Leo

I går tog vi bort Leo. Jag trodde inte att jag skulle ta det särsklit hårt...jag hade fel.










Jag saknar dig Leo, jag saknar dig så himla mycket...









Fan vad hemsk det låtar...att ta bort någon. Att vi lägger det i våra händer....fan.

















Capitol

Bio Capitol - Första dagen av mitt resterande liv

Se den om du inte har något annat för dig. Ett fransk drama med glimten i ögat. Helt ärligt tror jag inte att jag någonsin sett en dålig, fransk film.









Vi skulle ju gunga också...och det gjorde vi...tills Stina fick ont i huvudet!










Natten bestod alltså av huvudvärk och fanta. Vi gled även förbi "Svenssons i Lamhult" i hopp om att kunna kräkas lite över priset på Fatboy-kuddarna. I stället för svindyra påsar hittade vi en svindyr stol.

Det känns som att om du köper en sån här stol måste du lämna prislappen på.





Inget CSN idag. synd, jag har en hyra att betala men det är ju inte första gången ekonomisk misär ler mig rakt i ansiktet. dock brukar det lösa sig tillslut.






Skola på måndag, det känns väl ganska okej. Dock slog det mig att jag aldrig haft en tjock gymnastiklärare...jag är ju tjock...kan jag verkligen bli en bra gymnastiklärare? Jag får v'äl jobba lite extra annars och fettsuga mig för de pengarna. Nu ska jag övertala Stina att sy upp mina byxor så att jag kan se representabel ut på måndag!

Ha ett bra liv!









Tre

Idag blir det film, hemlagad chokladsås och glass...trevligt värre! Bio hade också varit trevligt men eftersom Stinas och min filmsmak inte riktigt synkroniserar blir det bio allena i Uppsala men det funkar det också!

Somnade i 10 minuter...då passade Stina på att skända min kropp!

...jag gillar det!









När allt stod på sin spets, mitt förhållande till arkitekten i mitt liv, chokladsåsen...osv, osv. Då hände det, precis som dom säger...precis som det står, PLÖTSLIGT HÄNDER DET!











DAGENS CITAT:
"Varför kan inte du bara vara normal" - Stina ifråga sätter mig ännu en gång







Sura nappar

Helt ärligt, blir man inte lite sugen på att åka över och införskaffa en sån här i lösvikt! Eller...hur funkar det? Hmmm, jag får väl fråga Pappa Mats!












www.patriot(idiot).nu

Det var fruktansvärt nära att jag och Stina blev strandsatta på Vargön men från ingenstans blev vi räddade av ett av guds många frireligiösa barn. Han tog oss i sin båt till Styrsö och vi ville ligga med honom men vi tänkte att så går det inte riktigt till här ute i skrägården.

Väl på Styrsö drack vi Oboy, åt osmacka och diskuterade Svenska motståndsrörelsen och ja, det fanns en del att diskutera, som tur var, var vi ganska överrens om det mesta.

Notera "negern" till höger hur han både är modemedveten och i tiden, i sin "knark"-tröja, samtdigt som han är ett hot mot den svenska demokratin. Fan vad äcklig dom är! Jag säger som Timo R sa: det enda som skiljer människorna från djuren är medelhavet! Och Narkotikan, narkotika är nog det värsta jag vet...ja, efter Judarna så klart!





Som tur var hade Stina svängt ihop riktigt goda ostmackor som fick mig att släppa mitt judehat för en sekund!

Och vad är det jag skymtar ner till vänster...jo, visst är det en dubbel Nougat...gud måste vara svart...och klädd i "knark"-tröja!





Stina la oroväckande mycket energi på att försöka arangera ett "fint" kort på oss, så här gick det med det...






Åka båt är trevligt, särskilt när det praktiskt taget är gratis och 26 grader i luften. Att vi hade med oss skåll-het Oboy var väl kanske en lite miss från vår sida. Oavsett dryck och temperatur på drycken var det förbaskat trevligt att glida omkring i skärgården och suga ryggmärken ur Stinas sista semesterdag!

Just det....










DAGENS CITAT:
"En gång när jag var liten sa jag att jag hade en häst" - Stina skulle berätta en gång då hon verkligen ljugit stort och fult









Scones

...och inte bara Scones utan även kolakakor stod på schemat! Vi fuskade lite med socker och sirap och shit vad goda dom blev. Precis som HOT-DOGS smälter dom i munnen och det är en bra egenskap hos en kolakaka, det är en mindre bra egenskap hos en varmkorv.

Tro det eller ej men trots att det var Stina som stog för knådningen blev det så pass mycket deg över så att det räckte till 3-4 kakor.


Fuskar man med sockret blir dom lite rinniga men ställ dom i lite drag så blir dom perfa!




Rolig bildtext


Dom blev faktiskt himla goda, det är fan underskattat med Scones!


Om Stina och jag mot all förmodan får barn i hop kommer de att se ut som ovan...





I dag bar det av ut till Bergsjön, där snickrade jag och Stina ihop ett filmmanus samt att jag hann med lite friklättring!

Hunken, se upp! Det är en ny suprhjälte i staden!


Vindigt värre...









I morgon blir det tårtbak och volleyboll med Stina och Peter. Dock är jag inte helt säker på om Stina och Peter är helt införstådda med hur förnedrade de kommer att bli i morgon 14.23!

Nu jagar jag en bil så att jag kan hämta min shit hos Ida, tyvärr går det inge bra men skam den som ger sig! Jag skulle ju faktiskt kunna stjäla en bil, jag är ju svart.










DAGENS CITAT:
"jag älskar dig" - Jag tänkte högt på en reklamfilm och Stina kräktes lite i sin egen mun





WOW 2009

Ja, jag tänkte ju försöka sammanfatta WOW 2009 men vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag jobbade som volontär och och precis som förra året såg jag till att hamna Backstage. I år blev det bakom Flamingo och usch vad trevligt jag hade det!

Torsdag
Annedalskyrkan+Hajen = bland det bästa jag hört!

Fredag:
Jag anlände till tonerna av ett helt fantastisk Beirut. Robyn svepte en hel stad av fötterna och var trevligare än trevligast bakom scenen. Hon tog mitt namn på sina läppar och jag kände mig lite coolare än vanligt. Arctic Monkeys tyckte lite synd om Moe och mig så efter sin spelning kilade de iväg och baxade två pavor vitt som de packade på oss i skydd av sensommar-mörket! Kajsjul 8 bjöd på Promoe med Spiderdogs och Promoe och Spiderdogs bjöd på både gammalt och nytt, bäst var nog ändå Botaniska.

Lördag:
Jag hade hört att Vampire Weekend tydligen skulle vara ett ganska bra liveband, runt 15.30 kunde jag inte annat än att konstatera att ryktena var minst skrivet sanna och kanske en aningen tama. Efter spelningen delade Moe en sigg med gänget och de hann med att credda både den svenska publiken och de svenska flickorna. Big up till Hanna som bytte pass med mig så att jag kunde kila över gräsmattan och låta mig befläckas av Dead Prez tunga och politiska sound, de stod även för en av helgens höjdpunkter då de som näst sista akt körde "HipHop". 17.45: Nas kliver upp på scenen och Slottsskogen håller andan: kommer det bli så bra som vi fantiserat om? Här gör det svenska språket sig inte rättvisa, jag kan alltså inte med hjälp av det svenska språket förklara hur jävla mega fet spelningen med Nas var. Den låg borta allt förstånd helt enkelt! Givetvis hinner jag skaka hand med honom och på knackig engelska förklara för honom att jag nästan vill ligga med honom. Okej, här tror jag att jag upplevt det absolut tyngsta WOW har att kasta i mitt ansikte...så kliver Basement Jaxx upp på scenen och de som stod still den spelningen kanske inte är våldtäktsmän men lite efterblivna, fy fabian vilken drag. Tre timmar senare skulle det kännas kroppen och då fram för allt vaderna, att jag i dryga timmen oavbrutet hoppat, skakat och vrålat! Men shit, just då hade jag kunnat hoppat, skakat och vrålat till WOW 2010! Basement var även de lika mysiga på scenen som bakom. I 10 minuter stod de och skrattade gott åt min engelska (inte mina skämt). Moe som pluggat i Brighton och talade engelska med accent blev ju genast en artisfavorit bakom Flamingoscenen och jag hjälplöst fick jag snällt stå på sidan medans Moe obehindrad och felfritt slickade upp de engelska popsnörena i verbal brygga! Lite senare hookade jag med Helen och det var fint men kort, nästan som det heter. Natten inne på området avslutade jag, Stina och Stina med två trötta låtar med Lilly Allen och fem sjukt röjiga låtar med Teddybears! Sen blev det mosbricka och sängen.

Bäst:
Nas var utomjordiskt bra samtidigt som Hajen och Basement Jaxx stod för en annan typ av upplevelse.

Sämst:
Ljudet och det dyra maten. Som volontär bjuder WOW på mat och den håller verkligen klass men när den tar slut innan alla hunnit äta spelar det ingen roll hur god den är. Då blir man tvungen att pröjsa en förmögenhet för ganska okej mat men slår du ut priset på mängden så blir det just som skrivet ovan: svindyrt. Ljudet var stundtals under all jävla kritik. Promoes spelning bestod till 70% av rundgång, Lilly hade uppenbara problem med sin mick. Vampire Wekeends framträdande led också av rundgång osv, osv. För att få kallas för en av Sveriges absolut bästa festivaler krävs det att man uppfyller vissa kriterier, OK ljud är ett av dom.

Varför...
...avslutar WOW en nästan felfri helg med Lilly Allen. Visst, hon är duktig och uppenbarligen villig att visa brösten men kom igen nu. Vågar man ens föreställa sig hur ball det hade varit om de avslutat med Basement eller Nas?! Aftonbladet kallade det för modigt (?), jag kallar det för dumt och lite fegt. Skulle jag gissa vilt från höften så tror jag att man lockade hit henne med att hon just var lördagsens och hela festivalens huvudnummer. Men va fan, Nas och Basement rockade ju röven så egentligen kvittar det.












Nu ska jag kolla skräckis med Stina...varesig hon vill det eller inte!






Mitt älskade...

Tillbaka i Gbg och det känns alltid lika rättvist! Vädret spelar ingen roll för idag ska Stina och jag på Bibblan och skriva ut spleschema för WOW. I kväll spelar Hajen och det kan vi ju inte bara missa. iImorgon jobbar jag eftermiddag och natt, på lördag jobbar jag förmiddag och eftermiddag. Stora scenen it is. Lite synd eftersom jag inte kommer att kunna ränna omkring bakckstage som jag gjorde förra året.

Ang dokumentären så rullar det, Johan jobbar på bra. Förhoppningsvis kommer vi kunna kasta upp en teaser redan i kväll. Premiärvisningslokalen kan bli ändrad från Bio Kontrast i Forsa till Bion i Iggesund, som det ser ut ni kommer premiären hållas i mitten eller slutet av September. Vi återkommer.









Nu måste jag ta på mig något anständigt!
















Bless









Urkult-veckan...igen.

Okej, jag skulle ju för någon dag sedan försöka sammanfatta Urkult-veckan men som vanligt blev det något helt annat.

Nå väl, jag tänkte att jag skulle försöka igen,

Efter mycket om och men kom vi upp, beräknad restid innan vi satte oss i bilen: 3 timmar. Vad det faktiskt tog att åka upp till Näsåker: 8 timmar.

Stugan vi bodde i var tröttare än tröttast och ganska omgående spred sig ett visst missnöje bland Crew Produktion-sällskapet. Men det fanns ingen tid för gnäll, medans Pelle, Johan och Sven rekade stugan, rekade jag och Kalle terrängen.

Det tog oss, som tidigare skrivet var, ungefär 5 minuter innan vi blev erbjudna något att puffa. Dagen därpå satte allvaret igång, i det pissväder som rådde filmade vi så mycket som det bara gick. Fram mot kvällen sprack det upp och ännu en gång kunde vi konstatera att Gud är en stor, svart kvinna!

En dag letade vi på en järvägsbro som tydligen var löjligt mytomspunnen, bilderna vi fick från just bron blev legendariska, synd att Svens kamera tiltade och själv-formaterade sig själv.

Efter att vi skjutit en jävla massa naturbilder satte äntligen festivalen igång och vädret tog sig. Vi fick den stora äran att samtala med bland annat storheter som Nina Ramsby och Stefan Sundström. Radioprofilen Klas Ullerstam var otroligt trevlig. Trots att Etna Carinea mest hade mariuana i skallen så måste jag ändå stå för att de lämnade ett positivt intryck. Lou och Bandikoro gjorde vår dag med en blandning av sympati, värme och underbara toner från länder långt borta. Glesbygden och Arvid kändes kanske mest jordnära och mest Urkult av alla vi träffade. Med sin norrlänska reggea svepte dom oss av fötterna. Nordic trollband oss med fantastiska toner som hade gjort självase Näcken grön av avund. Invigningen var tydligen sådär men vi hade inget att jämföra med så vi var jävligt lyckliga ändå. Vädret blev lite sämre men omgiven av människor som fick själva Jungfru Maria att framstå som en subba kunde vi inte annat än att le. Vi föråt oss på sjukt goda vårrullar, Sven blev lite kär, Lou blev lite kär, Vi dansade, sov och filmade. Och vi har lovat varandra att vi, oavsett omständigheter skall tillbaka nästa år.








Vi ska försöka fixa en lite sneak-prew view av vård DVD på youtube, förhoppningsvis kan vi kasta upp den i slutet av denna veckan.








I natt ska jag sova i soffan!









Johan Eriksson

Fem favoritcitat från första mötet med media sedan Crew Prod. kom hem!

1. "Långa dagar" - Pelle Lööf (Pelle sa en sak under den en timme långa intervjun...långa dagar).

2. "Jag har sökt fem poäng film till hösten" - Johan Eriksson (Johan förklarar hur långt hans filmintresse egentligen sträcker sig).

3 "Nordic Klubb heter dom väl" - Johan Eriksson (Johan är helt säker på att lägger man till Klubb på lite vad som, så låter det helt enkelt bättre).

4. "Folkets bio heter den!" - Nicolas Näsman (visst refererar jag till en biograf...men den ligger i Göteborg och inte i Forsa).

5."Neeaahhnjaaa" - Kalle Dahlberg (Kalle sa en sak under den en timme långa intervjun...han varken förnekade eller styrkte sitt filmintresse).




Skulle jag inte credda Johan Erik Eriksson för sitt heroiska arbete med klippningen skulle jag fela som människa och det vill jag ju inte göra i onödan. Hatten av för dig Johan, du gör ett fantastiskt jobb!

Vi siktar på att ha någon form av premiärvisning i mitten/slutet på September, vi kommer att återkomma med mer specifik information då vi har lite bättre koll. Det lutar åt Bio Kontrast i Forsa








I morgon bär det av till Gbg...mitt kära Gbg. Och det vankas WOW som inkluderar både Beirut, Nas och Dead Prez och inte helt osökt kommer jag att tänka på uttrycket "för bra för att vara sant".







Nu ska jag jaga lite mat!









DAGENS CITAT:
"hur skööööööön e inte den?!" - Jeppe E droppar ett av de tröttaste citaten någonsin och hyllar sig själv till skyarna

DAGENS CITAT II:
"Sluta gå omkring och se så sexig ut, han skiner ju genom sina vita byxor" - Jeppe E ang sin brors blotta(!) uppenbarelse!















Prestationsångest

Jag vill vara så jävla insiktsfull, få er att nicka instämmande framför era skärmar när jag med kirurgisk precision behandlar allt från vardagliga betraktelser så som varför det alltid är Pappan i familjen som kör till mer världsliga ting. Jag vill också kunna använda språket och lyriken som instrument i en skapande process. Jag vill med koncisa meningar få er till eftertanke. Jag vill så ett ord i ert undermedvetna. Jag vill hänföra, förstumma och eklärera.











I dag ska jag baka negerbollar hos Kalle.






















Raj Raj

Ja, igår bjöds det som bestämt, en hel del illegala substanser! Signe tvingades ännu en gång glänta på dörren till våra minst skrivet komplexa och mest skrivet snevridna och sjuka sinnen! Sven somnade i en buske runt 00.00 precis som sig bör! Johan och jag skakade vitt och brunt som om det var vår sista dag på jorden. Karramell-K var handsy som så många andra gånger, Lisa var sur på mig för att hon söp bort sitt kamerafodral...för tre helger sedan. Vid 04.00 kunde jag konstatera att det aldrig varit så gott med saltapinnar, som det var just då! Men innan jag klädde av mig naken och idkade vuxenlekar med Svens pinnar fick jag chansen att vara den gentleman jag inte är. När Ida T behövde en stadig arm att hålla i på hemvägen slog givetvis jag ner som en brun blixt från klar himmel! Det blev en trevlig promenad där vi han med att avverka värdsliga ämnen så som svält&hunger, biståndsarbete och Hudiksvalls ohämmade uteliv!

I dag äter jag fortfarande saltapinnar samtidigt som jag skarvar minnesluckor åt Sven. Lite senare i dag blir det derby, stans snyggaste lag mot laget med hjärta! Strand chockbesegrade serieledarna med 0-5 senast, att de faktiskt kan bjuda upp till en skumpig polka känns inte helt avlägset!

Nu ska jag ner och hänga lite på Clas Ohlsson, det är lite där det händer i dag!









Fridens liljor och rivaler....sen lovar jag att skriva lite om vår fantastiskt fina vecka i Näsåker!










DAGENS CITAT:
"Signe, helt allvarligt, har du legat med Hasse?" - Jag ang Signes svaghet för mystiska män











Crew on tour - Urkult 2009

Shit vad dålig jag har varit på att blogga men shit vad vår vecka har varit galen! Jag lovar dyrt och heligt att uppdatera er om detta så fort jag fått i mig lite somn. Jag kastar upp lite bilder som en fattig kompensation.

Fred ut!



























RSS 2.0