Midsommar...

...är så jävla överskattat! Om detta grundar sig i att jag sitter ensam i en nystädad lägenhet eller att jag lever i total avsaknad av ariska fibrer i min kropp är ännu oklart. Raka motsatsen till oklart är Fredrik och Filips Pod-radio, där råder det inga tvivel om att det oumbärliga paret gjort det igen, man har på ett väldigt angenämt sätt drivit och hånat människor till bristningsgränsen, då främst kungligheter och annat adligt pack och jag kan inte annat än att vilja vara deras tamagotchi. Och blir det kanske så att deras 4:e Pod-sändningen blir det avsnitt i denna Pod-radioklassiker, som räddar mitt liv en dag som denna. Endast tiden vill förtälja detta.
.
.
.
.
.
Men helt ärligt, vad ligger det för synonymt i Tony Irving och kapitalistskrytbygget slah snabbmatskedja McDonalds? Är detta verkligen en win-win situation och vad tänkte egentligen Tony när när McDonalds VD ringde honom och frågade honom om han inte kände för att hora ut sig för en, i McDonaldsmått mätt, strunt summa.
.
.
.
.
.
Och är det inte nästan lite ironiskt att Jim Cantalupo kastade in handuken för något år sedan just pga av en hjärtattack som inte helt osökt grundade sig i övervikt hos Jim Cantalupo.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nå väl, nu ska jag värma min sista bit lasagne och i ensamhet, stillhet och andakt vänta på att min absolut sista gnutta glädje dör ut.
.
.
.
.
.
Nä, skämt åt sidan, bra match i kväll plus att jag har jordnötter och glass hemma! Life is great!
.
.
.
.
.

Månadsgatan 8B

Kan det vara så att det vänt...kan det vara så att jag fått fatt i Lägenheten i mitt liv? Månadsgatan 8B:
.
.
.
.
.
55 kvadrat
Comhem-hus
Grundmöblerad med platt-tv, ny soffa, 180 cm säng
Och världens mysigaste kök
.
.
.
.
.
Nu ligger det i Bostadsbolagets händer. Jag har mitt andrahandskontrakt:
Jag har försökt vända bilden ovan i cirka en timme helt utan framgång som ni konstaterat.
.
.
.
.
.
Fick mitt schema i dag och helvete vad jag ska jobba i sommar, jag tror nästan att jag måste sätta ner foten. Det vore högst osunt att gå från att studera i 10%´s fart till att jobba 55 timmer i veckan. Hur som, inflyttningsfest nalkas någon gång i slutet på Juli...mest för att Kalle ska kunna komma.
.
.
.
.
.
Midsommarafton i morgon. Folk ska ju uppenbarligen ha det så jävla trevligt. Själv tänker jag sitta hemma i Stinas lasagne och tjura: "Ingen tycker om mig...
ingen vill ha mig ...
för att jag gillar mask!
.
Långa och slibbiga
korta och klibbiga 
ligger dom i min ask!
.
Biter av dem huvet
suger ur dem slemmet 
kastar sedan skinnet bort!
.
Ingen tycker om mig...
Ingen vill ha mig...
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad mask är gott"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Duscha, ja tack.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bless

Lgh

...i Majorna. Det känns nästan lite för bra för att vara sant. Och känns det för bra för att vara sant brukar det vara för bra för att vara sant.
.
*100 Mbit/s
*In-glasad balkong
*Ett stenkast från Saigon
*Ledig omgående
*Möblerad
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bio hade varit trevligt, synd att det bara går skit. Jag tror att jag får nöja med mig "Band of Brother". Och ingen jävla mat finns det hemma!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kalla mig loser men i fredags kunde jag ganska omgående konstarea att VM inte intresserar mig ett dugg och efter 4 dagars spel har jag inte sett en enda match.

Hyde Park

Om 24 sitter jag på ett tåg söder ut. Slutdestination: Göteborg. Som jag har längtat...men varför känns det inte bra? Vad är det för fel på mig. Jag har ju suktat efter den smutsiga södern i 2 år snart.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hur som, snart bär det iväg till London med Plus, det ska bli fint. Det bjuds http://www.wirelessfestival.co.uk/ och Jay Hova!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Johan, Kalle och Jag har precis sjösatt Projket Urkult 2010 och spontant känns det himla trevligt. Vi vinkade nyss in 20.000 - tack och bock Film Gävleborg. För er som inte besökt Urkult:

.
5-7 Augusti!
.
.
.
.
.
Nu ska jag vänta på att Stina kommer...om 6 timmar.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bless

Pelle Liiif!

Sista dagen i skolan i morgon! Sen en dag beståendes av ingenting och sen bär det av till Norrtälje och det kommer med all säkerhet att bli förbannat fint!
.
.
.
.
.
Sen blir det brobygge med Snygg-Pelle! Även det kommer med all säkerhet att bli episkt! Sen får vi väl se om Pelle orkar med en lååång dag till?!
Schhnygg-Pelle! Men vem är han lik, Henke Schyffert? Någon i Barbados!?
.
.
.
.
.
Nu vankas det mat...typ schnizel för 3:e dagen i rad. Men jag säger som Farmor sa: - Det är inte alla som får mat.
.
.
.
.
.
Nu väntar jag på soluppgången. Jag tror att jag ska omfamna den från taket.
.
.
.
.
.

RSS 2.0