag tvinga pappa att styra upp sin mytomsbunda Lasagne!

Pappa som jag förövrigt...förevigat, på vaden!


Och det är Stina som ritat...










Tro det eller ej men nu ska jag plugga lite.






Händerna på täcket....









 


The Bro Code!

By Barney Stinson




Läs den, eller tanka ner den som ljudbok. Helt fantastiskt underhållande. Särskilt eftersom jag egentligen borde plugga!





Shit, jag borde verkligen sitta med mitt skolarbete nu...men va fan, jag kan ta det ikväll...eller imorgon. Förhoppningsvis kommer denna veckan att rusa förbi, jag längtar verkligen ner till Gbg och hur passande är det inte att jag har 5 dagar ledigt!? Tyvär har Maggan satt sig på tvären vad gäller mina pengar. Det fan också om man ska behöva leja typ HA för 4000:-!?

Lite sockerdricka hade inte gjort bort sig. Undra vart man får tag i ett sånt där sockerdricka-träd som Pippi har...om någon vet något får ni gärna höra av er! Oj, nu är det ju lunch...Willys köttbuller för fjärde dagen på rak. Men dom funkar...och om man för en sekund reflekterar över vad det troligvis är i dom så smakar dom oförskämt bra!







Fred och kärlek!









 


My heaven on earth

Säbygatan 23 i Boländerna!





Här bor jag...fönstret till vänster; mitt rum, fönstret till höger: köket!






Ytterdörren (!) och köket...köket som ser MYCKET trevligare ut än vad det är.






Mitt rum...som ser lika fattigt ut som det är!






Mitt rum fotat från "sängen"...med fönster mot...städstrubben






Min fantastiska utsikt över Uppsalabanvall.






Korridoren med toaletten direkt till vänster och Davidsrum rakt fram, vardagsrummet in till vänster om Davids rum och köket precis bakom mig






Vardagsrummet . Och fussball-bordet.






Fussball-bordet! Och korridoren till vänster.






Badrummet...som ser bättre ut än vad det är! Jag HATAR att jag måste sitta ner när jag ska duscha!





Hela lägenheten är som en enda lång korridor...fast med endast en student.



God natt Stina! Jag saknar dig i kilo-vis! Men du, imorgon, kan du tänka att, imorgon är det bara 1 dag till jag får träffa Micko!







Rullstol

Efter att jag misshandlat och förnedrat Björlin i biljard på tok för många gånger tog vi oss tillslut ner på byn! Vi styrde vår kos mot Hyllan som skulle visa sig var ett jävla skit-ställe. Men ikväll gjorde det ingen att hyllan var ett jävla skit-ställe, det gjorde inget att musiken dom spelade var oroväckande dålig, det gjorde inget att vakterna var otrevliga, troligvis pga att de solat för mycket solarium (man blir ju otrevlig av det), det gjorde inget att det bara var tjejer med mindre fördelaktigt utseende som raggade på Johan och mig och det gjorde inget att Björne fick pynta 60 bagis för en stöl, det gjorde inget för just ikväll var det Johans och min kväll och det kunde inget ta ifrån oss! Vi hängde mest i launchen på nedre plan där vi förkovrade oss i diskussioner om benlösa tjejer och brännskadade flickvänner. Överlag hade jag en förbannat trevlig kväll! Tack ska du ha Johan!

Imorgon MÅSTE jag ta tag i mina studier, styr jag inte upp dom imorgon är jag...körd! Men nu är det fortfarande lördagnatt och natten är ung! "Eden Lake"  (det absolut råaste Sven någonsin sett) och ett löjligt stor glas sockerdricka väntar!








Gå i frid mina barn!





Nattbuss 807

FAN! Det känns som om jag införskaffade allt igår, ALLT utom den där jävla nagelklipparen! Ni fattar verkligen inte hur psykiskt dåligt jag mår av att bära omkring på alldeles förmycket naglar. Om jag inte får dom kapade innan sex ikväll lägger jag mig på spåret här utanför...eller så kanske jag kan lägga dom på spåret...Aja, vi får väl se hur saker och ting löser sig!

Idag är det allahjärtans dag...gäsp...

Men vilket väder det är, och tydligen är det inte bara i Uppsala solen skiner. Uppgifter säger att även Gbg, Hudiksvall, Kalmar och Helsingborg har sol...tacka vet jag växthuseffekten! Sen känner jag att jag måste be Ida om ursäkt, det var absolut inte meningen att skicka 1000 sms till Mia och sen ljuga om det. Jag är fullt medveten om att du fått men för livet, som skrivet var så är jag uppriktigt ledsen.

Nu vankas det lunch i form av ett glas vatten, det är såhär att vara fattig student! Egentligen hade jag helst hoppat vattnet och spenderat dagen med Sven i Kalmar eller med Stina i hennes säng men en helkväll med Björlin är inte fy skam det heller!




Johan, i ett av hans mest glorifierade ögonblick!













All makt åt Nicolas, vår befriare!





Lobotomering

Ännu en gång har mitt lokalsinne fört mig bakom ljuset och berövat mig på en sju helvetes massa tid! Promenaden TILL Johan gick bra, den tog en kvart. Promenaden FRÅN Johan tog lite längre tid. 00.05 anländer jag till Årsta, 04.20 (då efter att ha navigerat sista timmen efter stjärnorna, månen och stadsljuset) faller min livlösa kropp till golvet i lägenhet 2 på Säbygatan 23, det tog mig alltså 4 timar 15 minuter att ta mig hem.

Idag är det fredag och fy fabian vad tider rinner iväg när man har roligt...eller när man borde plugga men då man skiter i allt vad framtid heter och istället roar sig med att bita på naglarna. Aja, kvällen kommer gå i Willys tecken, jag har inte ätit ett vettigt mål mat sedan Stina bjöd på kött och pärer, i och för sig har jag inte riktgt kvicknat till sedan den orgamiska smakupplevelsen. Anyhow, Willys, here I come.

Imorgon ska jag ut på rajraj med Johan Björlin och hans tok-fläshiga polare! Vi har Uppsala för våra fötter...dvs, ända tills Björne supit sig medvetslös och i ren självbevarelsedrift lagt sig i framstupa sidoläge. Beräknad tid för detta; 15-20 minuter (då inkl natta-maten).

Nä, nog om detta och det andra. Duscha, sen blir det W med stort W. Min inköpslista; kötbullar och en nagelklippare, resten freestylar jag ihop!

















Vi skrivs imorgon mina små ankungar!






Tom

Är Tom Cruise tillsammans med Keanu Reeves världens mest överskattade och överbetalda skådespelare någonsin? Det känns inte alls som en möjlighet. Valkyrie - När ska amerikanarna inse att en film om Tyskar i Tyskland inte blir mer autentisk just för att samtliga skådespelare (inte Tom så klart) pratar amerikanska...men med TYSK brytning?! Tråkigt att man lyckas göra något så allvarligt som 2:a Världskriget till något blaha-blaha.


Jag kan inte låta bli att ställa mig frågon om Tom inte blir en bättra skådespelare med lapp för ögat...




Imorgon har jag en ond dag; 08.15 till 17.00...det svider men sen är det helg! Egenligen borde jag börja skriva på min rapport men Johan övertalade mig att figurera som hans wing-man fredag/lördag och vad gör man inte för en gammal vapen-broder!

Helt sjukt tänker jag checka ut nu!









Hög femma och ett par nya sneakers!



Det är en McBook jag vill ha...

...och är den inte snygg?!

En aningen lite för mycket bling för mig...men fick jag en skulle jag inte tacka nej!







Idag var jag bara 3 timmar för tidigt till skolan så jag satte mig i bibblan och "nöjessurfade" på datorer man ABSOLUT INTE får "nöjessurfa" på. Och efter 10 minuter blev, mycket riktigt jag tagen på bar gärning (som bibliotekarien ville uttrycka det). Hon fräste åt mig och ifågasatte min läskunnighet. Hela grejen hade kunnat få en himla intressant vändning om det visat sig att jag hette OmfOmfo, var utbytessttudent från Mozambique och faktiskt hade problem med det svenska spårket. Hur som, jag är inte någon utbytesstudent från Mozambique och jag har inga större problem med det svenska språket så jag fick, med svansen mellan benen duktigt ta och logga ut.

Nu är det bara dryga timmen tills jag börjar, sen är det helg...nästan i alla fall. Vi har kortdag imorgon...SEN ÄR DET HELG! Som till 97.6% kommer att bestå av plugg. För nå pengar från Maggan har jag inte sett skymten av! En lite tröst är att det finns en viss kvalitetsgaranti gällande mitt umgänge ikväll! Johan Björlin heter han och har man inte trevligt med honom är livet inte värt att leva!

Något mindre super-skoj är att Rockys ägare kommer och hämtar honom idag och det känns uppriktigt skrivet tråkig. Även om jag och Rocky inte planerat att erövra världar ihop kommer jag att sakna honom! Men fan, Maggan får lov att fixa fram mina cash. Även om nudlar hör studentlivet till så är faktumet att jag med all säkerhet kommer att få skörbjugg ett ganska tråkigt konstaterande.










Jag saknar min...













Peys!

Zidane The Scientist

Något som bör uppmärksammas är att jag fick post från Johan Hellqvist (aka Organismen) idag och fy i helvete vad tishan va snygg! Hurvida jag imorgon kan kliva in på Pedagogen och sprida superliberal drogpropaganda utan att höja ett och annat ögonbryn återstår att se!

Helgen i K-staden gav mig blodad tand! Jag vill ha mer! Snart fyller ju Spindelmannen år, det måste ju ses som en godtagbar ursäkt för att bege mig tillbaka till Tullslätten 23! Jag saknar ju Crew tillsammans med Anna-sjuk! Och jag saknar Challe...kanske mest av alla. Jag ringer dig när jag kommit på vad jag ska säga.

Helgen kommer med största sannolikhet att spenderas i Uppsala, om inte Maggan får en hjärtinfarkt och fixar fram mina pengar! Jag borde egentligen stanna och plugga men varför skulle jag göra det när det finns så mycket annat som är roligare att lägga tid på!

Jag har ruggit fotbollsabstinens, kom och rädda mig Josefin...jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Hittar jag inte ett lag innan veckan är slut läggar jag mig på spåret utanför.






















Imorgon har jag sista seminariumet i den här delkursen; "Barn och ungdomar i mediasamhället" och jag har en bok på X antal sider jag inte ens sneglat åt! Dock är ju klockan bara barnet, som vilken veckodag som helst har jag natten för mina fötter!






God natt Elitsoldater av Guds nåde!


Kasst

Ja...vad kan jag skriva. Det är inte mycket som funkar som det ska nu. Och på allt som är helt åt helvete är SJ 1 timme och 30 minuter sena. Helgen i Kalmar hade sina toppar och sitt Helvetesgapet. Men tack för söndagskvälls hänget, det var naket, ärligt och vackert och manligvännskap när den är som bäst. Det är så jag vill ha det.

Och tack Stina, även om underbart är kort...men shit vad potatisen var god!

Väl tillbaka i Uppsala slår det mig att jag har glömt min laddare till min telebobo i Kalmar, att jag har fruktansvärt mycket att göra i skolan, att jag faktiskt hatar SJ mer än vad jag hatar krig och svält, att jag behöver vissa människor i mitt liv.

Att göra denna vecka:

Studera
Hitta ett fotbollsslag
Studera
Posta en massa viktiga brev
Ringa Margret Lundkvis och höra om jag kan få byta studieort
Studera
Ringa Stoffe och kräva tillbaka mina pengar
Få post från polisen och Organismen
Gå på bio
Studera
Srudera
Studera




Fridens liljor...






Crew


























Konge, Glenn, Hunken, Judas - This is what it´s all about!













Kärlek...


Hova








"I'm not a businessman/ I'm a business, man/ So let me handle my business, damn!"



The Black Album är tamefan bland det bästa som någonsin producerats!









Nu blir det Genus-sem, sen bär det av...John-Blund har jag fortfarande hack i häl men va fan, två timmar sen kan jag total-däcka på bussen!








Vi ses på högkant!













Monsterspliffar!

6.5 timmar till Seminarium 4 sparkar igång och jag har John-Blund hack i häl...men sova...det kan jag göra på bussen, jag har ju 8 härliga timmar att förfoga över. För exakt 3.30 timmar sedan bönhörde CSN mig och visst var jag odödlig...i de 30 minutrarna det tog att betala Pappa, alla räkningar och biljetten mellan Uppsala-Kalmar, Kalmar-Gbg och Gbg-Uppsala, dock finns det inte en fiber i min loppätna kropp som tvivar på att resen inte skulle vara mödan värd.

För den ohyggliga summa som blev över efter att jag viftat bort 98% av mitt studielån challade grymmaste tishan!

BIG UP - Gudfadern från Luthagen!





Sen kan jag inte annat än att önska Charliene lycka till på tentan hon har om 6.5 timmar! Jag håller alla bruna stumpar jag har för dig! Nu ska jag nog sparka igång en film, kanske danska "Pusher"...det är ju en triliogi och jag har några timmar kvar att kväva innan det är dags för mig att briljera i klassrum 1126!






Väl mött kreti och pleti!






Vi ses i K-town!

Under och in...

Stina blev precis bitchslapad av Wikipedia, jag satt givetvis nosebleed. Idag tog jag ut en välförtjänt sovmorgon, eller lite komp som Stina skulle ha sagt. Jag har även börjat kolla "Mia och Klara" säsong 1, Svt sänder säsong två nu. Förbaskat roliga är dom faktiskt!

Men shit vad jag längtar ner till Gbg...mitt kära Gbg. Undra om Gbg längtar lika mycket efter mig?!

Studentlivet börjar smaka bättre och bättre, tyvär för Sven och Kalle som slagit vad om att jag skulle fixa (max) tre veckor för att sedan, med gråten i halsen, hoppa av.

För övrigt har jag och Konge och Hunken sökt sommarjobb...på en båt. Hur jävla spännade låter inte det?! Dock vet jag inte om Hångelkungen får jobbet, tydligen bör man vara simkunnig och till Svens förtret finns det filmklipp som hävdar att Sven är raka motsatsen till simkunning. Möjligtvis att han flyter med sin feta plånbok.

På fredag bär det av till K-town om Maggan och Buddah vill mig väl! Förstå vad fint, Crew med plusmeny! Och appropå Crew så har Crew productions stora planer på gång och om rätt slips-snubbar skakar tass med varandra kan sommaren 2009 bli en sommar att minnas...jo, jag vet, det känns igen...men va fan!




"The day the earth stod still"...se inte den, fan vad dålig den var och fan vad Keanu Reeves är dålig...fan, han är så jävla dålig....FAAAAAAN!!!





Över och ut...









Charliene..."I don't know you, but I want you"


SOU 2001:52

Om inte Socialdepartementets 400 sidor långa rapport angående De yngres välfärd: en inledande beskrivning av levnadsnivåperspektivet och Barn-LNU kan få dig på riktigt bra humör vet inte jag!

Efter att jag skummat mig igenom 200 sidor tok-tråkig och tok-akademisk micro-text var det dags för lite tyskt samkväm! Och vad fint en knubbig colombian och en skäggig tysk kan ha det. Hångelkungen bjöd på mat, fotboll samt att han avslutade kvällen med att fingra upp min själ i en lortig 69:a...det är vad jag kallar själstimulans!

Imorgon bär det av till Studentstaden för hårda studier och fruktansvärd ångest...är inte livet fantastiskt! Faktumet att Lena Lööf kunde konstatera att anledningen till min skeptiska inställning till alkohol inte har och göra med något annat än att jag börjar närma mig 30 värmde som Stina Lööfs fötter en stjärnklar januarinatt. 

Nu ska jag väcka Brottar-Mats och tvinga honom att gå och lägga sig, hans fruktansvärda super-snarkningar känns oroväckande kittlande i min prostata!










Fridens liljor och rivaler!

RSS 2.0