Ferry

DAGENS QUOTE:
"Bor man i Afrika och får sitt första kylskåp, då är det liksom en jättestor skillnad i livet, men ett andra – okej, det är bra men det är inte helt nödvändigt"
.
.
Sköööön han e, eller vad säger du Kalle?!
.
.
.
.
.

Slaves

Kalle och Signe är slavar under OS och jag hostar som om jag vore inne på sista versen men det spelar ingen roll för jag har fått en alldeles egen lägenhet! Nä, jag borde inte ta ut någon seger i förskott men för i helvete, det måste ju gå min väg någon gång!
.
.
.
.
.
Och det var ett jävla liv på övervåningen, hetsar jag Signe en halvtimme till kommer det garanterat slå slit i huvudet på henne och hon rusar upp en trappa och välter skrivbord.
.
.
.
.
.
Det är helt okej att ha fest och att bete sig som idioter så länge man spelar bra musik. Tyvärr delar inte grannen ovan samma livsfilosofi som mig och Kalle. Hur som, i kväll ska det köras svart, gilla det eller dö!
.
.
.
.
.
jag saknar dig Stina, jag trivs så jävla bra i mina jeans men jag saknar dig Stina!
.
.
.
.
.
.Kärlek

Me and my hand!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Du hade rätt Stina, det är som att onanera, trevligt när någon gör det åt en, bäst när man gör det själv!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Du är så himla bra

Helgen spenderades i Calles stad på Rica Hotel. På Rica Hotel dels för att min hyresvärd inte mår riktigt bra i huvudet och dels för att det är lite så Stina och jag jobbar.
.
.
Fredagen bjöd på mat från Saluhallarna, paj för 100:- och Operation Örnklo vilket i enkla drag bestod av att smuggla in Stina på enkelrummet. Vad gjorde vi mer? Jag minns fan inte, låg gjorde vi ju så klart men det gör vi ju mest hela tiden.
.
.
Vi öppnade lördagen med ett besök på Naturhistoriska och Cosmonova. Det är underskattat att gå på museum med någon man ligger med. 3D filmen på Cosmonova hade lätt kunnat vara en aningen bättre, jag sov 30 av 44 minuter och det är väl det slutgiltiga omdömet jag ger den. Efter min powernap bar det av ner på byn, tanken var att vi skulle ha fatt på ett par jeans åt mig men det skulle visa sig vara stört omöjligt att hitta ett par feta byxor. Men när jag var som närmast att kasta in den berömda handduken trollade Stina lite med sin telefonbank och vips stod jag där med ett par löjligt snygga Levi´s Loose fit! Klockan slog 18.47 och det vankades "Hamlet" på Stadsteatern. Jag vet inte om ni är fullt medvetna om det men jag och Stina är ju utomjordiskt kulturella och belevade och vårt samlade helhetsintryck av "Hamlet" med Gustaf Skarskård i spetsen är att den var jävligt trött med smått amatörmässiga skådespelarinsatser. Inte ens Sven Wolter kunde rädda upp den sjunkande skutan och Jakob Eklund bör fanimej se över sitt yrkesval.
.
.
Efter teatern var det tänkt att jag och Lovely skulle fresta vår smaklökar med det löjligt breda och kulinariska utbud Sveriges svar på Bali, har att erbjuda. Vi vågade knappt fantisera om vad som skulle komma att landa på våra tungor den kvällen. Efter en nära-döden-upplevelse av 3:e graden hamnade vi inte helt oväntat på en "Thaibuffé nära dig". Och inte helt oväntat kunde inte Stina bete sig och när hon helt sonika hoppade på vår extremt trevliga kypare för kvällen och bjöd på det ena ris-skämtet efter det andra fick jag kliva in och be om ursäkt å Stinas vägnar. Hon vet ju faktiskt inte bättre, hon kommer ju från landet.
.
.
Stort tack till Busschauffören som lät oss lantisar åka med gratis in till stan. Och tack till kvinnan rakt bakom oss med "håret", ni gjorde våran dag!
.
.
Frukost på sängen, ja tack och för en ansenlig summa svenska riksdaler kom Patrik 17 upp med norra halvklotets absolut vräkigaste frukostbricka.
.
.
Söndagen, ja. Vad fan hände? Vid dagens slut kunde vi i alla fall konstatera att det är stört omöjligt att få tag i en inomhusfotboll i Sthlm. Sen tror jag att du Stina får hjälpa mig med att fylla ut mina blanks. Hur som så blev förra helgen en helg att minnas. Tack så himla mycket Stina, du är så himla bra!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Sliced Bread

Ja, jag vågor nog påstå att jag till skillnad från Kalle+ och Pappa Mats hatar att titta på skidåkning. Att åka är skoj, både utför och längd men att titta på skidåkning är ungefär lika stimulerande som att vara utelåst. Men, ja, det finns för det mesta ett MEN. MEN i går hamnade jag av en slup framför Svt och 2 minuter senare hade C haffat sitt första OS-guld och jag måste erkänna att för 120 sekunder var skidåkning ganska skoj! Visst, nu finns det ju vissa faktorer som kanske till och med är helt avgörande för huruvida skidåkning på Tv är skoj eller inte, som till exempel att Kalla fortfarande är helt orörd av mediatränare, att jag nyss kissat, att C verkar vara så jävla värd lite framgång, osv, osv. I vilket fall som helst var det gårdagens mest angenäma upplevelse.

.

Något mindre angenämt:

Jag misslyckades fatalt med min brödbakning igår. Är det okej att misslyckas med vittbröd om man tänkt bli HL-lärare?!

.

Jag har satt hemma hela kvällen igår eftersom Susanne Lundström bestämt skulle komma och kolla på min säng men hon dök aldrig upp. Och sånt kan göra mig ganska less, hur jävla svårt kan det vara att skicka iväg ett mess och tala om att man inte kommer klockan 16 som avtalat, utan att man kommer klockan 19 eller att man inte kommer över huvudtaget. Om inte Susanne köper min säng i morgon hamnar hon i min svarta bok!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Sliced Bread - Lag Syd 1-1

Klockan slog 15.30 och ödets timma var kommen. Efter skälvande 15 minuter och ett snabbt mål av Lag Syd men en lika snabb replik av Sliced Bread började SB hitta löpningarna, passningarna och kämpaglöden. En krigarinsats värd namnet och fortsätter SB trumma på med samma fightingface kommer resterande lag i Div IIA få det tufft! En extra macka till hårt arbetade Mikaela på topp och hemmalagets gängliga och helt fantastiska målvakt!

.

Nästa match: 21 Feb, 17:30, Sliced Bread - Rosa Armén, vi ses på högkant!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Jag och Fantomen!

Kom precis hem från "The Road", den var tung...och bra...och lite annorlunda. Anyhow, i morgon är jag ledig, jag ska baka så att det står härliga till. Vad det blir återstår att se.
.
.
.
.
.
Jag har lite skolarbete jag borde jobba undan men det får bli som det blir. Det brukar ju bli bra tillslut. I helgen bär det av till Gbg. Jag och Stina ska köpa högtalare och Jeans!
.
.
.
.
.
Jag borde rodda lite i mitt rum men som Kalle+ skulle ha sagt: oooorka!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Lite Oboy hade inte suttit helt fel nu. Jag kanske ska bege mig ut på ett nattligt äventyr?!
.
.
.
.
.
Fred ut!

20100208,02.15

.
.
.
.
.
Gjorde mitt livs sämsta inköp här om dagen som resulterade i 4 timmar på sjukan. Världens sämsta inköp: En sultan, 160 cm med bäddmadrass. Det var det jag betalade för. På köpet fick jag en jävla massa katthår och är man allergisk och vek som jag uppenbarligen är så kan en jävla massa katthår ställa till en del problem. Jag vaknade runt 00.00 av att jag helt enkelt inte kunde andas. Tråkigt tänkte jag och la mig för att försöka somna om men det gick inget vidare så tillslut fick jag haffa en taxi till Akademiska. Väl framme hade jag så kass syreomsättning att jag knappt kunde stå. Jag hostade fram mina symtom till receptionisten, hon kludda ner något på en lapp och det började svarta för mina ögon, jag fick verkligen kämpa för att hålla mig med medvetande. Långt borta kunde jag höra en röst som sa: detta besök kosta 300:-, vill du betala med kort? Jag samlar de sista krafterna jag har och från botten av mina lungor väser jag: Kort...jag vill betala med kort.
.
Efter att jag gjort rätt för mig få jag hjälpa ganska omgående i form av både piller, sprutor och gas samt att jag fick dra på mig en fett snygg sjukhusskjorta. Doktorn hette Amfor och var tjockt trevlig. Efter att han fått svar på min sänka kunde jag dra av mig min vita skjorta och dra på mig min tisha, Amfor ringde en sjuktransport till mig och lite efter 04 var jag hemma.
.
Det svenska sjukvården må vara dyr men den är helt okej.
.
.
.
.
.
Nu måste jag checka ut, sitter på en föreläsning om Protein och vi har tenta om en "kvart".
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bless

Bootycall

Stina Lööf obviously!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Onsdagnatt
"Nu har jag fått ett hotellrum, du kan börja åka". Och visst åkte jag, jag släppte allt och åkte. Jag lämnade mina vänner, sprang till Stationen, kastade mig på första, bästa tåg till Stockholm och åkte, för jag är inget annat än ett Boodycall.
.
Morgonen efter:
"Jag måste med ett tidigt tåg men stanna du, jag har rummet till tolv". Och jag kände mig en aningen smutsig måste jag medge.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

RSS 2.0