Gungstol!

.
.
.
.
.
Fasen vilket fynd jag gjorde på Timjangatan 26 i dag! Det haglade avundsjuka blickar över mig på Spårvagnen hem! Dock behöver den pimpas lite men det räknar jag med att Design- och Möbelsnickaren Stina Lööf hjälper mig med!
.
.
.
.
.
Ingen Elin blev det, tiden räckte inte till och även om det hade troligtvis hade varit väldigt mysigt att sitta och småhuttra lite framför Elin känns det faktiskt okej att jag slipper regnet i några timmar.
.
.
.
.
.
I morgon vid två landar Plus, sen bjuds det mjölk och kaka med Danne W, var ett tag sedan vi tog i hand, kan bli trevligt!
.
.
.
.
.
Nu vankas det mat, vad det blir återstår att se. Det jag har att jobba med är änden på en långfranska, senap och en pava rötjut för 500:- bagis.
.
.
.
.
.
Peys!

Jack Light!

Det är en Jack Light jag vill ha!
...och den kostar ju bara 4500:-!
.
.
.
.
.
Jag tänkte att jag skulle dela med mig av min nära-döden-upplevelse:
.
Son till en elektriker som jag är, skulle jag avslappnat och självsäkert sätta upp en lampa i vardagsrummet och en i köket. Precis som Pappa Mats skulle ha gjort slog jag av huvudströmbrytaren och efter mycket om och men varde det ljus i vardagsrummet, köket kvar men först ett glas vatten framför Tv4-sport. Jag knappar över till Mtv och hoppas på lite mjuka toner, halkar iväg till proppskåpet efter att jag tänt alla lampor. En efter en slocknar de, till sist är det bara en propp kvar, den tordes ju leda till taket i köket. Jag stoppar i alla andra proppar utom proppen till kökslampan. Xzibit snackar om "feta rims" och jag stor oroväckande stadigt på mitt nyinköpta köksbord...tills...Helvete vilken kyss, smärtan är snudd på olidlig, inte en enda muskel i min kropp lämnas oberörd. Jag tappar det jag har i mina händer men lyckas hålla mig kvar på bordet trots att mina båda ögon är totalt mörklagda. Jag står paralyserad i ungefär en halv minut innan jag tar mig till soffan. Mina händer skakar och jag kan konstatera att 220 volt ganska nyligen passerade genom min bruna lekamen. När jag landat ringer jag Pappa Mats och frågar om jag kommer att leva. Vi pratade en stund och sammanfattningsvis tyckte Far att jag skulle skaka av mig det. Och som son till en elektriker gjorde jag precis som Pappa sa, jag skakade av mig det och skruvade klart!
.
Kastade även ihop 4 robusta stolar tillhörande bordet jag stod på.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bless

Back in the bizzle!

Yeah, that´s wazup!
.
.
.
.
.
Så, vad är upp!? COSMIC är tillbaka i studion med LTR och jag kissar nästan ner mig själv då det gång på gång slår mig att Schlookarna släpper nytt i höst! Det kommer att blir storn...större än dig och större än mig!
COS-M.I.C! När Stina är tillbaka ska hon få printa ut den här o 70x100 sen åker den upp.
.
.
.
.
.
Big shoutout till Goude, mannen med de små fötterna och lilla bilen men med det stora hjärtat. Utan honom hade någon annan lagt beslag på de löjligt billiga köksmöblerna nedan. Dock åker dynorna åt faders!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sen måste jag bara kasta upp en bild på världens sötaste Elin och världens fetaste klädesplagg - Jumpsuit!
En fisk senare och jag kommer att ta Västkusten med ro! http://www.onepiece.se/
.
.
.
.
.
Just ja, trotts min extrema allergi mot katter har jag och Stinas underbara granne...som jag inte kan namnet på, gått och blivit kattägare ihop. Vi misstänker att det är den äldre kvinnan i rött, i grannhuset som äger katten men då hon är cirka 170 år orkar hon helt enkelt inte ränna upp och ner för trappen, inne katten blev över en natt en ute katt. Men i går spenderade den natten hos snälla-grannen och på förmiddagen i dag bjussade jag på lite grädde sen tvättade vi lakan ihop och åt glass.
.
.
.
.
.
I morgon är jag ledig, gilla det eller dö. I helgen kommer Kalle-Plus, det kommer att bjudas en hel del illegala substanser, Måndagsklubben, fotboll och regn i massor. Huruvida det hela kommer att resultera i graviditet och tragedi låter jag vara oskrivet.
.
.
.
.
.
Nu får det vara nog.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bless

Jobba

Ja, det är överskattat att jobba...men det är fint den 25:e, 27:e om du är anställt av Gbg´s stad. Mitt jobb är ganska soft fast ändå ganska mentalt utmattande och jag ska tydligen jobba 50-55/v. Men som skrivet var, förhoppningsvis märks det i min lönespec.
.
.
.
.
.
I dag har varit en tvätta-sängkläder-och-formatera-hårddiskar-dag, en ganska chill dag med andra ord. Men nu ska vankas det finmiddag. Stinas bästa väns pojkvän fyller 30. Vad jag ska med och göra vet jag faktiskt inte, helst när jag är utomjordiskt fattig.
.
.
.
.
.
Nästa vecka flyttar jag in i min nya lägenhet och det känns sweet! Dock är det en del jag måste införskaffa men efter den 27:e juli kommer jag att bo som en guuuud!
.
.
.
.
.
Nu ska jag ta mig en dusch och eventuellt stryka på en skjorta, det är ju trots allt en födelsedagsmiddag.
.
.
.
.
.
Fred ut!

Epic!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

RSS 2.0