Lilla Julafton

Sommaren med Göran - två mintuer tog det innan jag bytte kanal samtidigt som jag ville skjuta mig själv i ansiktet. Förövrigt festade jag med Peter Magnusson i helgen, han har nog det absoluta hårsvallet, jag har aldrig tidigare sett något liknande. Men seriöst, har han aldrig snuddat vid tanken på att byta namn. Det är ju sinnessjukt att han väljer att hete Peter Magnusson. Blunda och tänk Peter Magnusson. Precis, just what I said.
.
.
.
.
.
I morgon bär det av till Gbg - Bästkusten, det känns helt okej även om jag haft grymma dagar i Jämtland och Hälsingland. Det jag blickar fram mot nu är Lauryn Hill - Spektrum, Oslo.
.
.
.
.
.
Fan vad dåligt jag twittrar. Undra om det är så att jag endast är kapabel till att hålla ett socialt medium flytande åt gången? Tänk om det är så att jag måste välja - bloggen eller min twitter. Usch, hemska tanken. Jag skyller på att jag just nu befinner mig ute i skogen och att Tre-nätet här ute är lika med obefintlig!
.
.
.
.
.
Men fy helvete vilken lilla julafton jag ska ha imogonkväll när jag kommer hem. För exakt 1 vecka sedan tog det mig 17 minuter att bränna 4400:- på bland annat shelta.se, zoovillage.se, gulanstore.se and so on.
.
.
.
.
Anyhow, nu ska jag knäcka sista julmusten sen blir det porr eller Ailen VS Zombies.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

RSS 2.0