The most beautiful girl in the world

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Blessa mig mucho - jag kan inte vara utan
strö lite socker på mig som bara du kan

9 timmar...

...buss, sen ny kurs!
.
.
.
.
.
Givetvis bojkottar jag SJ så långt det bara går och då även om det innebär buss i 9 timmar istället för tåg i 3.
.
.
.
.
.
Börjar HK i morgon och det ska bli jäkligt skoj. Jag känner mig faktiskt otroligt motiverad! Att jag hamnat i samma klass som Anna L känns ju helt suveränt, helst då hon åker bil till skolan!
.
.
.
.
.
Det är alltid lika tråkigt att lämna Gbg och helst efter en helg som denna. Nä, vi har inte gjort så mycket jag och Stina men fan vad vi har det bra tillsammans. Att påstå något annat vore lögn!
.
.
.
.
.
Apropå Anna L så ringde hon mig i dag och när vi la på stod det klart att David och Anna har ett rum som "bara står". Kontentan: jag har boende två veckor framåt! Fasen vad allt löser sig!
.
.
.
.
.
Nu ska jag kolla Norsk skräckis, fika lite och fila på vår företagslogga.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Haley

Inte helt osökt har jag gått och blivit kär igen...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jag vet inte om jag nämnde det men jag fick mina skor här om dagen, inte helt felfria men jag kommer med all säkerhet aldrig beställa skor någon annanstans om de så ens är gratis.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tyvärr kan jag konstatera att jag vanvårdat min nya tatuering, den har börjat flagna vilket är ett resultat av dåligt tvättande av tatueringen och att jag fuskat med salvan. Synd kan man ju tycka. Nu ska jag sova.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bless

The Decent: Part 2

Första filmen var ju helt okej. Tvåan blir definitivt något för mig och Ida att sätta tänderna i! Dock är vi fortfarande i behov av ett fläshigt namn till vår blogg, förslag någon?




Skola nästa vecka, känns sådär skoj. Jag tror inte att jag med ord kan förklara hur äckligt förslappad jag blivit på tre veckor. Mjukstart, inte just. Tre tentor till att börja med. Dock spännande med ny klass osv. Jag har hört, men ska väl kanske inte räkna med att HK-kursen är mer chill än idrotten.





Letar fortfarande boende. Aaron, mannen med hjärtat av guld tar mig under sina vingar tills på torsdag men sen är det klippt, jag vet fasen inte vart jag ska ta vägen och råd med en biljett hem har jag inte heller. Som det ser ut nu kommer jag att tvingas spendera nätterna på ILU. Märkligt? Kallt? Ensamt? Ja, alltihop!





I morgon blir det husfest hos Kalle-Plus, det känns himla rätt och riktigt. Sen vill jag tacka Josefin för tanken. Jag saknar dig med och jag hoppas att vi ses snart på ett golv någonstans.





Sov gott barn...

















Öm arm...


...but no pain, no gain!











Kinesisk vattentortyr

Efter nästan fyra timmar var tre liljor skuggade och jag kände att jag var klar för i dag. Så fort jag tagit av plasten så ska jag bjuda på ett smakprov.

Jag vill likna Kinesisk vattentortyr med att tatuera sig. Efter varje droppe, efter varje nål sprider sig en förlösande känsla i kroppen men ganska omgående stålsätter du dig ännu en gång för nästkommande sammandrabbning. Sen är väl tatuerandets ädla konst inte att likställa med regelrätt tortyr men visst finns det vissa likheter.

I morgon får jag mina skor och det kommer att bli vackert! Jag vet att jag får dom i morgon för det skrev Bo Elenius till mig och han är avdelningschef för Posten Utrikes Arlanda.

Just ja, jag fick ett löjligt fint kuvert med fantastiska fina löiljor av Tini här om dagen. Det ligger något väldigt vackert i att få post där ditt namn är handskrivet.

Sen finns det något jävligt fint i att ligga framför en knastrande brasa när det är 27 minusgrader utanför.










Vi ses på högkant! Och välkommern hem Nicole, vi ses i Uptown hoppas jag. Om kylan släpper en aning kanske jag bjuder på glass igen!










Liljor

Inte helt oväntat fastnade mina skor i Konungens långa arm, dvs Tullen. Jag ringde ner till Arlanda för att skälla lite på dom men det var Kharim som svarade och med risk för att låta en aningen främlingsfientlig måste jag ifrågasätta tillsättandet av tjänter som bygger på ren och skär kommunikation med kunden och då man har valt att låta en person med total avsaknad av kunskap inom det svenska språket. Har man ingen svensk språkbegåvning över huvudtaget kanske man inte är lämpad för att svara i en svensk telefon. Kalla mig rasist men jag skulle nog aldrig få jobb som telefonist i Bagdad.





I morgon bär det i väg till Kramfors och Liljor blir det. Jag hade hoppats på att Stina skulle hålla mig i handen men hon hade glömt bort att vi skulle åka i morgon och hon blir hemma. Tråkigt kan man ju tycka. Tur att Stinta och Erika ställer upp!





Jag känner mig en aningen gamalmodig när jag åker in till Bibblan för att skriva ut ett A4:a men jag gillar det!











Lilla julafton!

Inte jädra massa paket men två! Och förhoppningsvis innehåller ett av dom fyra par riktigt feta sneakers!





Snart blir det hockey IGEN! Inte JVM men JE och det är inte illa pinkat! Bara Jesper håller sig på planen i mer än 5 minuter så kan kvällens drabbning mellan HHC och Sollefteå blir hyfsat underhållande.





Och apropå drabbning så stångades jag med min bror i dag. Han lurar mig på pengar men jag orkar fan inte bryr mig om honom mer. Jag är helt enkelt för gammal för det här, precis som Danny Glover!





I morgon borde jag fan sätta mig med lite skolarbete, Kramfors på onsdag och simning på torsdag, sen är det helg och då kan man fan inte plugga!





Just ja, i morgon får jag nog brev från Tini, fatta vad spännande!










JVM

Här sitter jag i nattens förbannade mörker och tittar på "Småkronorna" (!)! Varför de kallas "Småkronorna" kan jag inte riktigt greppa. Ja, de är juniorer men vi har fler Juniorlandslag än Juniorerna i hockey?! Nu kallas ju Svenska herrlandslaget i hockey för "Tre Kronor". Kan det vara så enkelt att det hela grundar sig i att vi inte har något fläshigt nickname på varken Dam- eller Herrlandslaget i fotboll? Då får vi väl helt enkelt ta och komma på ett! Juffe, vad ska vi kalla våra Svenska landslag i fotboll?





Nå väl, jag är inget Hockeyfan. Med 4000 matcher i Elitserien och då Landslaget spelar 15 turneringar i månaden har jag svårt och se hur man orkar sätta sig in skiten. Men nu sitter jag här, som den lilla Lördags-nationalist jag är och jag skäms inte heller. Dock skäms jag nog en aningen över att jag inte skäms. Anyhow, Sverige ligger under med 0-1 i första perioden med en och trettio kvar.





En minutar kvar! Snart blir det Oboy och Macka!





Fruktansvärt nära ett mål bakåt!





20 kvar...





Slut, periodpaus, FIKA!
















Andra perioden

Sverige spelar fan bra, 3-2 hade varit något mer rättvisst än 2-2. Sveriges målis är riktigt het! Jag vet inte om jag är helt ute ock cyklar men jag tycker fan att USA feg-spelar, de backar in i målet med hela laget!










Snart kickar 3:e i gång. Nu jävlar håller vi tummarna!




Attans, 5 mot 4 i fem minuter plus att domarna är köpta!






Shit vilken YXA! Jag kan inge Hockey men STRAFF för i helvete! Vad fan håller domarna på med?! Löjligt...





Helt overkligt försöker domarna "HITTA" ett mål, varför hatar dom oss?!



Jag kanske borde börja kvittra eller vad fan det nu heter!





Nu vill komentatorerna ha en till en utvisning som aldrig existerat, lite objektiv måste man ju vara...eller måste man det?! Jag behöver nog inte vara det.

USA gjorde precis 2-3, 7.26 kvar, tungt.





2-4 och nu går jag och lägger mig!





I morgon hoppas jag på en jädra massa paket!





Bless!


Bale...

...är en jävla galning!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ännu en av Svens favvo-skådisar i sitt esse!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Du blir det "Gomorra" med Lovely. Sen ska jag börja planera in för nästa nyår, det kommer att bli episkt!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tänk om Benita är där?!

Det är inte bara ett uttryck, det är en livsfilosofi. Vad den går ut på är vi inte riktigt på det klara med men vi jobbar på det och vi tänker något i stil med:
.
-K-Special eller Müsli?
-Tänk om Benita är där?!
-Då får det bli Kalaspuffar!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Det nya året och det nya decenniet vinkades in av Johan, Jesper, Påsen och mig. Tillställningen var tillbakalutat och det var efterteststämmning rakt igenom...och jag gillade det. Men jag och Johan bestämde redan vid 20.05 att nästa år, då ska vi vara mitt i smeten igen, kanske blir det ett Åre-torg med en varsin 16:åring.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
I morgon ska jag plugga, tro det eller ej men vilket jävla sätt att börja det nya året på. Jag ska även släktforska lite...på Pappas sida, inte min sida.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Gaddning den 6:e och jag börjar banne mig bli lite spak, dels för att jag inte hört något från Tini, dels för att jag inte vet om min bror kommer att hosta upp pengarna han är skyldig mig och dels för att det kommer att bli det största motivet hittills men det kommer nog att gå bra...eller så dör jag.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nu ska jag än en gång lägga mig i soffan och känna mig som ett barn.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
DAGENS CITAT:
"Nog för att ni varit trevliga men nu är jag trött på er" - Påsen ang sällskapet som inte riktigt höll hela vägen
.
.
.
.
.
.
.
Just ja, got nytt.

RSS 2.0