Classic Crew!

Raddisson went banana!!!

 



Herr-kärlek när den smakar som bäst!

 



Jag kräktes precis lite i min mun...

 



En varmkorv med ketchup
 




Dåligt av mig att inte hämta er utanför Bockarna och köra er de 300 meterna ni har hem!
 




Goude gör sig själv till åtlöje ännu en gång!

 



Goude önskar att han var jag!

 



Sven återhämtade sig aldrig...

 



Det är KALLE som skriker...och ingen annan.

 



Judas har löjligt med tur!

 



En sommarhälsning från Gbg till Sven!

 



Fnittrigt!

 



Fitt-tjejer!

 



Fishbeat!

 



Vi var unga och naiva och vi fattade inte vad vi höll på med men vi behövde pengarna!
 













Bra tanke?!

Det stod...






Men jag lyckades ändå fylla vår...

...med 50 liter 95 oktanig bensin.










Tack som fan för i helgen! Ni vet vilka ni är...

Och Hunken!





Stina, jag tror inte att vi kan träffas längre...nog för att jag gillar naturligt håriga kvinnor men ärligt talat!










Idag föll den första (enda?) snön här i Oslo ...




Dubbdäck!? Hahaha, inte just tyckte jag och Ossian efter att vi förbrukat GETmobil nr:1. En timme senare kunde vi, efter att vi kört fast med GETmobil nr:2 och GETmobil nr:3, konstatera att dubbdäck fan är underskattat!





Andra saker som får mig att må...

...dåligt!





...att må...

...illa!





...att må...

...konstigt!










Nu ska jag skriva ett sms!










Fridens liljor och ballerinor!


Jävla skit-dag!

Det var ju tänk att gårdagen skulle passera som vilken dag som helst, att min 25:års dag skulle uppmärksammas så lite som möjligt...

men nä...

Väl ute i Vettrikollen slår det mig att jag glömt alla mina kontrakt på kontoret...och utan kontrakt är jag körd! FAAAAAN! Det tar mig ungefär 10 minuter innan jag torkat tårarna och grinat klart. Jag stiger ur vår GETmobil, tar ett djupt andetag och visualiserar i alla fall två salg framför mig för att en minut senare upptäcka att jag klivit i hundskit. Alltså, ärligt talat. Händer sånt på riktigt?! Jag har hört om kompisars kompisars kompisar som klivit i hundbajs men jag tror inte att jag känner någon som faktiskt råka ut för det. För mig är hela grejen med att trampa i hundbajs så fruktansvärt avlägsen. Det känns nästan som en skröna...men så händer det en själv...när man minst anar det. Och det är någon form av muterat hundbajs, ett sorts interlligent hundbajs för hur jag än gnussar med löv, stenar, gräs, tidningspapper och våtservetter vägrar bajset släppa greppet om min sko. Jag sitter i ungefär 20-30 minuter med min bajsiga sneaker i knät och gnider och skrapar men inget händer. Tillslut ger jag upp! Om jag vilt fått gissa på den dagen då en hög med hundbajs kom att segra över mig tillsammans med mönskligheten hade jag nog inte gissat att detta skulle ske på min 25:års dag...men nu blev det så. Vad najs tänker jag, nu kan ju inte min dag bli särskilt mycket värre. Då ringer Ida och säger; Du, dina byxor...det skulle kosta 300 spänn att laga dom. 300 kronor...det var exakt vad jag betalade för dom...när dom var nya. Fantastikt, sekunden senare står jag även inför faktumet att jag inte har någron kamera att bruka vid månadsskiftet då jag ska upp till Lillehammer och filma en fotbollsturnering, då det visade sig att Challe lekt sönder sin kamera. Ta dessa incidenter och lägg dom samman med mitt frukansvärt dåliga säljresultat idag så blir kontentat; världens sämsta dag!

Det enda som kunde rädda upp den här dagen var ett mirakel...och eftersom jag inte tror på mirakel kände jag mig ganska uppgiven. Men så började saker helt sonika att ta sig och innan 00.00 hade jag både hunnit med att....

...få paket...






..., kaka...






...och hemlagade hamburgare. Om början på dagen sög röv så sög slutet på dagen polkagris! Tack Ossie, Julian, Bror och Kerstin för uppvaktningen! Och tack alla andra som messat, ringt osv. Utan er hade jag tvingats minnas min 25:års dag som sämsta dagen i mitt liv.









Student...

Jag har börjat studera, på distans. Hon bor i Stockholm...det gör inte jag.

Jag började läsa Sannolikhetslära 20 poäng - hur liten är egentligen changsen att en kille som jag träffar en tjej som hon.

Fysik 30 poäng, orsak och verkan - När hon tar i mig som bara hon kan ta i mig tappar jag balansen.

Sen byggde jag på med 20 poäng Energifysik - Läran om när två kroppar möts, interagerar och reagerar.

Samtidigt läste jag 10 poäng Ekonomi/Budgetbalansering - CSN-bidraget minus en tågbiljett till Sthlm tur/retur, minus två biobiljetter, minus bord för två på Hermitage, minus en kaffe, en fanta och två winerbröd på café-fyrkanten, minus ett 100-kort, minus två glassar, en med kolasås och en med mintströssel, minus hyrfilm, popcorn och en påse sura nappar, minus hyra/el/internet och mat lika med plusminusnoll.

Psykologi 30 poäng - att sakna någon så pass mycket att det gör ont i fingertopparna samtidigt längta efter någon så pass mycket att inget existerande är av någon betydelse.

10 poäng Genusvetenskap - Läran om varför det alltid är jag som håller om henne.

Praktisk filosofi med inriktning Etik 5 poäng - Läran om hurvida det är rätt eller fel att jag blir sur och beter mig som ett barnunge när hon ibland träffar sitt ex.

Konflikthantering och kreativproblemlösning 30 poäng - Jag är arg på henne, hon blir arg på mig, jag blir ännu argare på henne, hon blir ännu argare på mig och jag kan inte minnas varför jag är arg på henne. Hennes soffa är 1.50 lång, jag är 1.77.

Retorik 30 poäng - Läran om konsten att övertyga, övertyga henne om att är ledsen för det som sas, att hon är det vackraste som hänt mig och att hon är mitt allt, för det är ju sant.

Imorse låg jag i sängen och läste 60 poäng Anastromi, dvs anatomi och astronomi - läran om stjärnkartan över hennes rygg.











2004

Clean

Påväg till Oslo blev det Tullontroll såklart! Och efter att man vänt upp och ner på bussen och hittat lite knark på toaletten blev det visitation...och som så många andra gånger var jag enda svarta snubben i sällskapet...så när den Norska tullen helt random skulle plocka ut tre personer (av 80) för en lite grundligare visitation blev nog varken jag, mina medpassagerare eller droghundarna särskilt överraskade över att jag fanns med i deras startuppställning.

Givetvis var jag clean...






What´s up dog!? En svart till en annan...






Jag hade två dosor snus förmycket...och Farbror tull blev så jävla besviken så han sket i att ta dom och bötfälla mig. Det kan jag ju iof förstå. Plockar man in en Colombian räknar man ju så klart med att i alla fall kunna stoltsera med 3 eller 4 kilo i beslag.







Känn ingen sorg för mig Göteborg

Efter en fantastisk helg i Gbg är jag tillbaka i Oslo och det känns väl sådär. Har så himla mycket shit jag borde ta tag i men manjana manjana!





Bättre att minnas...





Pancakes, maplesurp, Ajda, Hobbe, Judas och Charles...bättre start på morgonen får man fanimej leta efter!






Sen bar det av till ett Café i Haga...där dom serverar stora...RIKTIGT STORA kanelbullar...

Jag vet inte vad jag blev mest impad av; bullarna eller bullvakten som tog jobbet som bullvakt till en helt annan atmosfär!






Medans vi andra fikade och småpratade kastades Charliene mellan ofattbart illamående, fantastisk lycka och ett sockerrus som inte var från denna värld.





Lördagkvällen bjöd på Sverige - Portugal och en, som alltid, speedad Goude som envisades med att kalla det slöa-hänget framför Tv´n för fest!

Parantes; dessa nationaliteter figurerade i min lägenhet i helgen - En amerikanska, En polska, En Grek, Två danskor och En Colombian.





Dagen efter lördag kom att bestå av jakten på en Sultan och efter att jag varit nära att gå i taket minst sex gånger fick vi fatt på den.

men...

Systemet då man går in i en butik, tar sig till något som heter själv-plock-lagret, ställer sig i kör för att sedan peka på vad man vill ha varpå du får en lapp som du som du tar med dig när du ställer dig i kö för att betala för en vara du inte fått för att sedan, när du betalat för varan du inte fått, får en ny lapp som du ska ta med dig när ställer dig i kö igen för att eventuellt få varan du betalat för, är ett system jag inte riktigt köper.





Sen är jag fortfarande lite fuktig av allt snor...och jag gillar det.










Igår bjöds det på fotbollsträning. Kocken sken ända tills han blev skadad och åkte hem.







Nu ska jag äta svensk choklad och ta på mig själv!









Balladen om buteljen

Saxat från facebook...





Denna "note" påminner en hel del om en "note" David Andersson postade för ett tag sedan men ämnet tåls att diskuteras!

Precis som sig bör (?) möts även jag av förundran och förfäran när jag talar om för personerna ifråga att jag inte dricker. Vissa blir rikitgt chockade, andra tar det hela med ro men oavsett reaktion är gemeneman i 90% av fallen väldigt ofröstående och följdfrågan lyder oftast; Ahhh, du kör ikväll? Förvirringen är total när det står klart att jag varken kör, cyklar eller går på någon form av medicinering som skulle omöjliggöra ett eventuellt alkoholintag. När det direkta kaoset lagt sig brukar en del kalla mig för torr och tråkig, andra dunkar mig i ryggen och säger; bra för dig, en vit helg i mellanåt är alltid nyttigt...men...MEN du dricker väl annars?! Personen vill eller behöver likom, nästan för sin egen skull kontrollera att jag i vanliga fall dricker, att detta bara är en engångsföreteelse, att jag vanligtvis dricker och att jorden fortfarande roterar kring sin axel. När jag då talar om att jag inte drucket sedan Mars tycker en del att man är svin-duktig, dom blir impade och börjar snacka om grym karaktär osv. Jag kan inte riktig förstå hur dom menar då. Om jag varit alkoholist hade det ju varit en bedrift att inte dricka på 7 månader men nu är jag ju inte det så vitt jag vet. Vart ligger beddriften i att inte vilja dricka och att faktiskt inte göra det!?

Andra frågar varför?! Varför dricker du inte, är du nykterist? Blir du aggresiv när du dricker, är du allergisk mot alkohol? Är det en religiös övertygelse det handlar om eller är det i grund och botten en principsak att du inte dricker?! Vissa blir irriterade och tycker att jag fanimej får förklara mig. Det händer att jag befinner mig på en fest och jag känner mig som en...ja, Sverige Demokrat. En del håller helt med mig i mitt tänk men det ligger för mycket energi i att leva som man vill lära medans andra inte alls förstår mig och vill ställa mig mot väggen. Jag tvingas gång på gång argumetera för min sak men trots att jag anser mig ha bra argument tar en del avstånd ifrån mig. Nu hoppas jag inte att någon Sverige Demokrat tar illa vid sig för min halv-taskiga jämförelse.

Även om jag förklarat mig kan många inte förstå mig i mitt beslut som så många vill kalla de...beslut. De tror att jag vaknade en dag och tänkte att - nej, nu får det fan vara nog, inge mer alkohol. Så gick det ju givetvis inte till. Eftersom första gången jag inte drack efter att jag faktiskt festade bara var en fest i mängden av fester då jag inte var onykter, reflekterade jag inte över detta, jag visse inte att just denna festen kom att bli första vita festen i något som vissa vill kalla för det "perfekta året".

Om några helger ska jag ha en 25:års fest och ska jag vara helt ärlig bävar jag något inför själva tillställningen då det antagligen förväntas att jag i alla fall ska vara en av de som inte kan stå upprätt vid 21.00. Men som jag känner just i skrivande stund vill jag inte dricka och känner jag såhär den 25:e kommer jag inte att dricka. Folk får helt enkelt kalla mig för torr och tråkig.

Jag är ledsen om min nykterhet på något sätt kommer drar ner stämmningen på just din fest, jag är ledsen om min nykterhet gör just dig obekväm för att du kanske känner dig extra full i mitt sällskap. Jag är ledsen om det faktiskt är så att jag både är trevligare och roligare onykter än vad jag är nykter. Jag är ledsen men alkohol är inte min grej...just nu.







inspired by Ismästare David Andersson

Banditqueen!

Det enda positiva med att totalt vända på dygnet är att jag kan hooka med Sis! Angelica gör sin skit i Idaho Falls och trivs ganska bra tror jag...trots att alla är osunt religiösa och anser att det är viktigare att plugga bibeln än att äta frukost!

Stina, baby-girl! Det är fint att höra hur du trivs och frodas. Du är tjockt saknad här hemma och jag hoppas verkligen att jag får möjlighet att komma och hälsa på dig! Skulle saker och ting strula till sig som dom kan göra ibland när jag är inblandad så lovar jag att vi drar till USA och hälsar på Gena och Owen nästa sommar!

All kärlek till dig syster...du är fantastisk!

Fett att du representerar Schlook-life all the way around the world!










Ey yo bust it: when the police come yo she ready for whatever
Never talk to the cops cus she got her mind together
A down to earth mother earth living at the speed of life
She don't need a ring to be my wife
A truly independent woman, not a destiny's child
Not depending on money or fashion to have style
She got nuff style - rough style - diamond in the ruff
Not a dimepiece in the back, she a diamond in the front
Seat by my side, ready to ride
With a smile on her face when she let me inside
What is this? I need a gangsta bitch, I need love
I need a ride or die bitch? None of the above
I need a terrorist chick taking care of this dick
Ain't nothing superficial like marriage and shit
A truly holy matrimony she my homie
I forget about this evil world when she hold me

She love love like I do
She need sex like I do
She love freedom like I do
She need music like I do

I need a bandit queen (a bandit queen)
A real woman that can bring out the man in me
I said a bandit queen (a bandit queen)
Independent enough so she can handle me
Ey yo a bandit queen (yes a bandit queen)
She the mother of humanity
I need a bandit queen (a bandit queen)
She look good, but she not into vanity

I need a riot girl, not a violent girl
but one that knows how to defend herself when they try to quiet her
In this manmade era of gangrapes and terror
Where most men can't face the mirror
She overcome cus she positive
She live in love and she love to live
She love to give and love to take
She don't compete cus she above the fake
She don't deal with no silly silicone
Even when I'm not with her I don't really feel alone
cus there's a metaphysical bond between us
Strong as my penis want the venus
I need the butts and no maybes
I see some ladies tonight that should be having my babies
You know what I mean?
Wanna roll with my team well you know what I need

I need a bandit queen (a bandit queen)
Independent enough so she can handle me
I said a bandit queen (a bandit queen)
A real woman that can bring out the man in me
Ey yo a bandit queen
She look good, but she not into vanity
I need a bandit queen (a bandit queen)
She the mother of humanity

I need a bandit queen, but man it seems
that the whole world is living in some candy dream
They want a plastic screen - not flesh and blood
They want some bad machine - not blessed love
They're stressed enough for ulcers and bloodclouts
grey hairs and great fears of what nots
I feel alone in this cold world
but out of 5 billion people there should be a soulgirl
My soulmate not afraid to hold weight
Baby your soulfood I love it homemade
The way you stir it up I ain't coming home late
Your recipe is so tasty - give me the whole plate

She love love like I do
She need sex like I do
She love freedom like I do
She need music like I do

I need a bandit queen (a bandit queen)
independent enough so she can handle me
I said a bandit queen (a bandit queen)
a real woman that can bring out the man in me
I need a bandit queen
Hey - she ain't living in no fantasy
I need a bandit queen (yo bandit queen)
Yes, pullin' me in like bravendy
I need a bandit queen







Flip side

Klockan är snart tio över sex, jag är klar-vaken och Sigur Rós har aldrig varit bättre.

Jag har försökt fila på lite slam-texter men det var länge sedan jag skrev något jag kände att jag kunde ställa mig på en scen med.

Jag har lyssnat lite på Oskar Hanska, vi kan kalla honom för en kompis kompis. Han kom tvåa i Slam-SM förra året och har blivit ganska hypad, jag tänkte att kan han kanske kunde tanka mig med lite inspiration men nä, jag tycker inte att han är så himla tight som alla säger. Han är bra, absolut, hade han varit keff hade han aldrig seglat hem en andra plats i Halmstad men hans texter säger mig inget, han tilltalar inte mig. Då kan det ju i och för sig handla om något helt annat än hans lyriska spänst eftersom upplevelsen ligger hos betraktaren, I vilket fall som helst blev det lite "Shihan", fiiii-fan, han är grym! http://www.youtube.com/watch?v=VsEZw_KaUPk




"And I'm tired of the media pushing these ugly African models trying to convince me they are exotic when they just plain ugly" - Shihan










Nu är klockan snart sju och jag är fortfarande super-pigg. Ska man behöva skalla sig själv till sömns?! Aja, jag måste ju ge det en ärlig chans i alla fall!


Vi ses på andra sidan...









Def Poetry Jam - Suheir Hammad

This is Slam when it´s at its best...


BIGup Suheir Hammad










Överväger att ställa upp i sista kvaltävlingen om två helger. Café Hängmattan is were it all goes down! Om tiden är min vänn kanske jag lägger upp en eller två texter här, kom då gärna med lite konstruktivkritik!










Klockan är bara 04.09 och jag har mycket kvar att uträtta!





Tillbaka till samtiden

Var på bio med bruush här om kvällen! Fräscht (som Josefin skulle ha sagt) med lite syskon-häng även om filmen "Babylon" var det absolut sämsta jag någonsin sett!





På fredagnatt bär det av till Gbg och även om jag bara lyckats skrapa ihop 72 timmar att spendera i Sverige så känns det fett värt det!

För ärligt talat Stina, hur jävla extremt det än må uppfattas; stundtals saknar jag dig så pass att det kliar i mina fingertoppar.

Och Flickan, du ska ju bli med hund...och golv!





Spotify is up and runnin´! Men bara om min älskade väntar - Nationalteatern 

Har en spotify-invite kvar men vet fasen inte vart jag ska göra av den. Har i-landsproblem fått ett ansikte?





Nu lagas det tydligen mat i köket (02.33!). Ossian-Mr Garlic-Tidblom vet att det alltid finns tid för kreativ matlagning! Jag ska nog unna mig ett glas Villa!










Allé Zidané

20081025

Mushtaschfesten 2008 Kalmar-town 25:e Oktober!












Bli där...eller dö!









1968



My name is Shaft...Shaft the Third











RSS 2.0